Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Kihlveokontor
Collapse
X
-
-
Aga Saveril pidid ju kuulsad sõbrad olema, kes on isegi FBs minu sõbralistis ja ma kinnitan, et seal on ainult eetilised ja säravsilmsed isikud. Selline kadumine tundub üllatav.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!Kommentaar
-
See võib vabalt üks sama kodanik olla ja tuleb lihtsalt uue nime all.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!Kommentaar
-
Mehhanisaator
Oot, aga kui Saver lasi Linnukal oma söbra kontole marja saata. Siis enda ja söbra kadumisega kannatab habemesse panna küll ju.
Aga kuna Linnupoja ise rahul asjadega. Siis ikkagi on nii ma pakun, et Linnukas vördub/vördus Saver.Kommentaar
-
Ilmselt kui mina ise oleks saver, siis ma kirjutaks siia uhkelt, et rahad on makstud ja imege näppu, ehk proovi rohkem.
2 päeva alles möödas - hoiame pinget õhus.Dreams cant be buyKommentaar
-
Liiga erinev stiil. Linnupojalt tuleb 5% debiilsust ja 95% mõistlikku juttu, Saveri puhul olid need protsendid teistpidi.Kommentaar
-
Mehhanisaator
"Kirgede foorum". Jätkub homme...
Kas homses osas on Saverit ka juba näha ? Kas Linnukas hakkab rääkima ? Kus on raha ? "Kirgede foorum". Soccerneti foorumis. Vaata kindlasti.E-P 24h.
Käi vittu oma pingega.Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar