Olen nüüd viimasel paaril nädalal vaadanud Ozi. Kunagi sai vaadatud paar osa ja nüüd tundus hea mõte. Ühesõnaga oli algus väga lahe, sealt edasi ka tore, aga viienda hooaja keskel on juba selline tunne, et ikka mingi übertüütu joga on kokku kirjutatud. Tegelased muutuvad üha tobedamaks, mingid süzeekäigud muutuvad ka üha nadimaks ja tundub, et tüübid ei suutnud lihtsalt õigel ajal ära lõpetada.
The Shieldi vananemine on muidugi müstika ja bs, aga South Parkil on natuke alla läinud, aga sedaexelkõige 15-16 hooaeg, viimane on taas üsna hea. Muidugi ei saa ma eekõneleja puhul sellest aru, et mis esimesel neljal hooajal viga on? Esimesed kolm on täiesti karmilt üle võlli ja 2000. hooaeg on mlegend.
The Shieldi vananemine on muidugi müstika ja bs, aga South Parkil on natuke alla läinud, aga sedaexelkõige 15-16 hooaeg, viimane on taas üsna hea. Muidugi ei saa ma eekõneleja puhul sellest aru, et mis esimesel neljal hooajal viga on? Esimesed kolm on täiesti karmilt üle võlli ja 2000. hooaeg on mlegend.
Kommentaar