Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Maailma kõige hirmsamad laulud
Collapse
X
-
Mariah Carey.Algselt postitas Shparkz Vaata postitustno kurat, sellel bieberil on ju rohkem meiki näos kui tollel naisel, kes iganes see olla võiks, mina näen teda esimest korda
P.S. laps, kes saab 1:12 peal kingi, kannab kõrvarõngast. nice.
Leave a comment:
-
no kurat, sellel bieberil on ju rohkem meiki näos kui tollel naisel, kes iganes see olla võiks, mina näen teda esimest korda
Leave a comment:
-
Ryan Angelos on natukene päevitanud vist ja lollidemaale kolinud ... koheselt meenus, kui *khm* ... "tantsuliigutusi" ... nägin kuskil 5 minuti kandis. Ning laul on ka äärmiselt jube.
Leave a comment:
-
kogu diskoräpp on kurjus. viimane sõna - Djibril@00:54Algselt postitas Mask Vaata postitustMis kuradi uus mood see on ,et kõik omale nüüd tümpsu taha on kruvinud? Eriti mustanahaliste muusikas on see moodi läinud.
Leave a comment:
-
Ma nägin ainult lõppkontserti ja seal oli ta tubli. Antud laulus on ka häälega tööd tehtud ja justkui kõik ok, aga see taust ja kogu ülesehitus on küll Maarja-Liis Ilusa maailmavallutusaegadest ja Ice-Creami aegadest pärit.Algselt postitas Mask Vaata postitustSulle siis hääl meeldib? Ma pole ta laule kuulnud, ainult paari superstaari lõiku näinud. Seda Sinu antud linki ei julge klikkida.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: