Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Arvutiabi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mul enne oli Logitech M555b. See töötas 3-4 aastat, siis läks katki. Vasak klikk enam ei töötanud. Muidu oli hea hiir, natukene palju patareisid sõi ainult.

Hetkel on mul kasutada Microsoft Natural Wireless Laser Mouse 6000. See on konkreetne pask. Töötab ainult teatud tüüpi voodilinal. Õnneks ei ostnud seda junni endale ning enda raha eest, aga saatuse tahtel on see mul praegu kasutada. Igatahes tuleks see kiiremas korras välja vahetada.

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

ma pole küll mängur, aga viimastel aastatel on laual Logitech M705 Marathon Mouse.

piisavalt pirakas ja patareid peavad ka päris kaua vastu (umbes kord aastas vahetan). mulle meeldib.

Kommentaar

Algselt postitas ek Vaata postitust
        Soovitage usb mälupulga pealt bootivat programmi, millega saaks katkisest arvutist failid ära kopeerida (sama mälupulga peale).
        pane Ubuntu pulgale ja booti sellelt arvuti. peaksid saama ketastele ligi küll.

Ubuntu is an open source software operating system that runs from the desktop, to the cloud, to all your internet connected things.

failide jaoks tuleks vist eraldi partitsioon ka tekitada pulgale. ise pole proovinud.

kui muudmoodi ei saa, siis võta kõvaketas katkisest arvutist välja ja ühenda teise arvuti külge.

Kommentaar

Algselt postitas El President Vaata postitust
          pane Ubuntu pulgale ja booti sellelt arvuti. peaksid saama ketastele ligi küll.

Ubuntu is an open source software operating system that runs from the desktop, to the cloud, to all your internet connected things.

failide jaoks tuleks vist eraldi partitsioon ka tekitada pulgale. ise pole proovinud.

kui muudmoodi ei saa, siis võta kõvaketas katkisest arvutist välja ja ühenda teise arvuti külge.
          et nagu pinnakas vä?
          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Ostsin kuskil pool aastat tagasi kasutatud HP Compaqi 6735b.
            Nüüd on mure selles, et vahel teeb ilma hoiatamata restardi. Kaks korda on ka ekraani siniseks löönud, koos mingi tekstiga, kuid ma ei mäleta enam mis seal kirjas oli.
            Sooviksin arvuti puhastada igast saastast.
            Kunagi, kui olin arvutite vallas targem, kasutasin spyboti ja disc defragmenterit, kas need on veel in? Viirusetõrje on Avast Free Antivirus
            Milliseid protseduure peaksin veel tegema, et saaks arvuti täitsa puhtaks? Kas on tähtis ka mis järjekorras, ma mida teen?
            Kas ma peaksin ka muretsema näiteks draiverite installimise pärast? Et võibolla midagi on out-of date, ning põhjustab lühist?
            Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
              Nüüd on mure selles, et vahel teeb ilma hoiatamata restardi. Kaks korda on ka ekraani siniseks löönud, koos mingi tekstiga, kuid ma ei mäleta enam mis seal kirjas oli.
              Emaplaat on kõver nagu Zil-i uks. Osta Dell.

Kommentaar

Kunagi, kui olin arvutite vallas targem, kasutasin spyboti ja disc defragmenterit, kas need on veel in? Viirusetõrje on Avast Free Antivirus
                Milliseid protseduure peaksin veel tegema, et saaks arvuti täitsa puhtaks? Kas on tähtis ka mis järjekorras, ma mida teen?
                Kas ma peaksin ka muretsema näiteks draiverite installimise pärast? Et võibolla midagi on out-of date, ning põhjustab lühist?
                Pigem vahemälu pees. Aga suurima tõenäosusega mingi riistvaraline probleem, seega arvutiparandus.
                "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Lase käima Event Viewer, sealt vasakult puust Windows logs > System. Keskmisest aknast otsi oma pangepanemise aeg üles ja üldiselt peaks sel hetkel mingi veateade salvestatud olema. Selles oleva info põhjal saab teinekord üsna palju teada (guugeldada).

Kas HP-l on BIOSi juures mingi sisseehitatud diagnostikavahend, ma ei tea.

Kui ükski diagnostika riistvaraveale ei viita, siis on aeg Windowsile puhas install teha.
                  I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Ämm otsib sülearvutit omale ning ei taha üle 400.- maksta. Ma ei leia ise midagi head.
                    Ta käib küll ainult internetis a'la swedbank, kuid päris 1ghz ja 2 gb mälu ei ole mõtekas. Paratamatult on selline arvuti isegi interneti jaoks aeglane. Tavalise 15,6 tollise ekraaniga võiks olla. Kuna homme lähen ordisse vaatama, siis oskab keegi nende kvaliteeti kommenteerida? Lauaarvuteid pidid nad hästi kokku panema, kuid läpakad?
                    Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                    Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
                      Ämm otsib sülearvutit omale ning ei taha üle 400.- maksta. Ma ei leia ise midagi head.
                      Ta käib küll ainult internetis a'la swedbank, kuid päris 1ghz ja 2 gb mälu ei ole mõtekas. Paratamatult on selline arvuti isegi interneti jaoks aeglane. Tavalise 15,6 tollise ekraaniga võiks olla. Kuna homme lähen ordisse vaatama, siis oskab keegi nende kvaliteeti kommenteerida? Lauaarvuteid pidid nad hästi kokku panema, kuid läpakad?
                      midagi head 400€ ei saagi. võib saada sellise ääri-veeri rahuldava.
                      miks just läpakas mitte lauaarvuti? reisib palju ja on reisil vaja palju netti kasutada?
                      15" on ikka selge piin igapäevaseks netinduseks, nagu läbi lukuaugu piiluks.
                      Seisan üksi mere ääres
                      jalas kollased sandaalid
                      valged, merevahust sääred
                      hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Ei reisi, lihtsalt nende korteris pole nii palju ruumi, et veel lauaarvutile oma nurk teha. Sülearvuti on sellea suhtes hea, et mahub igale poole. No tema esialgne soov oli veel väiksem, kuid nood maksavad veel rohkem. No ja euronicsis vaatamas käies meeldis talle suurema ekraaniga rohkem. Samas see 17'' oli juba liiga suur.
                        Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                        Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Oskab keegi mõnd mõistlikku arvutit, peamiselt sooviks kasutada mängimiseks, Fifa 16 võiks ilusti ära mängida.

Kommentaar

Algselt postitas Reisisaatja Vaata postitust
                            Oskab keegi mõnd mõistlikku arvutit, peamiselt sooviks kasutada mängimiseks, Fifa 16 võiks ilusti ära mängida.
                            Alustame ikka budgetist.
                            THEO HERNANDEZ

Kommentaar

Teeks nii, et 1500 euri sisse võiks jääda.

Kommentaar

Algselt postitas Reisisaatja Vaata postitust
                                Teeks nii, et 1500 euri sisse võiks jääda.
                                lauaarvuti v läppar?
                                THEO HERNANDEZ

Kommentaar

Working...
                                X