Algselt postitas urmar
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tuumajaamaga või tuumajaamata?
Collapse
X
-
Ma pole viimaste teaduslike suundadega päris kursis vist.Algselt postitas dwideng Vaata postitustJuba ammu räägitakse multiversumist
Kommentaar
-
Said seda teemat lugedes kiivri alt kiiritada või saabus nädalavahetus varakult?Algselt postitas urmar Vaata postitustNo need tõenäosusteooriad ei pruugi alati kehtida. Kui keegi on surnud, siis ei aita tõenäosusteooria, et kõik surnud ei ole, see konkreetne isik on ikkagi surnud.
Kommentaar
-
või jah, pardoon, põlevkivi pidasin silmas. aga point jääb ilmselgelt samaks.Algselt postitas cannuman Vaata postitustKus sa seda kivisütt siin kaevad ei tea? ja no põlevkivist elektri tootmisel maksame nii või naa Co2 eestbuy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
No sa võid hüpata, kui tahad? Sa muidu ise ka saad aru, mida sa üritad öelda oma riskitsooni lausega? See on umbes sama hea lause nagu see pealkiri: http://ohtuleht.ee/419706 Vaata tõele otsa, meie ümber on tuumajaamad ning neid tuleb aina juurde. Küsimus on, mis tee meie valime? Mida me tahame? Pole mõtet jahuda selleüle, et kui nüüd äkki ehitatakse, siis saame kõik surma. Me elame igapäev selle võimalusega, et Venemaal või Soomes midagi juhtub.Algselt postitas dwideng Vaata postitustEt kui niigi oleme riskitsoonis, siis võime pm. kohe kollektiivselt Onitkalt alla hüpata?
Riskitsoonis olemine, mis ei ole olnud meie teha on üks asi, teine asi on ise selle riskitsooni tekitamine enda koduõuele, ning selle koduõuele toomine ei tõsta meid ka riskitsoonist välja.
Tegemist oleks koheselt ka strateegiliselt olulise valupunktiga.
Maaväline elu on olemas 100% ja tõesti ainuüksi tõenäosuse tõttu juba.
Mõnele noale või muule primitiivsemale tööriistale antakse ka eluaegne garantii, see ju ei tähenda, et sellega ennast vigastada ei saaks.
Strateegilisest valupunktist ei rääkinud mina midagi.
- e - me maksame praegu co2 tasu põlevkivi eest jah, kuid hetkel on meie co2 emissioonid arvutatud 1990 aastate alguse järgi, kus me saastasime ikka rämedalt. praegu on meil vabad käed oma kvoote müüa, kuna me ei saa seda piiri isegi kvoodi pidevat vähenemist arvesse võttes täis. seeläbi ostame oma elektriautosi ja ehitame taristuid välja, kuid varsti meil enam seda luksust pole ning peame hakkama ise peale maksma, et co2-te paiskame atmosfääri. st. peame ise ostma kvoote.
- e - ma ei tahaks isiklikut ka ilmselt näha tuumajaama oma tagahoovis, aga kas see on ikka läbikaalutud otsus või lihtsalt NIMBY effekt?How does Freddy Kruger wipe his butt?
Kommentaar
-
võttes arvesse seda kui keeruliseks suudetakse ajada selline lihtne mäng nagu jalgpall, siis selle kõrval on tuumafüüsikute juttu kui linnulaul kõrvadele.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Ostame venelaste tuumajaamast, mille nad meie vajaduste rahuldamiseks Jaanilinna ehitavad.Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustoleks peaaegu meelest läinud, aga ainus küsimus, mis mul tuumavastastele on, et kust me siis energiat saame?
Kommentaar
-
tahaks ühe näite tuua, aga tänase päeva puhul on see isegi minu jaoks kohatu antud foorumis.Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustoleks peaaegu meelest läinud, aga ainus küsimus, mis mul tuumavastastele on, et kust me siis energiat saame?
ses suhtes huvitav arutelu, et tegelt on kõik tuumajaama vastu, osad mõistavad, et pole muud varianti, teine osa taob, et jube ohtlik on.
tegelikult on kõike vaja - tuuma, tuult ja päikest. suuremad tootmishooned võiksid täiesti vabalt panna enda hoovile tiiviku(d) ja katusele mõned AA-patareid.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Mina isiklikult pole tuumajaama vastu ega poolt. Pole enda jaoks teemat piisavalt selgeks teinud, et julgeks siin tarka panna ja absoluutset tõde kuulutada. Kahe- kolme artikli lugemisest ja ühest ETV saate nägemisest on ikka natukene vähe. Ei? Lihtsalt üritasin näidata mõnele, et sellisesse asja nagu "täiesti lollikindel tuumajaam" usk puudub. Probleemiks pean küsimust, mis saab jäätmetest, sest sellele küsimusele pole vist veel vastust leitud?
Kommentaar
-
Ilmselgelt oleks kasulikum teha EL'is ning WNA's lobitööd Sosnovy Bor'i ning teiste vananevate tuumajaamade kaasajastamiseks, kui hakata endale uut püsti panema.Algselt postitas Roosaelevant Vaata postitust- e - ma ei tahaks isiklikut ka ilmselt näha tuumajaama oma tagahoovis, aga kas see on ikka läbikaalutud otsus või lihtsalt NIMBY effekt?
Ühesõnaga , ei ole vaja hakata linnust ehitama võib ka potentsiaalse vanlasega lihtsalt hästi läbi saada.
Ei tasuks vast eeskujuks võtta Kõiki vaid mõnda - näiteks Taani.
Kommentaar
-
venelased on muidu toredad ja ilusad tütarlapsed aga neil kipub katus kergelt liikvele minema ning siis ühel päeval ütlevad, et käige p*rse enda tahtmistega ning lülitavad meid välja - eks me saa muidugi teise põse pöörata aga võib olla ei jagu siis enam energiat. aga muidu mõte õige.Algselt postitas dwideng Vaata postitustIlmselgelt oleks kasulikum teha EL'is ning WNA's lobitööd Sosnovy Bor'i ning teiste vananevate tuumajaamade kaasajastamiseks, kui hakata endale uut püsti panema.
Ühesõnaga , ei ole vaja hakata linnust ehitama võib ka potentsiaalse vanlasega lihtsalt hästi läbi saada.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Ses mõttes, venelased teevad oma tuumajaama korda ja kui meil peaks ka olema impordi vajadus, siis ei pea me importima seda Venemaalt, Sosnovy Bor tuleb kaasajastada lihtsalt, olenemata sellest, kas meie tarbime sealt tulevat energiat või ei. Kahjuks ei ole kursis rahvusvahelise seadusandlusega või WNA mingisuguse regulatsiooniga, et kas on olemas üldse mingisigust kohustust tuumajaamade renoveerimiseks ja/või kaasajastamiseks. Arvestades Peterburi lähedust, siis olenemata selles kui palju nad Eestlasi ka vihkaks, Peterburi jääb ikka liiga lähedale ja nende vajadused alles.Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustvenelased on muidu toredad ja ilusad tütarlapsed aga neil kipub katus kergelt liikvele minema ning siis ühel päeval ütlevad, et käige p*rse enda tahtmistega ning lülitavad meid välja - eks me saa muidugi teise põse pöörata aga võib olla ei jagu siis enam energiat. aga muidu mõte õige.
Kommentaar
-
Sosnovõi Bori uusi reaktoreid juba ehitatakse, 2013 peaksid valmis saama.
Mis seda koduõue ja turvalisuse teemat puudutab, siis ma ei kipu väga uskuma, nagu oleks Eestisse seda putkat ehitades mingisuguse sabotaaži oht kuigivõrd tõenäolisem variandist, et mõni torupommiga mägede poeg läheb näiteks sinnasamasse Piitri kanti püha sõda pidama. Pigem vastupidi. Teiseks see Venemaast sõltumise asi, mida juba mainiti. Ukraina gaasikraanide kinnikeeramine ei olnud ka just mitte väga kauges minevikus.
disclaimer: eelöeldu ei tähenda, et ma pimesi jaama poolt oleksin, lihtsalt paar mõtet patta juurde.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
jah, venelaste poole ei tohi pöörduda, et teie päkapikud seal kremlis võtke auru vähemaks.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar