Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Riigikogu valimised 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
    Tegelikult ei saa tavakodanik Autorollo skandaalist ju suurt mitte mõmmigi aru. Loeb lihtsalt, et skandaal ja arvab, et pizdets värk.
    üks imelik asi on seal see, et mõnest riigikogu arvutist tehti olulisi tehinguid, aga millegipärast ei suudeta tuvastada, kelle arvutitest. See on muidugi suht pisiasi ka, kui võrrelda patakat väidetavalt varastatud ja siis millegipärast välja prinditud meilidest, mis ühe erakonna kontoris laua servas vedeles ja üles leiti.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
      üks imelik asi on seal see, et mõnest riigikogu arvutist tehti olulisi tehinguid, aga millegipärast ei suudeta tuvastada, kelle arvutitest. See on muidugi suht pisiasi ka, kui võrrelda patakat väidetavalt varastatud ja siis millegipärast välja prinditud meilidest, mis ühe erakonna kontoris laua servas vedeles ja üles leiti.
      Mis seal nii kummalist on, et ei suudetud arvutit tuvastada kus tehinguid tehti? Küsimus on ju kui palju aega neid tehti ning, et igat liigutust võrgus ja arvutites logida, läheb vaja ikka väga-väga palju kallist kettapinda + tarkvara mis selle tohutu andmemassi loetavad teeb. Ja ju siis pole sellisel tasemel logimist seal olemas.
      BVB - Vaprus

Kommentaar

Noh, asi on palju lihtsam. Ühes tegutses asjaga Kapo, mis on üsna pädev organ. Teises peaks tegutsema justkui majanduspolitsei, kus on valdav osa inimesi, noh, üsna, noh, kuidas ma seda ütlen, noh, tühmid.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
          Noh, asi on palju lihtsam. Ühes tegutses asjaga Kapo, mis on üsna pädev organ. Teises peaks tegutsema justkui majanduspolitsei, kus on valdav osa inimesi, noh, üsna, noh, kuidas ma seda ütlen, noh, tühmid.
          Ma seda tehingulugu ei mäleta hetkel, seega on mu jutt täiesti kontekstiteadmatu aga kui see tehing oli tehtud ütleme aasta enne uurima asumist ja mingeid logide pilaajalist kogumist ja säilitamist ei toimu, siis on puhttehniliselt millegi jälile jõudmine praktiliselt võimatu.
          BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
            Paetil see strateegia läbi ei läinud, kuigi proovis pea 10 aastat õnne. Üldiselt on Pentuse, Palo või Simsoni vaenamine puhas seksism, tõsiseltvõetavaid sisulisi (ja ma ei mõtle siin seda, et partei ei sobi) argumente nende vastu suurt pole. Targad ning otsustusvõimelised naised kõik. Minu meelest kõlbaks ükskõik kes neist suurepäraselt peaministriks.
            Ma ütleks, et üks oluline argument on nende rohelisus. Targa naispoliitiku võrdkujuni minu silmis, Ene Ergma tasemeni, on neil väga pikk tee minna. Neil eelmainitud kolmel puudub tõenäoliselt pädevus peaministri toolini pürgida, mis muidugi ei tähenda, et nad seal ühel päeval ei istu. Rumalaid otsuseid sünnib ju roosa maja koridorides iga päev.
            "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
            These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
              Ma seda tehingulugu ei mäleta hetkel, seega on mu jutt täiesti kontekstiteadmatu aga kui see tehing oli tehtud ütleme aasta enne uurima asumist ja mingeid logide pilaajalist kogumist ja säilitamist ei toimu, siis on puhttehniliselt millegi jälile jõudmine praktiliselt võimatu.
              Eks see vahe ka, tõesti, et ühel juhul leiti nö. tõendid kohe vendade kapist, aga teisel juhul kuidagi ringiga. Ehk ühel juhul (kapo) tegeleti ise kuriteo avastamisega, teisel juhul oodati, et keegi halama tuleks.

Kommentaar

Working...
              X