Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
1. The Shield. Shane: "Lem, I'm so sorry!"
2. Moon. Sam Bell: "Honey, how mommy died?" ja selle teine tulemine.
3. American Beauty. Lester: "My, oh, my, oh, my." + Anette Bening kohe pärast seda kapi juures.
4. Cowboy Bebop. Julia: "It's all a dream"
5. Grave of the fireflies. Kirstumüüja: "Vähemalt on täna väga ilus päev." (ma ei mäleta, et kuidas see inglise/jaapani keeles täpselt oli)
Napilt jäävad välja Se7eni lõpplahendus, Aliensis Hudsoni surm ja Terminaatori "Stand up soldier!"
TOP 5 Eurosport/Eurosport 2 "sunnitud kanalivahetamine"
1. Cycling, ametlikult kõige igavam spordiala mida telekast vaadata, eriti veel sõit täispikkuses.
2. Tennis(Kanepi mängud niipalju kui neid tuleb, Djoko vaatamine isiklik suur erand, mees lihtsalt oskab kino teha)
3. Australian Football League, most annoying accent of a commentator + ausalt öeldes ei ole kunagi süvenenud, kas seda saab üldse "Ameerika Jalgpalliks" nimetada?
4. Curling, peamiselt kõrval röökivate vendade tõttu + kipub jällegi venima...
5. Boxing, olen võrdlemisi nõrga närviga igas mõttes, seetõttu selliseid asju ei jälgi.
TOP 5 Eurosport/Eurosport 2 "Must see"
1. Bundesliga/Bundesliga 2, ei kuulu mitte ühelegi edasisele arutlusele, KOMMENTAATORID I LOVE YA!(Mängud, preview, highlights)
2. Eurogoals, arvuti kiviajast, parimad highlightid näeb ikkagi ära, jällegi, suhteliselt asjaliku kõrvalmulaga.
3. WATTS*Zap, kui ma nii jalkamees poleks, oleks see ilmselt nr. 1
4. Maurice Greene show " The Greene Light", mees on lihtsalt konkreetne kloun, midagi head seal tegelikult pole, aga "tahtlikult kellegi üle naermist" ja facepalmi saab sealt küll...
5. Mats Point, mulle on alati meeldinud, kui inimene saab teha ja teeb seda, mis tuleb tal 100% hingest ja huviga/isuga...
Eurosport NEWS alla midagi kirjutada pole, tehke oma programmid pikemaks FFS! Lisaks vahetage neid programmidevahelisi klippe, uskumatult sügavale ajju sissepitseeritud juba(vaatan seda siis, kui tõesti mujalt midagi ei tule)...
Leave a comment: