Algselt postitas Svenniid
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Alternatiivsed kontorid
Collapse
X
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustSbobetis oli see boonuse asi väga pede, mingi 15 prossa vist ja enne seda kätte ei saa kui oled oma sissekandega minngi summa läbi mänginud,Algselt postitas karl54 Vaata postitustMmm ja natukene siis üldiselt saitidest, ise olen vähemal või rohkemal määral kasutanud siis selliseid saite:
1. bet365, ilmselt üks mugavamaid ja paremaid maailmas, eriti võimas on siis jah live.
2. Marathonbet - head koefid ja väljamakse käis kiirelt, aga olen kasutanud liiga vähe.
3. Pinnacle - unustasin parooli ja client id ära ja klienditeenindus on nii sitt, et räägiti mitu korda ühte ja sama paska, kuigi ma olin juba selle kõik ära teinud ja loobusin esialgu, siiski tulevikus tahaks muidugi just seda saiti kasutada, nende leht on 10 aastat vist juba vana ja vähe töötajaid, aga põhjus on lihtne, suuremad koefid ja häid mängijaid ei piirata, vähemalt nii räägitakse mitmel pool, ma ei tea kas siin on keegi, kes on elukutseline ja sellel saidil toimetab, aga seni selles osas ainult head kuulnud, ise olen kasutanud vähe.
4. Unibet - eestis lubatud saitidest parim, boonuse läbimängimine on superlihtne jne.
5-6. Trio ja Tonybet, mida paremaks sa saad, seda vähem sa neid saite kasutad, ise kasutan triot ainult pokkeri jaoks.
Sbobet ei meeldinud üldse, kuidagi liiga keeruline, 10bet. kasutasin kunagi ammu ja siis olid mul koefide asemel mingid hieroglüüfid ja ei osanud seda muuta, ning loobusin kiirelt.
Mida keegi veel kasutab? ja mis on lemmikud?
Kommentaar
-
Algselt postitas TakeOnTheWorld Vaata postitustMis koefiga tuleb Unibeti boonus läbi mängida?
Kommentaar
-
Kõik bookid, mis boonust pakuvad või annavd sulle 100+ erinevat marketit, pole reeglina mõeldud võitjatele. Mõni, nagu bet365, laseb sul veidi rohkem võita, enamus lükkavad aga kraanid kinni kohe, kui on natukenegi selgemaks saav võimalus, et sa neid lüpsta võid. Eriti, kui panustad teisejärguliste liigade/spordialade peale... kui suudad suurte liigadega võita või LIVE's, kestab pidu ehk veidi pikemalt.
Sbobetid, pinnacle'id ei paku boonuseid ning samal ajal ei pane ka limiite peale.
Pinnacle töötab minuteada nii, et sa saad näiteks (see on täiesti suvaline) 1.50 peal panustada max 1000 eurot, siis ta arvutab koefitsiendid ümber sinu panuse tulemusena ja siis võid uue panuse teha. Individuaalselt kedagi killima ei hakata (kuigi üksikuid lugusid levib), limiidid on üldised ja kõigile.
Sbobet on see koht, kus mängitakse vist kõige suuremate pappidega. Vähemalt olen kuulnud/lugenud, et seal on eelistanud raha väiksemat sorti fixijad.
10bet on minuteada täielik jama.sigpic
Kommentaar
-
Leidsin http://www.betbutler.co.uk/info/promotion-25-free-bet sellise. Vestlesin klienditoega ja ma ei tea kui adekvaatseid vastuseid support andis, aga :
*Kas eestlastele ka? - Jah
*Moneybookersiga deposiidi tegemine ka loeb - Jah
Ehk siis kui ma panen kuni 25 £ väärtuses mingil meeskonnale, mille koef on 1.70, siis saan selle "25 free beti" endale, olenemata kas võidan või kaotan.
Nii, ja mis on nõue "25 free beti" läbimängimisel? - Miinimum koef 2.0 ja üks kord.
Proovib ära :P
Kommentaar
-
Algselt postitas jabadabadoo Vaata postitustbet365 on riskivaba panus Man City v Barcelona , kas saab kohe mängule panna või peab enne mingi, muu mängu peale panema.www.bettimine.ee - tasuta spordiennustuste vihjed, boonused, võistlused ja muu
Kommentaar
-
Algselt postitas bettimine Vaata postitustEnne City vs Barcelona mängu algust tuleb teha sellele mängule pre match panus ja siis live's saab nn riskivaba ennustuse kuni 25€ suuruses.
Kommentaar
-
Algselt postitas Keemik. Vaata postitustKuidas see täpsemalt välja näeb? Näiteks panustan 2€ enne mängu, kui ma live-s nüüd 25€ panustan, kas saan 25€ tagasi juhul, kui mu live bet perse läheb?www.bettimine.ee - tasuta spordiennustuste vihjed, boonused, võistlused ja muu
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar