Hbo platvormil The Chair Company, põhiliselt komöödia seotud thrilleri ja lõpuks ka väheke õudusega. Pole ilmselt kõigi teetass, a praegusel sarjamaastikul midagi teistsugust, kõik veidike nihkes. Veduriks Tim Robinson, ilmselt nii mõnigi tuttav tema netflixi sketšisarjaga.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
TV Sarjad
Collapse
X
-
Black Rabbit - suuresti kahest vennast - ühel vennal on edukas resto, teine perse kukkunud ja ilmub taas välja, mis tekitab ahelreaktsiooni.
Mingi poole seriaali pealt kiikasin selle ülevaateid ja ei pidanud pettuma, sest kiputakse rääkima kõiges muust, kuid mitte sõltlastest (sõltuvussuhetest). Antud seriaal maalib pildi sellest, kuidas erinevad inimesed, erineavates keskkondades on millestki, kellestki sõltuvuses ning imevad nii ennast, kui teisi sellesse. Tundmata süüd ja nähes vaid lühikest heaolu.
Jason Bateman ja Jude Law on muidugi murettekitavalt head.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Vaadates Teherani https://m.imdb.com/title/tt10577736/..._in_0_q_theran teist hooaega, siis no krt, hooaja esimese osa ette võiks eelmise hooaja kokkuvõtte lisada - terve esimene osa püüdsin möödunut meenutada. Aga seriaal ise on vägev spioonikas ja täna üsna asjakohane.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Your Friends & Neighbors https://www.imdb.com/title/tt3045904...in_0_q_your%20 - kui üldjuhul olen täheldanud, et kui on kehva (madala kvaliteetiga) sissejuhatus, siis on seda ka seriaal ise. Antud seriaali puhul on aga vastupidi ning tuleb tunnistada, et tegelikult üks väga lahe seriaal, mis näitab seda, kuidas elu(mõte) = raha. Samas on ka muud (inimlikust) olemas, peidus.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
-
Väga soovitan uut Soome draamat „Külm hooaeg/ Kylmä kausi“ (2026). Parim sari spordist, mida vaadanud olen. Nii põnev ja dünaamiline, et lihtsalt ei saa käest panna.
Maajoukkueen altavastaaja Anna saa mahdollisuuden treenata Marian, arvoituksellisen hiihtokuningattaren aisaparina, ja tarttuu tilaisuuteen. Naisia valmentaa armoton Kim, jolle vain tulokset merkitsevät. Anna ja Maria pelaavat synkkää, psykologista peliä, jossa he kilpailevat toisiaan vastaan, mutta myös tarvitsevat toisiaan noustakseen huipulle. Mitä lähemmäs huippua Anna pääsee, sitä kovemmaksi menestyksen hinta kasvaa. Lopulta voittajia voi olla vain yksi. N: Roosa Söderholm, Sannah Nedergård O: Akseli Tuomivaara, Petra Lumioksa. Sarjan luoja: Jemina Jokisalo (Just Republic Oy,2025) Kuvailutulkattu.Kommentaar
-
Seal muidugi tänapäevaste sarjade kohaselt stereotüüpselt hästi palju teemasid ühes pajas. a ilmselt seni kõige suurejoonelisem telesari murdmaasuusast, just tuli nelle ka rahvusvahelist tunnustust. Lõpplahenduses selgelt šnitti Seefeldist, sarja villiain meeldiski kõige rohkem.Väga soovitan uut Soome draamat „Külm hooaeg/ Kylmä kausi“ (2026). Parim sari spordist, mida vaadanud olen. Nii põnev ja dünaamiline, et lihtsalt ei saa käest panna.
https://areena.yle.fi/1-70468573Kommentaar
-
Ma ei peaks seda mitte ainult parimaks spordisarjaks, mida ma näinud olen, vaid parimaks sporditeemaliseks teoseks mängufilmide seas üldse. Ja mitte ainult suusaspordi osas. Suurepärane stsenaarium, hiilgav näitlejate valik vastavalt tüpaažidele ning dünaamika on selline, et sarjast on võimatu end lahti rebida.Seal muidugi tänapäevaste sarjade kohaselt stereotüüpselt hästi palju teemasid ühes pajas. a ilmselt seni kõige suurejoonelisem telesari murdmaasuusast, just tuli nelle ka rahvusvahelist tunnustust. Lõpplahenduses selgelt šnitti Seefeldist, sarja villiain meeldiski kõige rohkem.Kommentaar
-
Tänud! Väga aktuaalne teema tõesti. Lugedes kuidas CIA oli Külma sõja ajal täis kuubalasi, siis on vägagi reaalne mõelda, et Mossad Iraanis niimoodi lõnga tirib. Undercover operatsioonid ongi vist kõige huvitavam krimka teema.Vaadates Teherani https://m.imdb.com/title/tt10577736/..._in_0_q_theran teist hooaega, siis no krt, hooaja esimese osa ette võiks eelmise hooaja kokkuvõtte lisada - terve esimene osa püüdsin möödunut meenutada. Aga seriaal ise on vägev spioonikas ja täna üsna asjakohane.Kommentaar
-
Võtan sõnad tagasi. Sarja loojad on ikka ahned juudid! Kuidas on võimalik, et spiooni sarjas - kus undercover olemiseks peab kohalikku ümbruskonda sisse sulanduma - on toodud mingi blond, siniste silmadega ameerika vanamutt kes isegi minu kõrva järgi räägib vigast pärsia keelt??Vaadates Teherani https://m.imdb.com/title/tt10577736/..._in_0_q_theran teist hooaega, siis no krt, hooaja esimese osa ette võiks eelmise hooaja kokkuvõtte lisada - terve esimene osa püüdsin möödunut meenutada. Aga seriaal ise on vägev spioonikas ja täna üsna asjakohane.
Tehran on one season wonder vist. Kas kolmandat hooaeg on mõtet vaadata? Teise jätan selle muti pärast vahele.Kommentaar
-
Esimene on selgelt parim. Kolmandas hooajas on asju, mis mind häirisid, kuid hea (minu jaoks) selles, kaalus asja üle - tegelikult ka juba teises hooajas tuleb välja üsna armutu suhtumine kõigisse (mõlemalt poolt).see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
-
Märgin siia ära, et vaatasin sarja Barry. Ja, noh, ma väga tihti ei naera üksi vaadates, aga need Tšetšeenia maffia vennad 1. hooajas. Jooksulindil sigarit suitsetav maffiaboss, sadistlikust palgamõrvar, kes tapmise asemel hakkab häbipukki ehitama jne jne. Väiksed vaimukad asjad.Kommentaar
-
Neli hooaega sisuliselt nädalaga vaadatud ja nagu ütles sarja lõpuosa, siis "oh, wow!". Kunagi oli selline animesari kui Trigun, mis oli minu jaoks alati musternäide genre-benderist ehk siis algus hii-hii ja haa-haa, aga siis marujärsk toonimuutus. Breaking Bad oli omamoodi sarnane, aga läks veidi sujuvamalt. Barry on eelmainitutega sarnane, kuid pedaal põhjas, sest 32 osa igaüks 30 minutit. Lõpuni vaimukas, väikeste absurdkohtadega NoFo Hank on parimaid tegelasi ever, aga täiesti-täiesti filigraanne sari.Märgin siia ära, et vaatasin sarja Barry. Ja, noh, ma väga tihti ei naera üksi vaadates, aga need Tšetšeenia maffia vennad 1. hooajas. Jooksulindil sigarit suitsetav maffiaboss, sadistlikust palgamõrvar, kes tapmise asemel hakkab häbipukki ehitama jne jne. Väiksed vaimukad asjad.
Mõnusoovitus!Kommentaar
-
Aitäh, eile vaatasin esimese hooaja ära. Plaan oli maks kolm episoodi.
Neli hooaega sisuliselt nädalaga vaadatud ja nagu ütles sarja lõpuosa, siis "oh, wow!". Kunagi oli selline animesari kui Trigun, mis oli minu jaoks alati musternäide genre-benderist ehk siis algus hii-hii ja haa-haa, aga siis marujärsk toonimuutus. Breaking Bad oli omamoodi sarnane, aga läks veidi sujuvamalt. Barry on eelmainitutega sarnane, kuid pedaal põhjas, sest 32 osa igaüks 30 minutit. Lõpuni vaimukas, väikeste absurdkohtadega NoFo Hank on parimaid tegelasi ever, aga täiesti-täiesti filigraanne sari.
Mõnusoovitus!BVB - VaprusKommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar