jäid silma eelmainitud läpaka ostuabi postitused ning ütleks seda, et acer aspirest võiksite mööda vaadata. raudvara sees muidugi võimas ja igast kellad vidinad vahvad, aga korpus on äärmiselt sitt ning kipub lagunema kõvasti. nõrgad hinged ja ebakvaliteetne plastik samuti.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arvutiabi
Collapse
X
-
Algselt postitas QR717 Vaata postitustVb keegi jagab excelit, miks ei toimi?
=IF(ISNA(VLOOKUP(B1;A959;4;FALSE)),"Vale kood",VLOOKUP(B1;A9
59;4;FALSE)
Aga üldiselt funtsioonid tahavad, et argumendid oleks eraldatud semikooloniga. Teiseks, iga algav sulg peaks ka lõppema. Et see oleks esialgu abiks.
Kommentaar
-
Algselt postitas QR717 Vaata postitustVb keegi jagab excelit, miks ei toimi?
=IF(ISNA(VLOOKUP(B1;A959;4;FALSE)),"Vale kood",VLOOKUP(B1;A9
59;4;FALSE)
Kusjuures Macil ja Winil on see erinev, Mac-il kasutab Excel mõndades kohtades küll komasid, kus Win kasutab semikooloneid.
Cannu- lame one !
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustCannu- lame one !The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKahjuks endal Excelit käepärast pole,et katsetada, aga kui "Vale kood" on mõeldud "Value if true"-na, siis peaks ta komade asemel semikoolonite vahel olema ? Või ei ?
Kusjuures Macil ja Winil on see erinev, Mac-il kasutab Excel mõndades kohtades küll komasid, kus Win kasutab semikooloneid.
Cannu- lame one !
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustMul on Norton 360. täna sai aga lisents läbi... Et seda uuendada, nõuab vist raha, aga hetkel on rahadega üsna kitsas, nii et see variant jääb ära. Aga alternatiive oskab keegi soovitada?
Avast on väga hea. Soovitaks soojalt. Loe seda teemat.
Kommentaar
-
Mul on suuremat sorti probleem.
Ostsin siis endale läpaka ära (Dell Vostro v131; prose i3 2,2Ghz, 4GB Rami ja 320GB 7200 rpm kõvaketas), aga ei suuda sellele Windows 7 peale saada. Ostsin Flexist ja palusin ilma Windowsita isendit ja mingil kurdaima põhjusel oli arvutis Ubuntu sees. Nüüd saan Windowsi installimisega täpselt nii kaugele, kui on vaja valida, kuhu tahan Wini installeerida (partitioni probleemid siis). Tegin endale bootable USB pulga ja kõik ja puha, esimestest jamadest sain mööda, aga nüüd oleks vaja kuidagi Linux maha saada sealt... löö või maha - ma ei oska. Mingit nii lihtsat süsteemi kui Windowsil pole ja keeruliselt ma ei oska. Olen netist otsinud õpetusi, aga ei saa nendest ilmselt piisavalt hästi aru. Vanu faile pole vaja sealt Ubuntu pealt kätte saada, ehk võiksin arvuti täiesti planguks lasta, aga ei oska lihtsalt... keegi targem võiks õpetada. Ärge palun neid microsofti supporti linke mulle siia pange, olen neid vaadanud, aga ei saa piisavalt hästi aru. Kui keegi oskaks mulle punkt punktilt seletada, oleksin talle hoobilt mõned õlled sees....
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustMul on suuremat sorti probleem.
Ostsin siis endale läpaka ära (Dell Vostro v131; prose i3 2,2Ghz, 4GB Rami ja 320GB 7200 rpm kõvaketas), aga ei suuda sellele Windows 7 peale saada. Ostsin Flexist ja palusin ilma Windowsita isendit ja mingil kurdaima põhjusel oli arvutis Ubuntu sees. Nüüd saan Windowsi installimisega täpselt nii kaugele, kui on vaja valida, kuhu tahan Wini installeerida (partitioni probleemid siis). Tegin endale bootable USB pulga ja kõik ja puha, esimestest jamadest sain mööda, aga nüüd oleks vaja kuidagi Linux maha saada sealt... löö või maha - ma ei oska. Mingit nii lihtsat süsteemi kui Windowsil pole ja keeruliselt ma ei oska. Olen netist otsinud õpetusi, aga ei saa nendest ilmselt piisavalt hästi aru. Vanu faile pole vaja sealt Ubuntu pealt kätte saada, ehk võiksin arvuti täiesti planguks lasta, aga ei oska lihtsalt... keegi targem võiks õpetada. Ärge palun neid microsofti supporti linke mulle siia pange, olen neid vaadanud, aga ei saa piisavalt hästi aru. Kui keegi oskaks mulle punkt punktilt seletada, oleksin talle hoobilt mõned õlled sees....
Kustuta see Ubutnu partatsioon (D täht ja ENTER kinnituseks). Tekib Un-partitioned Space- vali see ja C vajutamisel saad teha uue partasiooni (automaatselt peaks kõik suurused ning asjad ära tegema- ENTER taaskord kinnituseks). Tekkinud partsioonile siis uuesti ENTER ning format optionsist "format NTFS" (mälu järgi oli see...) ja hakkab Windowsi install. Kõik tegevused-valikud peaks ilust ekraanil näidatama, loe neid ja saad hakkama.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar