Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Top 5 elu edetabelid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• nonoh
    replied
    Algselt postitas Kebab Vaata postitust
    Ja see vaade kui sa vangikoopast välja tulid...
    I member...

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    parimad arvutimängud

1. Mafia: The City of Lost Heaven
    2. Operation Flashpoint: Cold War Crisis
    3. Need for Speedi erinevad osad
    4. Colin McRae Rally 2 - soome ralli 1. katsel olin kindlalt maailma üks parimaid, sest lihvisin seda ühte katset mingi aasta aega iga päev 2-3h keskmiselt
    5. NHL 2002

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Loogish, see ongi ju minu edetabel, mitte sinu! Naljavend.

ära pikka viha pea.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Aga viska enda top ka üles koos kommemtaaridega.
    Ma pole eriline kirjutaja, seega list ja paar lauset:

1. Red Dead Redemption 2 - Siin mängus oli kõik väga hästi tehtud. Alustades storyga ning lõpetades gameplayega. NPC'd olid väga tõetruud, maailm ise väga ilus.

2. Mass Effect triloogia: Võib vist öelda, et natuke nostalgiat, kuid kokkuvõttes oli väga põnev mäng. Eriti teine osa.

3. Last of Us - Hiljuti tuli teine osa välja, mis sai palju kriitikat. Minu meeles alusetult. Kuid esimene osa üle prahi. Polnud ühtegi asja, mille kallal norida. Sellised mängud võtavad silmad märjaks küll

4. Witcher 3 - Esimene mäng, mille läbimiseks kulus 150+ tundi. Eriti kaks lisa osa, millest Blood and Wine on võibolla parim "expansion" üldse. Lisab Witcheri süngele maailmale ilusaid värve ning see story ise on väga hea.

5. Skyrim - Täiustatud versioon eelnevatest Elder Scrollidest.

Mõned nimed veel: God of War 4, Mafia: the city of Lost Heaven, Fallout 3 ja NV.

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Nostalgia vist. CM kohta ei oska öelda, sest ise olen mänginud vaid FM. Kuid su ülejäänud listist on palju paremaid mänge.
    Loogish, see ongi ju minu edetabel, mitte sinu! Naljavend.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Nostalgia vist. CM kohta ei oska öelda, sest ise olen mänginud vaid FM. Kuid su ülejäänud listist on palju paremaid mänge.
    Aga viska enda top ka üles koos kommemtaaridega.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Top 5 arvutimängud.

1. Championship Manager 01/02 - Mängin aeg-ajalt siiani. Eile ka tegin paar mängu, viimase mängu sain 2:3 kotti, sest p*** kohtunik määras meie vastu mängu lõpus kaks penaltit. Olen ka uuemaid proovinud aga need ei lähe üldse peale. Paar tundi mängin ja siis kindlalt uninstall.
    2. Might and Magic VI - Esimene avatud maailmaga mäng mida mängisin, D&D sugemetega. Siiani on meeles see põnevus, et mine kuhu tahad ja need kollide hordid. Ja see imeline taevas, kus liikusid pilved ja mingi kuninganna kellel oli mingi jama. Ma olin siis noor ka.
    3. The Elder Scroll III Morrowind - Parima atmosfääriga mäng ever. Parima stooriga mäng ever. Parima soundtrackiga mäng ever. Nii palju skille, nii palju erinevaid relvi ja võimalusi. Uh külmajudinad tulevad siiani peale. Ostsin selle mängu jooksutamiseks isegi uue arvuti.
    4. Heroes of Might and Magic III - Käigupõhine põneva maailmaga mäng. Nii palju erinevaid kolle ja ilus graafika. Oksendamiseni mänginud.
    5. The Elder Scroll IV Oblivion - Paljude arvates läbikukkunud mäng aga mulle meeldis/meeldib. Esimene mäng kus NPC-d liikusid maailmas ringi, läksid iga öö voodisse magama jne. NPC-d oli algses versioonis liiga vähe, tõmbasin siis igast NPC-de mode juurde ja mäng oli chill. Ja see vaade kui sa vangikoopast välja tulid...

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Top 5 arvutimängud.

1. Championship Manager 01/02 - Mängin aeg-ajalt siiani. Eile ka tegin paar mängu, viimase mängu sain 2:3 kotti, sest p*** kohtunik määras meie vastu mängu lõpus kaks penaltit. Olen ka uuemaid proovinud aga need ei lähe üldse peale. Paar tundi mängin ja siis kindlalt uninstall.
    2. Might and Magic VI - Esimene avatud maailmaga mäng mida mängisin, D&D sugemetega. Siiani on meeles see põnevus, et mine kuhu tahad ja need kollide hordid. Ja see imeline taevas, kus liikusid pilved ja mingi kuninganna kellel oli mingi jama. Ma olin siis noor ka.
    3. The Elder Scroll III Morrowind - Parima atmosfääriga mäng ever. Parima stooriga mäng ever. Parima soundtrackiga mäng ever. Nii palju skille, nii palju erinevaid relvi ja võimalusi. Uh külmajudinad tulevad siiani peale. Ostsin selle mängu jooksutamiseks isegi uue arvuti.
    4. Heroes of Might and Magic III - Käigupõhine põneva maailmaga mäng. Nii palju erinevaid kolle ja ilus graafika. Oksendamiseni mänginud.
    5. The Elder Scroll IV Oblivion - Paljude arvates läbikukkunud mäng aga mulle meeldis/meeldib. Esimene mäng kus NPC-d liikusid maailmas ringi, läksid iga öö voodisse magama jne. NPC-d oli algses versioonis liiga vähe, tõmbasin siis igast NPC-de mode juurde ja mäng oli chill. Ja see vaade kui sa vangikoopast välja tulid...

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    TOP5 foorumi off-topicu teemat (suvajärjekorras), milles keeb suht kvaliteetne elu, aga mida pigem skipin:
    1. Maailma hirmsaimad laulud
    2. Green Day
    3. Film
    4. TV-sarjad
    5. Investeerimine

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Täna sai aasta kainet persioodi. Mis on rekord...... 15 elusaastast vms.
    Põhjus - saabusin puhkuselt 12.03.2020, kus tarbisin ohtralt alkoholi ning kuna samal päeval kuulutati välja ka eriolukord, siis kuidagi läks sujuvalt, et alguses ei tahtnud ja pärast polnud kuskil kellegagi napsutada. Suve alguseks oli harjumus alkoholi tarbida kadunud ning nii ta läks.
    Mõned tähelepanekud
    1. Raha jääb päris palju alles. Suvel igas kuus 200-300 EUR. Väljas käisin küll, aga vesi ja koola ei maksa ikka muffigi võrreldes rummiga.
    2. Esmaspäevad polnud enam nädala kõige ebaproduktiivsemad tööpäevad.
    3. Kehakaalule mõjus positiivselt. Eriti alguses.
    4. Öised vestlused on meeldivalt hommikul meeles. Mul on mingi ebaõnn omada "mälukat", mis puudutab vestlusi, ka siis kui ma pole mignis umbjoobes vaid meeldivalt vintis. Kus olin, kellega olin ja mitu jooki jõin tean, aga millest rääkisin pool tundi. Pole aimugi.
    5. Damn, purjus inimesed. Meeldivalt svipsis okei. Aga mingist hetkest muutuvad inimesed äärmiselt tüütuks, mida ise vintis olles ei saa nagu arugi. Jah, see poel migni Ameerika avastamine 2.0, aga kui see muutub inimeste puhul mustriks, siis teeb veits nukraks.

Aususe huvides - aasta jooksul olen joonud 3 väikest pokaali valget veini, olen proovinud kahte rummi kokku ca 4cl. Ja ühe lonksu õlut proovimise eesmärgil. Lonks Jägermeistrit oli ka. Kodus on alkoholivaru, mis on sellise halva külapoe tasemel. Lihtsalt sortiment on teine.
    Loenguid pole hakanud inimestele pidama, et nad peaks kained olema - inimeste enda asi, mis teevad. Kui tüütuks muutuvad on mul alati võimalik minema minna.
    Otsest eeesmärki pole seadnud, et kaua nulli hoian, aga arvestades olukorda riigis siis järgmine nv ilmselt veel ei alusta.
    Aga seda küll, et ennast purju juua soovi enam pole. Pigem kvaliteetset ja vähe.

Leave a comment:

• hofnar
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    foorumi kõige suuremad face value, "sõnu tunnen, aga lausete mõtetest veel aru ei saa"

2. LaRaBla
    1. kasutaja ei tule meelde, aga see, kellel väidetavalt pidi hea maitse olema naiste suhtes

aa, ja juba võtsin Robert Sarvega ühendust ka.
    lol ma ei teadnudki, et su kevadine butthurt kui ma anonüümse foorumikasutaja anonüümsetele allikatele tuginevas postis kahtlesin siia teemasse ka jõudis.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Huvitav miks see nii on? Isegi, kui meil reformid olid pukis, tuli õnnitlusi....nüüd EKRE ja KE kes ometi ju venemeelsed..

Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    Foorumi kõige suuremad eided

...........
    2) Plastic
    1) Iceman
    fakk off

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Riigid, kelle riigipäid Putin uue aasta tuleku puhul ei õnnitlenud:

1. Ukraina
    2. Gruusia
    3. Leedu
    4. Poola
    5. Eesti

NB! Järjestus selles viisikus võib olla teistsugune. Vova kommentaare ei õnnestunud saada.

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    eksisite teemaga:

et mitte ise internetiõhku raisata, siis top 5 ever originaalset filmimuusikat:
    1. Ennio Morricone - The Good, The Bad & The Ugly
    2. Ennio Morricone - Once Upon A Time In The West
    3. Angelo Badalamenti - Twin Peaks Season 1
    4. Vangelis - Blade Runner
    5. Ry Cooder - Paris, Texas

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    Foorumi kõige suuremad eided

...........
    2) Plastic
    1) Iceman
    foorumi kõige suuremad face value, "sõnu tunnen, aga lausete mõtetest veel aru ei saa"

2. LaRaBla
    1. kasutaja ei tule meelde, aga see, kellel väidetavalt pidi hea maitse olema naiste suhtes

aa, ja juba võtsin Robert Sarvega ühendust ka.

Leave a comment:

Working...
X