Algselt postitas orbitaaljaam
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Top 5 elu edetabelid
Collapse
X
-
Top 5 filmitüüpi, mis mind kinost eemal hoiavad.
1. Natukene nagu ajaloost ja natukene mütoloogiat ja siis täiega mingit fantaasiat.
2. Kehavahetus. Ärkan, sina oled mina, mina olen sina, omastarust on palju nalja. Ei ole.
3. Teismeliste õõvarid
4. Keegi lavastatakse süüdi ja on 24 h aega enda, naise ja koera nime päästmiseks. Ära tüüdanud juba
5. Kiired ja vihased ja selle kloonid.
Leave a comment:
-
Top 5 ülehinnatud:
1. Sushi-sitaks palju raha mingi riisirulli eest
2. eesti käsitööõlu. pane käsitöö nimi külge ja küsi palju raha tahad. Pane endale käsi külge eesti käsitöö õlu
3. Kalamaja kinnisvara.
4. Eesti seriaalid- sitt näitlejatöö kohtus olematu stsenaarimuiga
5. Ikea mööbel-sitt kvaliteet, kõik ostavad, isegi **** ei saa kappi paari tunniga kokku pandud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Markko Vaata postitustTuleb ka viies keel ära. Postitus nr 2: "Vaidlus herr cocoga."
Leave a comment:
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustwordprezi autorirubriik.
TOP 5 Arsenali teemast.
Loodetavsti pole teema veel lõppenud ning tuleb veel kaks postitust juurde.
Senimaani-4 võõrkeelt. Tuld polüglott.
Leave a comment:
-
wordprezi autorirubriik.
TOP 5 Arsenali teemast.
1.Algselt postitas wordprez Vaata postitustAga, eriti olles trehvanud see nv üht ilmselt vanimat Chelsea fänni Eestis, on tunne, et oma klubi mänge vahele ei jätaks no matter what (siinkohal pean silmas vabatahtlikku mittevaatamist). Legit, kui Roman tõmbaks nahhui ja satuks tabelikeskmikuks, oleks (jah infinitely masendavam, aga) isegi huvitavam. Kas klubi suudab sitast seisust end välja vingerdada (ajalugu räägib vastupidist).
Ja siis on siin mingid arse fännid, kes vabatahtlikult otsustavad, et ei neid ei nussi, kuni võitma hakatakse. who da rentboy exactly?
*see pold mingi isiklik rünnak kasutaja Reinu vastu, just saying.Algselt postitas wordprez Vaata postitustKasutajanimi, mis on kindel kvaliteet. Mitte kunagi mingit vastust, puhas heit, sest logo on teine. Good for you. See on ka ilgelt vahva, et sünniaasta mängib rolli. Nagu ütlesin, Rein kui selline ei ole sihtmärk, lihtsalt üks inimene, kes ei ole ainus, kes mainib sihilikult mängude vaatamata jätmist. That's it, ainult seda kommenteerisin.
Ma olen ilmselt üks toorest vähemusest, aga ilma naljata, mulle meeldiks ka, kui see kriminaal nahad teeks klubist. No joke. Sest olukord, mis jääks, poleks selline, nagu siin mitmed traditsiooniliste suurklubide toetajad näivad arvavat, et Roma pizduitab nahui ja Chelski maandub exactamente seal, kust nad üles korjati. Ma ei jaga ärist küll üldse biiti, aga see tundub mulle mõnevõrra naiivne soovmõtlemine.
......Didnt care) Tõsi, tunnistan, püsivamale fänlusele aitas edukus ilmselt kaasa. Siinkohal küsiks sinult, et kas Arsenal hakkas meeldima selle pärast, et neil oli ajalugu või sellepärast, et neil olid ilgelt kunnid mängijad ja nad tagusid manku ääässsi vahepeal ja mängisid überedukalt tollal, kui neid esmakordselt huviga vaatama sattusid?
Ehk siis. Vaidlus herr cocoga ei lähe nagunii kunagi kuhugi. Aga kui venelased kümme aastat sitad juhtuvad olema, siis näeme. Mõned inimesed vaatasid 50 aastat seda klubi enne, kui üks asi õnnestus. Asi mul siis kõige gloorimate aegade pealt ever (ja sealjuures üha enam sipupükstest kaugemale kasvades ja asjadest biiti jagades onja) on vaadata meid veel 90ndatel kummitanud keskpärasust ja paremale tulevikule loota)
Aga jah, rentboy out.Algselt postitas wordprez Vaata postitustHahah.Oot kas härra siis ise ka ei viitsi oma armastet klubi mänge vaadata või miks nõnda isiklikult võeti? Ise nii ei arvanud, matter of fact, kui herr coco jääb oma juttudes Arsenali asjadesse, siis see on see üks koht, mida on actually huvitav lugeda, sest fulltardi protsent on madal.
.......... Anteeksi, et sõna võtsin ja olge vahvad välisklubi fännavad ja mänge mitte vaatavad mitteplastikud edasi.
Loodetavsti pole teema veel lõppenud ning tuleb veel kaks postitust juurde.
Senimaani-4 võõrkeelt. Tuld polüglott.
Leave a comment:
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustarvad et mehed on ilusad?
Leave a comment:
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustTop 5 saksamaalt
1. Õlle hind
2. Ülejäänud hinnad poes (kange alko, söök, riided)
3. Loodus
4. Kiirteed
5. Inimesed
Bot 5 saksamaalt
1. Tra, youtobest ei saagi iga videot vaadata. Või noh, siiamaani olen saanud kuulata-vaadata ainult ühte laulu.
2. Naised on koledad
3. Jalka streemi vaadates on koguaeg kartus, kohe tuleb keegi ja teeb trahvi (ma tegelt ei tea, kas võib või ei või tulla)
4. Pühapäeval on kõik kinni. Väljaarvatud kebabiputkad.
5. Sendiuputus taskus.
Leave a comment:
-
Top 5 saksamaalt
1. Õlle hind
2. Ülejäänud hinnad poes (kange alko, söök, riided)
3. Loodus
4. Kiirteed
5. Inimesed
Bot 5 saksamaalt
1. Tra, youtobest ei saagi iga videot vaadata. Või noh, siiamaani olen saanud kuulata-vaadata ainult ühte laulu.
2. Naised on koledad
3. Jalka streemi vaadates on koguaeg kartus, kohe tuleb keegi ja teeb trahvi (ma tegelt ei tea, kas võib või ei või tulla)
4. Pühapäeval on kõik kinni. Väljaarvatud kebabiputkad.
5. Sendiuputus taskus.
Leave a comment:
-
Tsitaadid
1. "We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like." - Dave Ramsey
2. "Life is a game - sometimes you win, sometimes you lose."
3. "In life you always meet twice."
4. "People, even more than things, have to be restored, renewed, revived, reclaimed, and redeemed; never throw out anyone." - Audrey Hepburn
5. "Life's a bitch and then you die." - NaS
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tutanhaamon Vaata postitustVana hea Tarhun meenub sellega...
1. tarhun (see mida praegu müüakse, napitki iz chernokolovki on peal kirjas, see karastusjookide oma on sitem ilmselgelt)
2.baikal (kes pole juhtunud jooma siis maitselt pmst männi puu vedelal kujul sama firma värk mis eelmine)
3. kelluke (puhtalt mälestuste pärast, meenub maa, lapsepõlv ja saun)
4. kali (kollastest paakautodest, samuti hunnikutes mälestusi sellega seoses
5. sprite (ma ei ole senini vennale andestanud,et ta mu sprite nokatsi tuuri pani! pohmaka päevadel on sõber teinekord)
Leave a comment:
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitust16. "lööge palju tahate, me lööme ikka rohkem"
caps
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: