Algselt postitas Saarlane
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Riigikogu valimised 2011
Collapse
X
-
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustüks imelik asi on seal see, et mõnest riigikogu arvutist tehti olulisi tehinguid, aga millegipärast ei suudeta tuvastada, kelle arvutitest. See on muidugi suht pisiasi ka, kui võrrelda patakat väidetavalt varastatud ja siis millegipärast välja prinditud meilidest, mis ühe erakonna kontoris laua servas vedeles ja üles leiti.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNoh, asi on palju lihtsam. Ühes tegutses asjaga Kapo, mis on üsna pädev organ. Teises peaks tegutsema justkui majanduspolitsei, kus on valdav osa inimesi, noh, üsna, noh, kuidas ma seda ütlen, noh, tühmid.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustPaetil see strateegia läbi ei läinud, kuigi proovis pea 10 aastat õnne. Üldiselt on Pentuse, Palo või Simsoni vaenamine puhas seksism, tõsiseltvõetavaid sisulisi (ja ma ei mõtle siin seda, et partei ei sobi) argumente nende vastu suurt pole. Targad ning otsustusvõimelised naised kõik. Minu meelest kõlbaks ükskõik kes neist suurepäraselt peaministriks."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustMa seda tehingulugu ei mäleta hetkel, seega on mu jutt täiesti kontekstiteadmatu aga kui see tehing oli tehtud ütleme aasta enne uurima asumist ja mingeid logide pilaajalist kogumist ja säilitamist ei toimu, siis on puhttehniliselt millegi jälile jõudmine praktiliselt võimatu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar