Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Alternatiivsed kontorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• telekavaataja
    replied
    Muidu polekski see kõik mainimisväärt, aga kui positsioneeritakse justkui teistele vastukaaluks, siis on kolenaljakas küll. Ühel hetkel jäävad nad normaalsetest mängijatest ilma ning tavalised vellod ei saa ka enam aru, mida neile pakkuda üritatakse. Lose-lose olukord paistab tulevikus natuke.

Siiski meid see ei puuduta ning loodetavasti täidetakse oma lubadusi ja toetatakse SBT-d, mis oleks ülimalt vinge.

Leave a comment:

• giga204
    replied
    Suutsin ka Coolbetis 100% boonusega oma sissekantud 150st eurost 2000 euro peale jõuda. Oli lihtsalt õnne ja järjest tulid panused ära. Hetkel olen langenud saldoga tagasi 1000€ peale, aga juba on limiidid peale lükatud. Täna näiteks ei lubatud 1.53 koefiga panuse peale üle 150 euro panna. Ehk new bookie, same old shit.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    On üks asi, mis mind Coolbeti puhul häirib.

Jah, neil on väike panuste valik ja veidi konarlik interface, aga see pole peamine.

Coolbet suhteliselt tahtlikult reklaamib end kui ausat mängijasõbralikku ennustamisportaali. Nad positsioneerivad end (seda küll mitteametlikult) kui Eesti-pärane Pinnacle. Sõnades huvitutakse sisust mitte ilusast ümbrisest. Reklaamitakse madalat kasumimarginaali. Mind häirib, et see kõik ei ole tegelikult nii. Jah 1x2 tüüpi panustes on nad tublid. Isegi näitavad, kui palju raha panustatakse ja nii. Aga kõik teised panuseliigud on ju ikka kõrge kasumimarginaaliga ja koefitsiendid madalad (näiteks underid/overid). Samuti nagu ka kõik teised Eesti lehed, tehti mingi suure käraga jõulukampaania, mis oli kaheldava väärtusega. Ühesõnaga hetkel mina näen, et nad liiguvad pigem sinna Triobeti suunas.

Aga eks aeg näitab...

Leave a comment:

• Svenniid
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    1xbeti kohta muljeid võib lugeda siit natuke.
    Saan ka oma kogemuse siia kirja panna. Proovisin ikka ära selle 1xbeti. Alguses lubati 100% boonust, kandsin raha sisse ning automaatselt anti mulle mingi Black Friday boonus, mis sel päeval oli teemaks. Selle pidi 3 kordselt läbi mängima, vähemalt 3 mängu kombos ning koefid üle 1.4 ja ajalimiit 24h. Läksin siis supporti ja ütlesin, et palun võtke maha see black friday boonus ja andke mulle tavaline boonus esimese sissemakse puhul. Kui ma siin kunagi ütlesin, et Triobeti klienditeenindus on halb, siis võtan sõnad tagasi. Selline tunne jäi nagu räägiks seinaga seal. Küsid ühte asja ja saad random copytud vastuse mis pole üldse teemasse. Ei saanudki aru kas räägin robotiga või ilma ajudeta inimesega. Mismoodi üldse nad tegutsevad sellise klienditeenindusega, täiesti ajuvaba. Lõpuks copity mulle mingi vastus, et see pole võimalik. Black Friday boonuse kaotasin ja tildis viskasin oma "pärisraha" 100 eur cramo -8.5 peale, duubeldasin ja kandsin rahad välja. Would not recommend.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Svenniid Vaata postitust
    Keegi 1xbet'i oskab kommenteerida? Väljamaksed okei? Koefid tunduvad täitsa ok.
    1xbeti kohta muljeid võib lugeda siit natuke.

Leave a comment:

• Väravavaht
    replied
    telekavaataja minu meelest sealt isegi rahade väljakandmiseni jõudnud, küllap ta ise kirjutab või siis kirjuta talle...

Leave a comment:

• Svenniid
    replied
    Keegi 1xbet'i oskab kommenteerida? Väljamaksed okei? Koefid tunduvad täitsa ok.

Leave a comment:

• football2u
    replied
    Algselt postitas QRkood Vaata postitust
    Tundub, et bet365 koha pealt meile uus aasta veel mingeid uudiseid toonud ei ole. Jääme lootma, et siiski lähitulevikus asi muutub.
    Kui mälu ei peta, siis peaks mingi kevade lõpp, suve algus tulema. Aga kindel pole. Ehk päris iga päev bet365-t refreshida pole mõtet

Leave a comment:

• QRkood
    replied
    Tundub, et bet365 koha pealt meile uus aasta veel mingeid uudiseid toonud ei ole. Jääme lootma, et siiski lähitulevikus asi muutub.

Leave a comment:

• tarretis
    replied
    Algselt postitas Sonderfern Vaata postitust
    Väga alatu ja kliendivaenulik käitumine Olybeti poolt. Leian, et mida rohkem kontorite poolt petta saanud kliendid sellest foorumites teada annavad, seda parem see on sest siis ehk saab nende maine kahjustatud ja on põhjust enda poliitikat muuta.

Endal polegi väga selliseid negatiivseid kogemusi. Ühe korra oli bet365es, et cornerite panuses määrati mulle kaotus kuigi oleks pidanud olema psuh või võit, ei mäletagi. Pärast chati vaidlust määrati boonus ehk siis lõppes hästi.
    Sama keiss BET365s nurkadega ja asi lõppes samuti boonusega

Leave a comment:

• Sonderfern
    replied
    Algselt postitas QRkood Vaata postitust
    Negatiivne kogemus eile Olybetist. Tegin live panuse ühele mängule, et lisaajal lüüakse värav. Kõik ilus, värav tuli aga Olybetis vaadates panus tagastatud peale mängu. Võtsin siis ühendust, et milles asi, alguses hakati mulle seletama kuidas üle/alla üldse toimib, natukese hiljem, tehti mulle selgeks, et nemad võivad igakell panuse tühistada pärast kui ütlevad, et olid nö määrand vale koefitsendi. Koefitsent oli peaaegu identne mis ühes alternatiivses kontoris vb natukese isegi kehvem aga kuna raha oli hetkel seal siis tegin ka panuse seal.
    Kui tihti teistel analoogseid juhtumeid on olnud?
    Väga alatu ja kliendivaenulik käitumine Olybeti poolt. Leian, et mida rohkem kontorite poolt petta saanud kliendid sellest foorumites teada annavad, seda parem see on sest siis ehk saab nende maine kahjustatud ja on põhjust enda poliitikat muuta.

Endal polegi väga selliseid negatiivseid kogemusi. Ühe korra oli bet365es, et cornerite panuses määrati mulle kaotus kuigi oleks pidanud olema psuh või võit, ei mäletagi. Pärast chati vaidlust määrati boonus ehk siis lõppes hästi.

Leave a comment:

• QRkood
    replied
    Algselt postitas Svenniid Vaata postitust
    Eesti kontoritega on alati probleeme olnud Triobet on seal tipus tavaliselt uhkes üksinduses.
    Küisisid lisaks koefitsendi kohta muidu? Kui palju see mööda oli siis nende arvates, ma pinniks neid natukene sinu asemel.
    Kuna selleks ajaks kui me olime sinna maale jõudnud, et tegu oli nende pool nö vale koefitsendiga, oli kulunud kuskil 20 minutit, põhiliselt minul vastuse ootamisega. Siis ei olnud too hetk enam ajaliselt neid selle teemaga võimalik pinnima hakata. Öeldi lihtsalt, et koefitsent oli vale ja neil on õigus siis tulemus tühistada ning viskas mingi lingi, et loe reegleid.
    Olybet on ka ainult selle pärast hetkel üks minu valikutest, et neil on live bettimis mängude valik üpris normaalne võrreldes siin teiste Eesti saitidega.

Leave a comment:

• Svenniid
    replied
    Eesti kontoritega on alati probleeme olnud Triobet on seal tipus tavaliselt uhkes üksinduses.
    Küisisid lisaks koefitsendi kohta muidu? Kui palju see mööda oli siis nende arvates, ma pinniks neid natukene sinu asemel.

Leave a comment:

• QRkood
    replied
    Negatiivne kogemus eile Olybetist. Tegin live panuse ühele mängule, et lisaajal lüüakse värav. Kõik ilus, värav tuli aga Olybetis vaadates panus tagastatud peale mängu. Võtsin siis ühendust, et milles asi, alguses hakati mulle seletama kuidas üle/alla üldse toimib, natukese hiljem, tehti mulle selgeks, et nemad võivad igakell panuse tühistada pärast kui ütlevad, et olid nö määrand vale koefitsendi. Koefitsent oli peaaegu identne mis ühes alternatiivses kontoris vb natukese isegi kehvem aga kuna raha oli hetkel seal siis tegin ka panuse seal.
    Kui tihti teistel analoogseid juhtumeid on olnud?

Leave a comment:

• Svenniid
    replied

Leave a comment:

Working...
X