Algselt postitas dareth
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tuumajaamaga või tuumajaamata?
Collapse
X
-
Hüüdlause lõpeb hüüumärgiga. Darethi lause lõppes punktiga.Algselt postitas dwideng Vaata postitustTahad Sa kuidagi oma sõnade eest vastutada, või lihtsalt jätkad eelkõnelejate võetud joont, postitada katteta hüüdlauseid?
Kommentaar
-
Tahan vastutada!Algselt postitas dwideng Vaata postitustTahad Sa kuidagi oma sõnade eest vastutada, või lihtsalt jätkad eelkõnelejate võetud joont, postitada katteta hüüdlauseid?I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Mina tahaksin sind peksta näiteks. Sest sa tahad inimesed säästlikumalt tarbima panna, aga see pole võimalik, nagu me kõik peale sinu teame. Ja siis tahaksin peksta veel selle eest, et sa oled Eestis ainus, kes midagi päikesetuultest teab.Algselt postitas dwideng Vaata postitustI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Tule peksa! Soovid Sa teha seda füüsiliselt või mõnel muul viisil?Algselt postitas dareth Vaata postitustMina tahaksin sind peksta näiteks. Sest sa tahad inimesed säästlikumalt tarbima panna, aga see pole võimalik, nagu me kõik peale sinu teame. Ja siis tahaksin peksta veel selle eest, et sa oled Eestis ainus, kes midagi päikesetuultest teab.
Et ei ole võimalik inimesi säästlikumalt tarbima sundida? Eks näis, mis juhtub siis, kui Raukase prohvetlik ettekuulutus energiahindade kasvust kahekordseks, lähiaastatel ka tõeks saab. Kütusehindade tõus on vähendanud mootorikütsute tarbimist, autod seisavad rohkem ja üha enam räägitakse ühistranspordi võrgu, eelkõige rongiliikluse elavdamisest - Siim Kallase eestvedamisel EU's. Kindlasti võivad sulla rääkida säästlikumast tarbimisest ka paljud pensionärid.
Mis puutub päikesetuultesse, siis paned Sa mulle sõnad suhu, väljendasin lihtsalt kahtlust akad. Raukase vastuses suhtes, sest võrrelda päikesetuuli ja reaktiivlennukit tundub kummaline.
Kommentaar
-
Väga kena sinust, et ignoreerid artiklit energiasäästu müüdi kohta.
Raukase päikesetuulereaktiivi kohta on mul raske hinnangut anda, sest ma ei tea, millise kirja sina talle kirjutasid ja kuidas end identifitseerisid. Teen siin meelevaldse järelduse ja arvan, et ta pidas sind targaks inimeseks, kes ka ridade vahelt lugeda oskab. Kahjuks ta eksis.
Näe, vastutasingi.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Transporditeemat ma veidi valdan ja julgen sulle jagada värsket teavet. Autoga sooritatud sõitude arv on pärast paariaastast majanduskriisist tingitud langust (töötutel ei olnud lihtsalt põhjust sõita) hakanud taaskord tõusma. Samuti näitab Tallinna Tehnikaülikooli poolt iga-aastaselt läbiviidav uuring, et ka inimeste poolt autodega läbitud kilometraaž on uuesti kasvama hakanud. Mitmed head aastad tagasi arutati teemal, millise hinnataseme juures otsustab inimene autost loobuda. Siis pakuti bensiini liitrihinnaks umbes 15 krooni ja seejärel 18 krooni. Nüüdseks on see piir ületatud, kuid olulist käitumismuutust näha ei ole. Nii või teisiti kulutab eestlane kulutab täna võrreldes keskmise eurooplasega transpordile oluliselt suurema osa oma sissetulekutest. Seega on su väide autode seismise kohta vale. Seda näitab nii müüdud kütuseliitrite, läbitud kilometraaži kui liikluskoormuse statistika.Algselt postitas dwideng Vaata postitust... autod seisavad rohkem ja üha enam räägitakse ühistranspordi võrgu, eelkõige rongiliikluse elavdamisest - Siim Kallase eestvedamisel EU's.
Kommentaar
-
Jah, ma ignoreerin seda artiklit, seast ma usun, et see on võimalik ja see juhtub tulevikus, eriti eesti kontekstis, aga ma ei hakka ennast kordama - see on lihtsalt üks maailmavaateline tulvikutõlgendus ja kui ma eksin, siis eksin, ei karda eksida.Algselt postitas dareth Vaata postitustVäga kena sinust, et ignoreerid artiklit energiasäästu müüdi kohta.
Raukase päikesetuulereaktiivi kohta on mul raske hinnangut anda, sest ma ei tea, millise kirja sina talle kirjutasid ja kuidas end identifitseerisid. Teen siin meelevaldse järelduse ja arvan, et ta pidas sind targaks inimeseks, kes ka ridade vahelt lugeda oskab. Kahjuks ta eksis.
Näe, vastutasingi.
Jah Raukas eksis, ma ei ole tark, või siis ignoreeris Raukas ja ma siiski tean midagi. Ei tea pole fakt, ei see ega teine.
Mind aga hakkas see peksuasi huvitama. Kunas ma ikka peksa saan ja mille eest?
Kommentaar
-
Sa ikka veel vaevud?Algselt postitas Vähetuntud vutivaatleja Vaata postitustTransporditeemat ma veidi valdan ja julgen sulle jagada värsket teavet. Autoga sooritatud sõitude arv on pärast paariaastast majanduskriisist tingitud langust (töötutel ei olnud lihtsalt põhjust sõita) hakanud taaskord tõusma. Samuti näitab Tallinna Tehnikaülikooli poolt iga-aastaselt läbiviidav uuring, et ka inimeste poolt autodega läbitud kilometraaž on uuesti kasvama hakanud. Mitmed head aastad tagasi arutati teemal, millise hinnataseme juures otsustab inimene autost loobuda. Siis pakuti bensiini liitrihinnaks umbes 15 krooni ja seejärel 18 krooni. Nüüdseks on see piir ületatud, kuid olulist käitumismuutust näha ei ole. Nii või teisiti kulutab eestlane kulutab täna võrreldes keskmise eurooplasega transpordile oluliselt suurema osa oma sissetulekutest. Seega on su väide autode seismise kohta vale. Seda näitab nii müüdud kütuseliitrite, läbitud kilometraaži kui liikluskoormuse statistika.
Üks normaalne inimene ei pea ju anonüümset foorumitegelast autoriteediks, kelle sõnu tõsiselt võtta. Härra on seda ju piisavalt tõestanud. Praegune on lihtsalt trolli toitmine.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Väga tore, et sind huvitama hakkas. See on hea, kui noorel mehel on palju erinevaid huvisid. Sa küsid, mille eest. No sellest ma praegu pikemalt rääkima ei hakkaks. Seda enam, et põhjused on juba varem välja toodud. Ma siiralt loodan, et sa suudad hoomata ka näiteks astraalset ja infoväljatasandit, sest kehaline peks inimesele, kes ainult kehalises maailmas elab, võib eriti noorele inimesele kujuneda liialt sügavaks traumaks, mis teda elu lõpuni negatiivses plaanis mõjutama jääb. Aga seda me ju ei taha, sest kui midagi teha, peab sellel olema positiivne eesmärk. Olgugi kasvõi eneserahulduslik, aga mis eneserahuldust võiks mulle pakkuda kellegi löömine, kui ta ise sellest kasu ei saa. Esmalt pead tõestama, kas oled ikka peksu vääriline, siis vaatame seda asja edasi. Puhtalt see, et mina tahaksin seda teha, ei anna mulle õigust ega õigustust oma valitud vahendeid ja meetodeid kasutada, sest nagu enne mainitud, võib see kaasa tuua soovimatuid tagajärgi, kuid nagu juba eelnevast fraasist välja võib lugeda, seda ma ei soovi.Algselt postitas dwideng Vaata postitustMind aga hakkas see peksuasi huvitama. Kunas ma ikka peksa saan ja mille eest?I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Tegelikult eriti ei vaevugi. Vahepeal otsustasin enam sõna mitte võtta. Aga lõuna saabus peale ja otsisin lihtsalt vaheldust.Algselt postitas dareth Vaata postitustSa ikka veel vaevud?
Rääkides aga teemast, siis tänases Postimehes täitis väikese lehenurgakese oma arvamusega TTÜ Energeetikateaduskonna professor Jaan Järvik. Lisaks kõigele muule soovitas ta energeetikast huvitatutel tutvuda professor Endel Ristheina raamatuga "Sissejuhatus energiatehnikasse" (Tallinn, 2007, 260 lk.). Soovin sulle, dwideng, ilusaid õhtupoolikuid väärt kirjanduse seltsis.
Kommentaar
-
Oot, ma nüüd ei saa aru, Sa ise nendid, et langus on olnud, nagu ka energiturul tegelikult ja samas väidad, et minu väide autode rohkemas seismisest on vale? Kas see, et taas tõusma on hakanud lükkab ümber väite, et alles hiljuti on langenud ja tõestab seda, et see ei või tulevikus taas langema hakata - eriti kui kõrvale võib tekkida tõsiseltvõetav alternatiiv?Algselt postitas Vähetuntud vutivaatleja Vaata postitust. Autoga sooritatud sõitude arv on pärast paariaastast majanduskriisist tingitud langust (töötutel ei olnud lihtsalt põhjust sõita) hakanud taaskord tõusma.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar