Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nuputa!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Oli ka õige?

Kommentaar

Homod on kõik kolm.

Kommentaar

Kui 90% inimestest on paremakäelised (70-90 mingite uuringute põhjal) ja paremajalgseid on 80% ning on teada, et 95% paremakäelistest on ka paremajalgsed, siis...

KUI SUUR OSA VASAKUJALGSETEST ON VASAKUKÄELISED?

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
          Kui 90% inimestest on paremakäelised (70-90 mingite uuringute põhjal) ja paremajalgseid on 80% ning on teada, et 95% paremakäelistest on ka paremajalgsed, siis...
          Et ühesõnaga paremajalgseid paremakäelisi (95% 90%st) on rohkem kui paremajalgseid üleüldse (80%)? Mnjah. Pakun 9,81.

Kommentaar

SleepWankingu tähelepanek õige. Ise pakuksin, et 95% vasakujalgsetest on vasakukäelised.
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Märkus on õige. Hinnangud on googeldatud 5minutiga erinevatelt lehekülgedelt ja ei klapi omavahel kui 90% võtta. Kui hiljem viitsin teen korrektse ülesande. Mi scusi selle jura pärast.

Kommentaar

Pakun et 30,8 %
                Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Ülesanne elust enesest...

Oletame et mul on kodus kaal ja ma eeldan et see "valetab". Kuidas ma saan koduste vahenditega kindlaks teha, palju see mööda näitab?

Kommentaar

lased mõnel tütarlapsel sellel ennast kaaluda?
                    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

jääb selgusetuks kuidas see aitab probleemi lahendada. Mul ei ole ju kuidagi võimalik tibi õiget kaalu teada saada et võrrelda.

Kommentaar

tibi ju ütleb, et kaal valetab 5 kg - palju sa õilis hing veel tahad?
                        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Paned kaalule mingi eseme, mille kindlat kaalu tead ja kaalult vaatad palju erineb? 5kg kartulikott või jahupakk vms.

Kommentaar

jah võib eeldada et poes kaalutud produktidel on peal õige kaal. Samas ma eeldan, et kaal valetab 5kg eseme ja 100kg eseme puhul erinevalt. Et noh kui 100 asemel näitab 105, siis 5 asemel vaevalt 10 näitab

E: Ja mul ei ole kodus 100kg kartuleid või jahu.

Kommentaar

1) kaalu erinevate etalon raskustega nt 5 erineva raskusega 3 korda. arvuta iga raskusega tekkinud keskmine viga ja keskmise vea suhe (õigesse) massi... ja siis lihtsalt kasuta saadud koefitsenti edapidi...(kui su kaalu samm on vahemikus 1-100g) siis saad kasutada igast sitta etalonidena... kui on mingi robustne 1kg sammuga kaal, siis kaalu arbuuse ja kartuleid

2) vii kaal metroserti taatlusele

3) .... osta uus kaal

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                                Tee nii nagu väikelapsevanemad. Kaalu ennast koos lapsega, kaalu ennast ilma lapseta, arvuta.
                                Lapse asemel võid kasutada jahukotti, kartulikotti, õllekasti, televiisorit, ämma, ...
                                jeps. see on mu enamvähem seni pädevaim väljamõeldud variant.

Kommentaar

Working...
                                X