Mulle tundus, et see getoõhustik oligi üle võlli. Mingisugused suvalised pätid kandsid kroomitud relvi, kusagil nurgal lasti 4 neegrit muuseas maha, gängiliikmed tegid mingeid tantse, kuigi gängikultuurist mitmekülgsemat pilti ei edastatud, isegi riietumisstiil oli kohati kummaline jne. Samas vb on asi selles, et ma olen hobigetoloog.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
Tegemist on siiski TV sarjaga, eks. Dokumentalistikat ei tasu väga oodata, seda üritati lisada pildikeelega (no õlaltkaamera ja värki), sisluise poole pealt saadi inspiratsiooni L.A kurjategija-politseinikute jõugust, kes olevat seotud olnud ka Tupaci mõrvaga, aga siiski vaid inspiratsiooni.Algselt postitas Yattara Vaata postitustMulle tundus, et see getoõhustik oligi üle võlli. Mingisugused suvalised pätid kandsid kroomitud relvi, kusagil nurgal lasti 4 neegrit muuseas maha, gängiliikmed tegid mingeid tantse, kuigi gängikultuurist mitmekülgsemat pilti ei edastatud, isegi riietumisstiil oli kohati kummaline jne. Samas vb on asi selles, et ma olen hobigetoloog."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
M*A*S*H oli tõepoolest hea vaatamine. Ise olen ennast ka just hiljuti vana kulda avastamast leidnud. Tõmbasin OZ'i kõik hooajad - selgub, et tegu ei olnudki väikese poisi õhinaga, kui seda kunagi neljapäeva hilisõhtuti telekast sai vaadatud. Osad näitlejad mängivad oma rolli fantastiliselt välja, palju värvikaid (sõna otseses mõttes) karaktereid ja storyline on ka väga kaasahaarav. Nüüd on nii mõnigi õhtu jälle nostalgiahõnguliselt sisustatud. Täismäng oleks, kui saaks kineskooptelekale omaselt ka pildi natuke krabisema ja ETV fondiga supakad ka allaAlgselt postitas zelee Vaata postitustMingiaeg otsisin vanemaid sarju mida vaadata ja leidsin sellise nagu M*A*S*H. Soovitan soojalt. Tegevus toimub Korea sõja välihaiglas ning juhtivateks tegelasteks on 2 kirurgi. Hea huumor, vahele draamat. Seni pole veel tunnet tekkinud, et ära tüütaks.
Arvan, et The Shield on järgmine
Kommentaar
-
Jõudsin ka nüüd BB-ga lõpuni.
Siiamaani ei saa aru, et miks see kõrbes tühja RV-ga nii oluline oli, aga see selleks. Sari läks ikka üsna otsejoones paremuse poole ja viimased osad läksid pmst püstloodis üha paremaks.
Lõpu kohta mul kriitikat pole - tore lõpp oli. Üsna ettearvatav, aga siiski.
Kõige parem osa oli muidugi S05E14.
Emotsioon oli lõpuks õõvastav ja kogu asi jääb ikka väga kummitama.
Kommentaar
-
Kui Death Note nägemata, siis vaata see ka ära. Lisaks on Trigun ka väga hea (esimene pool on ninnunännu, aga siis juhtub midagi üsna omapärast).Algselt postitas Yattara Vaata postitustVaatasin teiskordselt Cowboy Bebopi. Ilmselt üks parimatest "sarjadest", mida kunagi näinud. Kui keegi arvab, et anime on pe*edele, siis antud teos peaks selle arvamuse ümber lükkama. Soovitan.
Kommentaar
-
Mis ajastut nad siis järgi teevad? Või on see nii vinge alternatiivajalugu, kus elatakse keskaegsetes tingimustes, aga bikiinivahatus on juba leitutatud?Algselt postitas elx Vaata postitustSest tegemist pole keskajaga.
Kommentaar
-
Mingis osas vitsutati kahe suupoolega kartulit, nii et keskajaga tegu ei ole jah. Sellised detailid niisama "läbi ei lipsa". Nõustun, et tegu mingi paralleeluniversum-fantaasiamaailmaga.Algselt postitas elx Vaata postitustSest tegemist pole keskajaga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar