Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Lavakomöödia e. stand up comedy

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas -21- Vaata postitust
    Ricky muidu on muhe vana ja jutud, aga ma vist ei naernudki selle keika peale kordagi. Vb oli tuju ka pask.
    minust on see vend alati mööda läinud, kuigi standupi vaatan päris palju

vb sp, et britiga tegu, standup rohkem ameeriklaste teema?

Kommentaar

Kümnetele stand up spetsiaalidele lõpuks mingit vaheldust. Comedy Centrali röster juba tükk aega kinni kiilunud, lõpuks Netflix tulnud appi, ehk korraldati Tom Brady megaröst. Jap, võiks olla mingid teadmised Bradyst, Patriotsist ning NFList. Enamik line up-ist kandis hästi, kõige lambimaks osutus isegi Ben Affleck. Suurtest teemadest jäid välja TB lapsed, aga see-eest torgiti küll ja veel lahutust nende emaga (Giselle võimaliku afääri). Üllatavalt palju sai veel mainimist Aaron Hernadez, sh Brady enda poolt. dark mis dark

Kommentaar

Ari Matti minekut Ameerikas on ikka ilus vaadata, kutt teeb kõike seda millest ta on koguaeg unistanud!

Kommentaar

https://www.youtube.com/watch?v=VU2oPssIuAM see, et ta maailma parimas podcastis juba ära käis ja mis trending ning vaatamiste hulk sellel on, siis...

Kommentaar

Ma proovisin seda kuulata, aga see jaur kestab kaks tundi ja rohkem? Mul on hea meel, et Ari-Matti sai selle võimaluse, või noh, ise lõi endale selle, ja mul on hea meel, et ta saavutab ka edu selles.
            Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
              Ma proovisin seda kuulata, aga see jaur kestab kaks tundi ja rohkem? Mul on hea meel, et Ari-Matti sai selle võimaluse, või noh, ise lõi endale selle, ja mul on hea meel, et ta saavutab ka edu selles.
              Eee OG Tussikate episoodid olid üle 3.5h

Kommentaar

See mees ei ole naljakas!
                Invest In Africa

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Eee OG Tussikate episoodid olid üle 3.5h
                  Ei kuulanud seda ka.

Kommentaar

MIllega see koomik Taylori fännid välja vihastas? R2 öeldi mdiagi ümmargust, kiire google ei aidanud.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                      MIllega see koomik Taylori fännid välja vihastas? R2 öeldi mdiagi ümmargust, kiire google ei aidanud.
                      Sellega vist.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust

Kommentaar

Türben juba mingi KILL TONY lasi maha võtta kopiraidi tõttu. KUHU ME NII JÕUAME, kui ei saa vaadata naljanupukesi!

Kommentaar

Algselt postitas cabron Vaata postitust
                            Türben juba mingi KILL TONY lasi maha võtta kopiraidi tõttu. KUHU ME NII JÕUAME, kui ei saa vaadata naljanupukesi!
                            Siin veel üleval. Alates 5:30

Kommentaar

Kommentaar

sisuturundus töötab hästi – täitsa reaalne huvi, kas selle tšiki stand-up on sama kringel kui need kirjatükid.

Kommentaar

Working...
                                X