Mulle tundus, et see getoõhustik oligi üle võlli. Mingisugused suvalised pätid kandsid kroomitud relvi, kusagil nurgal lasti 4 neegrit muuseas maha, gängiliikmed tegid mingeid tantse, kuigi gängikultuurist mitmekülgsemat pilti ei edastatud, isegi riietumisstiil oli kohati kummaline jne. Samas vb on asi selles, et ma olen hobigetoloog.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
Algselt postitas Yattara Vaata postitustMulle tundus, et see getoõhustik oligi üle võlli. Mingisugused suvalised pätid kandsid kroomitud relvi, kusagil nurgal lasti 4 neegrit muuseas maha, gängiliikmed tegid mingeid tantse, kuigi gängikultuurist mitmekülgsemat pilti ei edastatud, isegi riietumisstiil oli kohati kummaline jne. Samas vb on asi selles, et ma olen hobigetoloog."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustMingiaeg otsisin vanemaid sarju mida vaadata ja leidsin sellise nagu M*A*S*H. Soovitan soojalt. Tegevus toimub Korea sõja välihaiglas ning juhtivateks tegelasteks on 2 kirurgi. Hea huumor, vahele draamat. Seni pole veel tunnet tekkinud, et ära tüütaks.
Arvan, et The Shield on järgmine
Kommentaar
-
Jõudsin ka nüüd BB-ga lõpuni.
Siiamaani ei saa aru, et miks see kõrbes tühja RV-ga nii oluline oli, aga see selleks. Sari läks ikka üsna otsejoones paremuse poole ja viimased osad läksid pmst püstloodis üha paremaks.
Lõpu kohta mul kriitikat pole - tore lõpp oli. Üsna ettearvatav, aga siiski.
Kõige parem osa oli muidugi S05E14.
Emotsioon oli lõpuks õõvastav ja kogu asi jääb ikka väga kummitama.
Kommentaar
-
Algselt postitas Yattara Vaata postitustVaatasin teiskordselt Cowboy Bebopi. Ilmselt üks parimatest "sarjadest", mida kunagi näinud. Kui keegi arvab, et anime on pe*edele, siis antud teos peaks selle arvamuse ümber lükkama. Soovitan.
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustSest tegemist pole keskajaga.
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustSest tegemist pole keskajaga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar