1. Peroni
2. Efes
3. Tsingtao
4. Tõmmu Hiid
5. Blond Munk
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Top 5 elu edetabelid
Collapse
X
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustOfc nendel inimestel on elus midagi väga halvasti läinud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustAhjaa, maitseõlled (kirsi, shokolaadi vms) ei käi siia kriteeriumite alla.
Leave a comment:
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustTop 5 õlled:
Saku on Ice
Saku on Ice, nii et laimiviil on pudelisse surutud
Saku on Ice, nii et sidruniviil on pudelisse surutud (laimi puudumisel)
Heiniken
Saku Kuld
Üldiselt - pudelis, külm ja 0,33L on kriteeriumid.
Ahjaa, maitseõlled (kirsi, shokolaadi vms) ei käi siia kriteeriumite alla.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitustRockiga on minu tutvusringkonnas nii, et kas see on kellegi lemmik või ei maitse üldse. Sellist vahepealset varianti pole, et kui keegi ütleb, et võta õlli ka, siis haarad rocki kaasa.
Ainus õlu, millest ma ennast mällarisse suudan juua, on alexander - üldse ei maitse.
Leave a comment:
-
Annan au, et suudate oma TOPi koostada, mina seda ei suuda, AGA
Olen selgelt selles paadis, et ühtmoodi võimalik on nautida nii Saku Rocki kui Leedri-põldmarja-kuusekäbi dark wheat ale-i. Laiatarbe saku, krusovice, heineken jne on minu pihku sama oodatud kui Pühaste, Tanker ja misiganes tublid väiketootjad
Miks ma seda nüüd kirjutasn, ausalt ka ei tea
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
Aga et teemat ei risustaks, eesti pruulijate top:
1. Põhjala
2. Tanker
3. Käbliku
4. Lehe
5. Pöide
2. Pühaste
3. Purtse
4. Sori
5. Käbliku
Erilise kiituse saab ka Läti Hopalaa oma Cloud #10 eest ja Labietis ainukese korraliku bitteri eest baltikumis.
Leave a comment:
-
Kunagi, kui ma Venemaale pooleks aastaks ülikooli läksin, siis oli hüvastijätupeoks Soccerneti jalgpalliõlle test. Kandideerisid 20 erinevat õlut, žüriis oli peale minu veel Wiiner ja Mazz. Võitis vist Saku Originaal, kuna see oli esimene õlu, mis testimisperioodi teisel päeval avati. Hinnanguid panid kirja noored vutihuvilised LauraM ja TeeleS, ma kupatasin mingi sõbranna veel ka testima. Ühesõnaga lõpptulem oli see, et keskmisele maitsele läks peale kõige mõttetum õlu. Mina hindasin tumedaid õllesid, aga ülejäänud kollektiiv pani neile tuimalt ühe punkti viiest. Samal ajal hinnati sealtpoolt kõige kõrgemalt Saku Heledat, mis minu jaoks oli täiesti joomiskõlbmatu õlu.
Esimene päev lõppes umbes sellega, et ma jäin vetsu magama. Teise päeva alguses oli Saku Originaal külmikus olnud ja sai nii umbes 3-4 punkti per naase ja võitis asja ära.
Pärast läks kogu see õudne möla artiklisse kirja, kommentaatorid olid ülipahased.
Top5 õllesid ma ei oska siia nimetada, aga igatahes aled on head, lagerid mõttetud, valged on ka täitsa nitšekad ja tumedad olid väga kulutõhusad ehk võta mingi kuus saku tumedat ja on käpp maas. Millal ma viimati õlut jõin, samas ei mäletagi...
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
1. Põhjala
2. Tanker
3. Käbliku
4. Lehe
5. Pöide
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustalla 8% alkosisaldusega õlut pole mõtet jooma hakatagi
Leave a comment:
-
lihtsalt isiklik hämming näha et keegi paneb alekoki premiumi oma toppi - mu meelest see ja orikas on sooja pissi definitsioon. Isegi kui nad on külmad on nad nagu soe piss.
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo lihtsa inimese õlled. Nelja eurose käsitööõlle ostmine on selline endale valetamine, et ma pole joodik, vaid joon maitse pärast.
1. Põhjala
2. Tanker
3. Käbliku
4. Lehe
5. Pöide
Leave a comment:
-
Rockiga on minu tutvusringkonnas nii, et kas see on kellegi lemmik või ei maitse üldse. Sellist vahepealset varianti pole, et kui keegi ütleb, et võta õlli ka, siis haarad rocki kaasa.
Ainus õlu, millest ma ennast mällarisse suudan juua, on alexander - üldse ei maitse.
Leave a comment:
-
mul mingi jama, et kui enne pidu/peo alguses õlle juua, siis pärast kange alko ei hakka pähe enam korralikult
Leave a comment:
-
1. Leffe Blonde
2. Hansa IPA
3. Hansa Chili Blonde
4. Hansa Mango IPA
5. BARE ØL
Leave a comment:
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustSul juhtus midagi elus halba?
tegelt tuli meelde club columbia, selle paneks teisele kohale. külm Rock on parim. Premium siis langeb top 5st
Kirjutame ikka Colombia õigesti eksole. Orikat sulle keele peale!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: