Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Top 5 elu edetabelid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• zaz
    replied
    Ülejäänud 15 jaotamine on nii tugevalt maitse küsimus, et ei oska pakkuda midagi. Lood on nii seinast seina

Leave a comment:

• eika
    replied
    (ma vist pole seda enne teinud?)

top5 vigastust

1. nelja õlle pealt tundus jalgpallimängimine hea mõte. vastane tsenderdas, astusin talle jalale, hüppeliigese sidemed läksid. kuu karku ja jalg valutab hooti siiani.
    2. nelja õlle pealt tundus jõkkehüppamine hea mõte. keha hüppas välja, jalad mitte ja smäshisin jalaga vastu kallast. varbaluumurd ja kolm nädalat kipsi.
    3. rohkem kui nelja õlle pealt tundus korvpallimängimine hea mõte. tahtsin palli kaaslasele sööta, aga pall ei läinud käest lahti, koperdasin ja lendasin näoli lohisedes asfaldile. kolm nädalat kärnas nägu, väikesed armid siiani näos ja nina siiani kõver ja vajaks oppi.
    4. olin ca 10 ja sõitsime ratastega vormeleid. olin schumacher, ees oli häkkinen, tahtsin sisekurvist mööduda, aga sõitsin häkkineni tagaratta sodiks, lendasin ise üle lenksu ja maandusin nii, et vastase ratta kodas oli reies kinni. arm siiani.
    5. hmm, viiendat praegu ei tule

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Linkinud siis need asjalikumat sorti palad hoopis.
    jap, nüüd on tõesti nii, et need viis on ainukesed mida ma kuulnud olen. Ok, Elephants From Neptune oma olen ka kuulnud.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas zaz Vaata postitust
    Kui vähegi saate, käige ringiga mööda.
    Linkinud siis need asjalikumat sorti palad hoopis.

Leave a comment:

• zaz
    replied
    Kuulasin kõik Eesti Laulu 20 osalejat ära. Tore eesti popp, vist.
    Laulud mida ma ei soovitaks kuulata ehk top5 kõige tüütumat/igavamat lugu:

1. Tiiu talu tütreke
    2. Saatuse laul
    3. Light up your mind
    4. Kordumatu
    5. Kellega ma tutvusin?

Kui vähegi saate, käige ringiga mööda.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas elx Vaata postitust
    Sa ajasid just teema kraavi.
    Minu teema, teen mis tahan

Leave a comment:

• elx
    replied
    Sa ajasid just teema kraavi.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    BOT viis EMA (eesti muusikaauhindade) jagamiselt 2015
    1. Ott Lepplandi naljad ()
    2. Eda-Ines Etti naljad
    3. Getter Jaani ja selle Põhja-Tallinna düüdi ühislaulmine, mis oli piinlikum Kui Michael Jacksoni kontsert tanki ja roosiga
    4. See, et ma enamus nominente ei tea.
    5. Jaak Joalale anti elutöö preemia alles nüüd sest teati, et ta nagunii saadaks kõik persse ning ei tuleks auhinda vastu võtma? Nüüd postuumselt oli hea anda.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Mingid punkarid on teema üle võtnud ja kraavi ajanud.
    Viimane aeg rajale tagasi lükata
    Top viis poppi kohta Tallinnas, kuhu ma ei ole jõudnud (vabatahtlikult) või ei saa enam jõuda
    1. Dekoltee
    2. Privee
    3. Butterfly Lounge (korra käisin, sunniviisiliselt)
    4. Varblane
    5. Shooters (paar korda olen übermälleris sinan sattunud. Mitte kunagi omal agitatsioonil)

Leave a comment:

• fitti
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Aga kirjeldatud ristmikul pole Liivalaiast vasakpööre Pärnu maanteele kindlasti peatee. Lihtsalt täpsustuseks.
    Ei oldki peatee. Keerasime ette, kuna juht ei pannud tuledeta sõitvat bemmi tähele. Samas bemmimees oli juua täis ja ületas kiirust, nii et ma arvan, et asi lõppes sellega, et kõik maksid ise oma autod kinni ja bemmimees sai boonusena krimasja kaela. Täpselt ei mäleta, see oli ikka hea 10 a tagasi.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Màrgin àra, et mulle ei meeldi juba by default autoga sòita ja seepàrast olen antud teemal keskmusest nàrvilisem. Seepàrast (pluss vajaduse puudus) pole ka lube teinud.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas zelee Vaata postitust
    Miks mitte? Oleneb kas olid peateel või mitte.
    Aga kirjeldatud ristmikul pole Liivalaiast vasakpööre Pärnu maanteele kindlasti peatee. Lihtsalt täpsustuseks.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ma pole kunagi avariisse sattunud, aga tàispime tàis juht keeraks ikka korralikult midagi punasesse.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Noh, et kuidas bemmimees molli ei saanud.
    Normaalse inimese esimene mõte pärast avariid ei ole "Kus ta raisk on lähen löön raisa maha" vaid kas ise/lähedased on terved. Võinoh, miks peaks üldse mõte tulema talle molli kütta. Kutsud politsei ning ta saab oma karistuse ning peab tehtu kinni plekkima.

Algselt postitas elx Vaata postitust
    Kui sa vasakpööret teed ja kellelegi ette keerad, siis ei oska teist kohe süüdistadagi. Isegi siis kui teisel tuled ei põle.
    Miks mitte? Oleneb kas olid peateel või mitte.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Kui sa vasakpööret teed ja kellelegi ette keerad, siis ei oska teist kohe süüdistadagi. Isegi siis kui teisel tuled ei põle.

Leave a comment:

Working...
X