Võib olla kyll nii. Ma vaatasin liiga enda seisukohalt
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Alternatiivsed kontorid
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSummad ei mängi siinjuures mingit rolli tegelikult. Küsimus on panustamisstiilis.
Bookiede põhivõitlus käib klientide ümber, kes moodustavad kogusegmendist umbes 1-2%.
Kommentaar
-
Algselt postitas underdoggie Vaata postitustFBs keegi Jan, CoolBeti Eesti juht tundub olevat, räägib põnevatest CoolBeti uuendustest, pärast järgmise lõigu lugemist loobusin edasisest:
"Virtuaalne sport
Virtuaalne sport käivitatakse vahetult enne aastavahetust.
Virtuaalne sport on üks minu lemmikutest. Ma arvan, et virtuaalsete hobuste võiduajamist on ülimalt lõbus jälgida ning jääb mulje, justkui toimuks kõik reaalajas. Pole kahtlust, et igaüks, kes virtuaalse spordi ära proovib, naudib seda täiel väel nagu minagi. See on lihtsalt lõbus!"
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Maksu- ja Tolliameti koduleht on uuenenud ning menüüpunktide, artiklite ja failide lingid on muutunud. Palun kasutage soovitud info leidmiseks menüüd või otsingut.
Litsents tundub käes olevat Stoke Cityl eelmisest nädalast, eks näis kaua aega läheb registreerimise avamiseks, eestikeelset saiti veel ei pakuta ka.sigpic
Kommentaar
-
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustOptibetis on juba mõni inimene töö selle pärast kaotanud.Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitust
Samal ajal kiidaks PAF-i. Sünnipäeva boonusraha sai juba mitmendat aastat rahulikult mitmekordistatud.
Küll aga ei kiidaks PAFi, et nad viimasel hetkel LIVE-bettingu ürituse ära jätsid. Või et nad nii hilja seda otsustasid.
Kommentaar
-
tase. Andsid neile teada ka?
Algselt postitas underdoggie Vaata postitustvaatasin B365 livebettingut pesapallis ja seal on TOP ja BOTTOM inning tõlgitud kui PARIM ja HALVIM
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar