Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Alternatiivsed kontorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Milanista
    replied
    Tänan vastuste eest, jõudsin ise ennem alla laadida sellise api nagu hotspot shield, töötab väga hästi koos google chromega

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Algselt postitas Milanista Vaata postitust
    Keegi oskab ehk öelda kuidas telefoniga bet 365 ligi pääseda?Arvutile on ligipääs veel paar kuud piiratud.
    Ma kasutan ka muidu opera minit, aga bet365 jaoks on firefox palju parem.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Opera mini on lahendus

Leave a comment:

• zizi
    replied
    mis sinu mobiili operatsioonisüsteem on? pead ilmselt nimeserverit muutma (google dns)

Leave a comment:

• Milanista
    replied
    Keegi oskab ehk öelda kuidas telefoniga bet 365 ligi pääseda?Arvutile on ligipääs veel paar kuud piiratud.

Leave a comment:

• zizi
    replied
    OT: Kas keegi on FBs Tonybeti leheküljel "ÕPI PANUSTAMA" lehte külastanud ning ära reganud? Enam see ei tööta. Kui keegi on seda proovinud ning emaile? "õpi panustama "saanud, siis äkki keegi võiks seda minuga jagada.
    Aitäh.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Sain ka nüüd ligi. Ju oli ühendus mädanema läinud.

Leave a comment:

• Justice
    replied
    Ma saan ilusti ligi. Proovi mõnda muud browserit, tee ruuterile/arvutile resa.

Leave a comment:

• Halb ründaja
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    keegi bet365 lehele saab ligi? Kasutasin varem google dsn edukalt ja täna enam ligi ei saa. Palun öelde et see on minu viga mitte Maksu ja Munniameti järjekordne nipp inimeste kottimiseks.
    Ma saan ligi, brauseriks Chrome kui see oluline on.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    keegi bet365 lehele saab ligi? Kasutasin varem google dsn edukalt ja täna enam ligi ei saa. Palun öelde et see on minu viga mitte Maksu ja Munniameti järjekordne nipp inimeste kottimiseks.

Leave a comment:

• huntliba
    replied
    Tervist panustamise sõbrad... Pakuks vähe "tippe", kui on soovi.... kel on soovi, kirjutagu mulle.... huntliba@gmail.com

Leave a comment:

• Svenniid
    replied
    Soovitage m6nda saiti sarnaselt bet365'le. Eeldus oleks v6imalikult suur boonus saada alguses.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    võib muidugi 1 mäng olla

Leave a comment:

• jabadabadoo
    replied
    bet365, sissemakse boonuse läbimängimisel võib olla, ka üks mäng või peab olema kombo. current stake amount- kas see näitab , palju mängidud raha on.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    rahasid liigutad millega? Skrill, paypal, netipank?
    Kasutan Soome Nordea deebet kaarti, mille sai netipangas registreerida e-maksete kõlblikuks, ehk toimib nagu krediitkaart põhimõtteliselt..väga mugav.

Leave a comment:

Working...
X