Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Lavakomöödia e. stand up comedy
Collapse
X
-
Kümnetele stand up spetsiaalidele lõpuks mingit vaheldust. Comedy Centrali röster juba tükk aega kinni kiilunud, lõpuks Netflix tulnud appi, ehk korraldati Tom Brady megaröst. Jap, võiks olla mingid teadmised Bradyst, Patriotsist ning NFList. Enamik line up-ist kandis hästi, kõige lambimaks osutus isegi Ben Affleck. Suurtest teemadest jäid välja TB lapsed, aga see-eest torgiti küll ja veel lahutust nende emaga (Giselle võimaliku afääri). Üllatavalt palju sai veel mainimist Aaron Hernadez, sh Brady enda poolt. dark mis dark
Kommentaar
-
https://www.youtube.com/watch?v=VU2oPssIuAM see, et ta maailma parimas podcastis juba ära käis ja mis trending ning vaatamiste hulk sellel on, siis...Kommentaar
-
Ma proovisin seda kuulata, aga see jaur kestab kaks tundi ja rohkem? Mul on hea meel, et Ari-Matti sai selle võimaluse, või noh, ise lõi endale selle, ja mul on hea meel, et ta saavutab ka edu selles.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!Kommentaar
-
Kommentaar
-
-
Kommentaar
-
MIllega see koomik Taylori fännid välja vihastas? R2 öeldi mdiagi ümmargust, kiire google ei aidanud.Kommentaar
-
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Võin vabalt öelda, et olen enamiku ajast väga kiimane. Mitte et ma oleks mingi seksisõltlane, aga kui olen armunud, vaatan romantilisi filme või loen seksikaid romaane, siis see teeb oma töö...Oma vallatust suvest kirjutab aktiivne kohtingulkäija, püstijalakomöödiaga tegelev elunautijast Liisel Nelis.
sisuturundus töötab hästi – täitsa reaalne huvi, kas selle tšiki stand-up on sama kringel kui need kirjatükid.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar