no ma seletan siis asja nii, et ongi proovitud mingit sõnumit edastada, mis enda arust on sotsiaalselt tundlik. aga paraku, kas väljendusoskus või üldise maailmapildi piiratus ei võimalda seda teha. kokkuvõttes, kui sa loed neid sõnu või kuulad on see lihtsalt üks sisutu soperdamine, kus ühte lauset ei seo teisega pmst mitte miski ja iga rida võib olla ka teisega vastuolus, mõte kui selline eksib vahepeal teab kuhu, samuti ebaõnnestuvad katsed tekitada mingeidki huvitavaid või mittekulunud riime ja kõik jääb ikka väga segaseks. võib öelda, et lihtsalt ollakse küündimatud. ja kui see kogu küündimatus ja seosetu lausete jada asetada veel klišeedest kubisevale pop-taustale, juurde lisada veel lastkoor ja sinna takka otsa filmipilt pühakojast, siis saame sihukese gemüse, et siga ka ei söö.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Maailma kõige hirmsamad laulud
Collapse
X
-
Algselt postitas eika Vaata postitustväikestele lastele, pereemadele ja orbitaaljaamale.
-e- tuli meelde, et Jasper on ka mingi "jee Põhja-Tallinn" asja kunagi postitanud. Et parandan listi: väikestele lastele, pereemadele ja Milani fännidele.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitusttra, ma tahtsin isegi 'Liiga Hea' teemasse trolli visata, aga kogemata läks triobeti threadi. see oleks olnud aasta parim troll for sure.
...postitamist kuhugi. muidugi
a) ma miskipärast eeldasin, et see pilt=kiidad bändi heaks
b) ma pole kindel, kas see olid sina
c) ma pole kindel, kas see oli üleüldse siin foorumis (fesaris äkki midagi, kus panin debiiliselt 1+1 kokku?)
vabandasin end välja?
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustno ma seletan siis asja nii, et ongi proovitud mingit sõnumit edastada, mis enda arust on sotsiaalselt tundlik. aga paraku, kas väljendusoskus või üldise maailmapildi piiratus ei võimalda seda teha. kokkuvõttes, kui sa loed neid sõnu või kuulad on see lihtsalt üks sisutu soperdamine, kus ühte lauset ei seo teisega pmst mitte miski ja iga rida võib olla ka teisega vastuolus, mõte kui selline eksib vahepeal teab kuhu, samuti ebaõnnestuvad katsed tekitada mingeidki huvitavaid või mittekulunud riime ja kõik jääb ikka väga segaseks. võib öelda, et lihtsalt ollakse küündimatud. ja kui see kogu küündimatus ja seosetu lausete jada asetada veel klišeedest kubisevale pop-taustale, juurde lisada veel lastkoor ja sinna takka otsa filmipilt pühakojast, siis saame sihukese gemüse, et siga ka ei söö.
Rendezvous on Champs-Elysees
Leave Paris in the morning on T.E.E.
Trans-Europe Express (4X)
Sõnade klassika või lihtsalt üks sisutu soperdamine?
Ja nüüd uuesti konna postituste juurde. Väga hea, kusjuures.
Kui sõnu tahad, siis palun: http://tartu.postimees.ee/030107/tar...mus/236962.phpWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustkusjuures. ei mõelnud seda trolli (tänud, et mind nii tühmiks pead) vaid selle...
...postitamist kuhugi. muidugi
a) ma miskipärast eeldasin, et see pilt=kiidad bändi heaks
b) ma pole kindel, kas see olid sina
c) ma pole kindel, kas see oli üleüldse siin foorumis (fesaris äkki midagi, kus panin debiiliselt 1+1 kokku?)
vabandasin end välja?
kiitsin bändi heaks. (noh, tegelt albumi. enam seda muidugi ei ketra, sest tegu on ju rämpstoiduga ja seda igapäevaselt tarbida ei saa. veel vähem viitsin siin hordidele seletada seda, mida rk proovib)
olin küll mina
oli siin foorumis.
aga selle kirikulauluga läks hullemaks tümitamiseks ja ma arvan, et see oleks olnud väga hea troll. eriti arvestades, et praeguse threadi tegin siia mina. (mis sest, et see tegelikult on vaid orksi kommuuni mõtte koopia)
Kommentaar
-
Oh ei, Põhja-Tallinn võidakse eemaldada eesti laulu konkursilt. http://eurovisioon.elu24.ee/1079814/...ongi-plagiaat/ Milline tragöödia see oleks. Kelle poolt nüüd kõik pubekad hääletavad.
hehe,
Kommentaar
-
Kes tegi Elisha Cuthberti prostituudiks?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar