Algselt postitas Rein
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Riigikogu valimised 2011
Collapse
X
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustKui nüüd segast ei peksa, siis peaks see põhimõte, et KOV-valimistel saavad osaleda ka mittekodanikud, kes alaliselt elavad antud omavalitsuse territooriumil, tulenema euroopaliidu üldpõhimõtetest. Nii lihtsalt selliseid asju ei muudeta ega saagi muuta.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustLäti siis pole EU liige? Või on Läti valimisseadus vastuolus EU üldpõhimõttega?Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Ma olen muidu hääletanud IRL-i poolt aga seekord mitte, sisuliselt tegemist vana Res Publika uue varandiga, kes ühe partei juba perse keerasid. Polegi muud kui hääletada üksikkandidaadi poolt - minu ringkonnas Martin Helme. Ise oleksin tahtnud hääletada Kunnase poolt aga seda võimalust kahjuks pole.
Mis mittekodanike KOV valimistesse puutub, siis see on iga riigi siseasi. Vähemalt teoreetiliselt.
Kommentaar
-
Ei saa "hallivatimehed" Lätis kohalikel valimistel hääletada. Ja Maastrichti lepe tagab vaid selle, et hääletamisõigus on ELi kodanikel sõltumata praegusest elukohariigist, aga Läti seaduste järgi nad ju ei ole ELi kodanikud... Seega lätlaste enda valida, kas annavad valimisõiguse või mitte. Ongi patiseis. EL hoiab seisukohta, et sellised asjad on liikmesriigi enda otsustada, nemad saavad vaid suunata, soovitada, survestada jne. Pmtslt vist peamine soovitus on, et "arendage dialoogi", rohkem nad sellesse eriti sekkuda ei taha ja ega vist tegelikult väga ei saa ka.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Munitsipaalpoliitika juures, mille puhul on kõige olulisem teede korrashoid, ühistransport ja muu selline ninnunännu, on igati normaalne, et inimene, kes tõesti antud linnas-vallas elab, saab ka valida.
Ja kes siin Martin Helmest rääkis, et ära tema poolt küll hääleta. Jäta parem üldse minemata. Samas mina loosisin ka eile välja, et kellel poolt ma hääletan. Minu ringkonnas oli 9 parteid ja kaks üksikkandidaati, panin 12 laulu winampi, viimase neist mängima ja shuffle peale. Sain number 10. Ehk üksikkandidaat.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustPolegi muud kui hääletada üksikkandidaadi poolt - minu ringkonnas Martin Helme.
surmanuhtlus?
geid ahju?
noored ei tohiks minna välismaale?
anyways:
Korraldan Pärnus debatti, kuhu on kutsutud kõikide erakondade esinumbrid ning üksikandidaadid, seega kui teil oleks neile huvitavaid küsimusi, siis shoot.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Ja kes siin Martin Helmest rääkis, et ära tema poolt küll hääleta. Jäta parem üldse minemata.
Igal juhul hääletan pigem Helme (või mõne teise üksikkandiidaadi) kui mõne poliitpederasti poolt. Mingu hääl kasvõi perse aga põhimõtteliselt ei anna oma oma häält ühegi erakonna poolt sest klassikut tsiteerides, kõik nad on vana pask uues kastmes.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar