Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Alternatiivsed kontorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Juanito
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust

Väga ebameeldiv üllatus.
    Need Eesti kontorid ei kõlba kuskile, oskaksid soovitada mõnda, kus oleks koefitsendid Eesti omadest kõrgemad ja kus samas saaks cash oute teha?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Jääme igal juhul ootama uudiseid. See oleks sitaks äge, kui nad ametlikult ka siin tegutseksid. Ja muideks 28 inimest kandideerisid sinna tööle, nice...

Leave a comment:

• QRkood
    replied
    Ehk juhtub see uue aasta alguses.

Leave a comment:

• N4pster
    replied
    Googeldasin natuke "Bet365 Estonia" ja leidsin sellise huvitava pakkumise: http://www.cv.ee/job-ad/bet365/eston...-d3153276.html

Tundub tõiesti, et plaanivad ametlikult siia turule siseneda.

Leave a comment:

• gd77
    replied
    Millalgi lähitulevikus peaksid nad n-ö ametlikult Eesti turule tulema. Ehk sellega seoses.

Leave a comment:

• tarretis
    replied
    Tõesti väga ebameeldiv uudis.

Leave a comment:

• QRkood
    replied
    Sain ka sama kirja just, tõesti ebameeldiv üllatus. Ehk oskad midagi alternatiivset soovitada, millega endal kogemusi.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied

Väga ebameeldiv üllatus.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas giga204 Vaata postitust
    Re: 1xBet.

Telekavaataja, äkki teed ikka mingi pikema postituse oma arbitraaži seiklustest? Oleks põnev lugeda, et kui kaua said tegutseda enne kui kontorid asjale pihta said; mis liigadele ja mängudele üldse panustasid jms.
    1xbetis sain tegutseda umbes paar päeva. Siis tõmmati koefitsiendid 0,1 ühiku võrra automaatselt madalamaks mulle. Marathonbetis sain tegutseda nädalakese, siis oli maksimaalne panustatav summa 1 euro.

Leave a comment:

• giga204
    replied
    Re: 1xBet.

Mul on mõned under 1,5 goals ja BTTS No strateegiad, mida tahaksin käiku viia ja oddsportalist vanu koefe uurides on sobivatel mängudel praktiliselt alati parimaks valikuks Marathon/1xBet.

Need ei ole arbitavad koefid, aga ilmselt pidevalt turu parimatele koefidele panustades seal samuti pikka pidu ei ole. Ja madalamatele koefidega kaoks kindlasti mu strateegia oletatav edge ära. Telekavaataja, äkki teed ikka mingi pikema postituse oma arbitraa˛i seiklustest? Oleks põnev lugeda, et kui kaua said tegutseda enne kui kontorid asjale pihta said; mis liigadele ja mängudele üldse panustasid jms.

Muideks googeldades selgus e-krediidinfost, et 11.02.2106 on registreeritud Eestis 1XBET OÜ. Huvitav, kas nad on hankinud või plaanivad hankida siinmail hasartmängu korraldamise litsentsi?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Delfino Vaata postitust
    Keegi 1xbetiga on kokkupuutunud? Tunduvad täitsa adekvaatsed koefid. Leht on selline enam-vähem eesti keelne. Ja sissemakse võimalusena on näiteks tele 2 mobiilimakse. Sellise maksepuhul tekib küsimus, et kas väljamakse teostatakse siis ka mobiilimakse kujul? Omab keegi kogemust 1xbetiga?
    On kokkupuude, mina ajasin läbi Skrilli. Kasutasin neid oma arbitraaži teemas (postitus, mida ma ei suuda kirja panna).

Kokkuvõte selline: muidu toredad tüübid, aga lõpuks vähendati mul koefitsiendid 0,1 ühiku võrra. Ehk siis välja logides oli 1,86, sisse logides 1,76.

Leave a comment:

• Delfino
    replied
    Keegi 1xbetiga on kokkupuutunud? Tunduvad täitsa adekvaatsed koefid. Leht on selline enam-vähem eesti keelne. Ja sissemakse võimalusena on näiteks tele 2 mobiilimakse. Sellise maksepuhul tekib küsimus, et kas väljamakse teostatakse siis ka mobiilimakse kujul? Omab keegi kogemust 1xbetiga?

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas Fouree Vaata postitust
    Mis VPN software'i kasutate kontoritele ligipääsemiseks? Bet365 on suht tundlikuks läinud selle koha pealt, süsteem blokeerib automaatselt flashplayeri, kui tunnetab, et sisenev IP on kahtlane/liiga sagedasti kasutusel.

Hetkeseisuga vist Bet365 ja Betvictor võtavad seda EMTA keeldu vähe tõsisemalt, keegi veel? Kas neil on seljuhul mingisugune õigus üldse väljamaksest loobuda?
    bet365sb.com

Leave a comment:

• Fouree
    replied
    Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitust
    Miks sul VPNi üldse vaja on?
    Ahaa, tänud, sain paika. Esimest korda puutusin sellise asjaga kokku, senimaani olin kuulnud vaid VPN soovitust kuulnud.

Leave a comment:

• Halb ründaja
    replied
    Miks sul VPNi üldse vaja on?

Kasuta näiteks Google'i DNSi enda võrguadapteri settingutes.

Leave a comment:

Working...
X