320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Telekavaataja blogi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    23.00 Honduras - Šveits
    1st Half under 1,0 @2,15

    Võib olla ma mõtlen juba algusest valesti või vaatan jalgpalli erinevalt inimestest, aga ma ei näe siin Šveitsi koefitsenti nii madalal. Piltlikult öeldes, Honduras on võimeline ühe poolaja ilusti vastu pidada, mida on nad eelnevates mängudes ka näidanud. Nad ei ole nii halb võistkond, nagu see esialgu tundub. Mäng Ecuadoriga oli minu jaoks avastus.

    Šveits on kehv kaitse lahtimuukija. Nad hoiavad palli, kuid midagi progressiivset nad sellega teha ei oska. Mis seda mängu veel mõjutab on ka paralleelmäng. Kui Prantsusmaa peaks Ecuadori vastu juhtima minema, siis muutuvad Šveitsi punnitused liialt riskantseks ning tõmmutakse ehk tagasi. Milleks siis kohe alguses riski peale minna, saada kontra ning kaotada kogu mängu selle tõttu? Ma eeldan, et tuleb tagasihoidlikum algus.

    Natuke ka "viikide duubeldamissüsteemist": Projekti esialgne eelarve lendas lõhki juba esimest viiki oodates. Süsteemi veidi korrigeerides õnnestus tekkinud kahjum natuke tagasi mängida ning süsteemi esimese poole kahjum oli 117 eurot.

    Jätkasin süsteemi edasi ning selle ajaga tuli 4 viiki. Teine pool süsteemist tõi 179,1 eurot.

    Projekti kogukasum jäi siis 179,1-117= 62,1 euro peale. Aga kordan, et süsteem ei pidanud ilmselgelt paika ning eksperiment ebaõnnestus. Antud 62 eurot lähevad aga igasugustele meelemürkidele ilmselt.
    Instagram

    Twitter

    Eesti Lokomotiv Moskva fännid

    telekavaataja.blogabet.com

    Kommentaar


      Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
      23.00 Honduras - Šveits
      1st Half under 1,0 @2,15
      Vabanda, kui küsimus rumal on, aga kas sellises variandis/selle mõttega poleks kasulikum ennustada lihtsalt poolajaks viiki ? Sest sisult tuleb see sama, kui väravad on alla 1, on seis 0:0. Samas viigi ennustus katab ära ka hüpoteetilise 1:1 seisu või mingi erilise kataklüsmi juhul ka 2:2 jne.

      Unibetis on poolaja viigi koef 2,48 mis on nähtavalt suurem + katab ülejäänud skooriga viigi võimalused ju ?

      Kommentaar


        Ta kasutab goal line betting süsteemi, ehk kui poolaja tulemus jääb 1:0 või 0:1 siis on panus tühistatud ja ta saab panustatud raha tagasi.

        Kommentaar


          Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
          Ta kasutab goal line betting süsteemi, ehk kui poolaja tulemus jääb 1:0 või 0:1 siis on panus tühistatud ja ta saab panustatud raha tagasi.
          Just nimelt. Kui peaks mingi kusine nurgalöögi värav siiski sisse lendama, saan raha tagasi. Kui tuleb väravaterohke esimene poolaeg, no siis ma eksisin ja vabandan kõigi ees, kes minu järel panustavad.

          Aga rainise mõtteviis mulle meeldib. See, et tuleb otsida võimalikult hea ja võimalikult kõrge koefitsendiga variant.
          Instagram

          Twitter

          Eesti Lokomotiv Moskva fännid

          telekavaataja.blogabet.com

          Kommentaar


            Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
            Kui tuleb väravaterohke esimene poolaeg, no siis ma eksisin ja vabandan kõigi ees, kes minu järel panustavad.
            Mängu ennast isegi ei vaadanud, aga fair enough. Šveits otsustas initiatiivi enda kätte võtta ning kohe see mäng ära võita. Valearvestus, mis läheb maksma 200 eurot.

            Tänane päev on minu meelest tiba raskem. Ma valin ise ikka selle võistkonna, mis on rohkem tuttav. Valime Venemaa koondise ja vaatame, milleks nad täna võimelised on.

            23.00 Alžeeria - Venemaa
            1st half under 1,0 @1,82

            Kui tegu jõuab otsustavate mängudeni, on Venemaa jalgpallikoondis üldjuhul võimetu midagi teha. Ainuke mäng, mis ei kuulu sellise kategooria alla ja mis mulle meenub on Rootsi Euro 2008. Piltlikult öeldes situtakse end täis enne tähtsaid mänge. Venemaal on üldine arvamus, et nende jalgpallikoondis koosneb jalgpalligeeniustest ja sellise treeneri käe all on üldse võimatu kaotada. Tegelikkuses on Venemaa koondise mänguviis olnud alati samasugune. Stiili suutis veidi muuda Guus Hiddink ja seda ka ainult Euro mängudel.

            Üldiselt on Venemaa koondise jalgpall aeglane, sünkroniseerimata ning liialt palju individuaaloskustele baseeruv. Sageli on venelased raskustes vastase kaitse lahtimuukimisega ning vähemalgi kaitseliini avamisel neid lõigatakse nagu võid.

            Ja kuidas see kõik on seotud tänase mänguga? Venemaa peab täna domineerima, initsiatiivi enda kätte võtma, võitma peab Venemaa. Minu eelnevad kogemused on näidanud, et sellises olukorras Venemaa jalgpalli koondis teeb paar lühikest söötu enda poole peal, siis annab paar pikka söötu, kaotab palli ning millalgi laseb läbi fataalse vasturünnaku. Kui Alžeerial on piisavalt õnne, siis suudavad nad edasi saada siit, kui ei ole, siis võib Venemaa ka võita, aga ma olen kindel, et nad ei taha kõik oma täiskiirused välja käia mängu alguses.

            EDIT! Lisaks sellele on minu meelest siiski alati väärt panustada võistkonna vastu, kelle kollektiivi sisekliima käärib (loe kõiki uudiseid Ghana kohta täna).
            Instagram

            Twitter

            Eesti Lokomotiv Moskva fännid

            telekavaataja.blogabet.com

            Kommentaar


              Niisiis väike kokkuvõte enda poolt alagrupiturniirile.
              Tehtud on 10 panust. Ainult 4 on täppi läinud, 3 on mööda läinud, üks on poolikult mööda läinud ning kahe panuse puhul olen raha tagasi saanud. Kehv tulemus ma ütleks.

              Hetkel MM-i saldo on -28 eurot. Aga plaan on kuni poolfinaalideni jätkata. Mõningad ideed nädalavahetuseks on juba praegu olemas, aga eks näis.
              Instagram

              Twitter

              Eesti Lokomotiv Moskva fännid

              telekavaataja.blogabet.com

              Kommentaar


                23.00 Kolumbia - Uruguay
                Over 2,0 @1,82

                Seekord mängin seda, et koefitsendid on tõusnud naeruväärselt kõrgeks. Ma arvan, et antud panus selliste koefitsendiga on väärt mängimist. Kuigi ma tean, et Uruguay läheb kaitsma, et Uruguayl on nõrk ründeliin täna, aga ma kordan, et täna mängin ma numbreid.

                PS! Kuidas on võimalik, et sa ootad penalteid 40 minutit ja siis penaltiseeria ajal situd end täielikult täis (Tšiili).
                Instagram

                Twitter

                Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                telekavaataja.blogabet.com

                Kommentaar


                  Ma ka aru ei saa kuidas on võimalik nii lohakalt penalteid lüüa,ma saa aru et närv ja pinge on suur,aga seda klassi mängija nagu on chile peaks vähemalt 5 st 4 ära lööma.Me kolmadas liigas lööme paremini. :P

                  Kommentaar


                    Ausalt öeldes pärast teist väravat eile, tundus nagu kolmas on ka tulemas, aga siiski kõik under 2,5 said oma võidud kätte ja mina jäin enda rahaga alles. Eks see on ka midagi.

                    Täna on siis 2 mängu ning mõlema mängu kohta on mul omad arvamused ning mõlemat mängu kavatsen ka mängida.

                    19.00 Holland - Mehhiko
                    Holland AH -0,75 @2,49

                    Ma olen ausalt öeldes mõlemast võistkonnast vapustatud. Just lähtuvalt sellest, kuidas nad oma alagrupiturniiri läbisid. Ma arvan, et just sellise taktikaga võib MM-il kaugele jõuda. Sinka-vonka alustad mängu, lisad mingi hetk tuure, kui vaja paned u. 10 min tempot peale, survestad vastast, lööd värava ja edasi rahulikult vasturünnakutega otsid võimalust. Miks ma siis Hollandit eelistan? Sellises mängus ma eelistaks võistkonda, kellel on ründefaasis rohkem klassi, rohkem meisterlikkust ja rohkem kiirust. Mulle lihtsalt tundub, et Hollandil on rohkem võimet ära teha värav eimillestki, kui Mehhikol.

                    23.00 Costa Rica - Kreeka
                    Kreeka AH 0 (draw no bet) @2,05

                    Mulle muidu meeldis kostariiklaste mänguorganisatsioon, võitluslikkus. See, kuidas nad suured paika panid (kuigi tunnistagem- Inglismaa, Uruguay ja Itaalia olid kohutavas seisundis MMi ajal) oli muljetavaldav tegelikult. Aga nüüd on neil vastaseks Kreeka. Kreeka, keda nad ju peaksid iseenesest võitma, kelle vastu nad saaksid lausa rünnata ja momente luua ja üldse nad on ju nõrgemad kui 3 eelmist vastast. Siin ongi kogu tõde maetud. Ma arvan, et siin mängus hakkab Kreeka end kordades paremini tundma kui põhjaameeriklased. Selline mäng (v. a kui kreeklased lasevad kiire värava endale lüüa) on kreeklaste leib. Ma kardan, et Costa Rica võistkond jookseb täna nii vaimselt kui füüsiliselt vastu seina terve mängu ning lõpuks kukuvad lihtsalt sügavasse auku.
                    Instagram

                    Twitter

                    Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                    telekavaataja.blogabet.com

                    Kommentaar


                      23.00 Saksamaa - Alžeeria
                      Saksamaa 1st half AH -0,75 @2,17

                      Mulle lihtsalt näib see klassivahe liiga suur siin. Ja kuigi Alžeerial jätkub jõudu ilmselt just esimesele poolajale, ma arvan, et nende ainuke võimalus on end massiivselt kaitsesse tõmmata. Ja kui võistkond liiga madalale langeb, siis surve maksab lõpuks kätte. Samas kui Alžeeria üritab hambaid näidata, siis antakse kaitses ruumi ja siis on Saksamaa veel ohtlikum.

                      Teatud kokkusattumuste juures võib antud mäng saada otsustatud esimese 30 minuti jooksul.
                      Siin on rohkem küsimus, kas sakslased tahavad seda. Vaevalt, et nad tahavad 90 (või veelgi rohkem) minutit madiastada ja siis veerandfinaalis Prantsusmaaga kokku minna. Mida kiiremini asi saab lahendatud seda parem.
                      Instagram

                      Twitter

                      Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                      telekavaataja.blogabet.com

                      Kommentaar


                        Ajapuuduse tõttu ei jõua täna mitte midagi välja mõelda.

                        Ausalt öeldes tahtsin rohkem isegi Levadia AH -2 proovida, aga ma ei julge Levadiat puutuda seoses nende kihlveoskandaalidega. Igatahes jätame tänase päeva vahele.
                        Instagram

                        Twitter

                        Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                        telekavaataja.blogabet.com

                        Kommentaar


                          Viimaste mängudega oleksid oma viigisüsteemiga päris rikkaks saanud.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas bubbles Vaata postitust
                            Viimaste mängudega oleksid oma viigisüsteemiga päris rikkaks saanud.
                            Niisiis, oletame, et enne 1/8 finaale mu peas oleks tärganud mõte, et äkki ühes play-off mängus tuleb siiski viik normaalajas. Ja ma prooviks oma süsteemi.

                            Ma panustaks esimesele mängule 1,5 eurot ning võidan umbes 5 eurot selle pealt. Reaalsuses ma ei mängiks edasi, kuna tõenäosus, et tuleb veel üks viik on nüüd väiksem. Kui ma oleks aga hulljulge ja otsustaks jätkata. Siis paneks 2. mängule 1,5, kolmandale 3 ning neljandale 6 eurot. Selleks hetkeks oleks mu kasum 12,5 eurot. Ja nüüd kui ma mängiks 1/8 finaale lõpuni nii, oleks mu kasum ca. 35 eurot. Noh iseenesest pole paha 4 päeva kohta, aga reaalselt ma jääks ju sinna 5 euro juurde.

                            Nüüd siis tänase päeva juurde. Uurisin ja puurisin seda päeva ning otsustasin, et mängin Eesti võistkonna mängu ka. Nõmme Kalju peaks kihlveopettuste osas tühi olema, seega valisin mängu, mis toimub täna Islandil.

                            22.15 Fram - Nõmme Kalju
                            Fram goals under 1,0 @2,30

                            Mida me üldse teame Nõmme Kalju vastastest. Nad on noored, nad on küll ambitsioonikad aga kogenematud. Nad said Euroopa Liigasse läbi karika. Neil on 9 punkti liigas ja viimati lõid nad koduväljakul üle 1 värava 12. märtsil. Kaljut ma nimetaks juba kogenud sõdalaseks. Kalju oskab võõrsil kaitset hoida. Mäng on (sellise taseme jaoks) balanseeritud, samuti osatakse vasturünnakutega nõelata.
                            Mida mind paelab selles paaris on Fram´i nõrkus. Ma ei ütle, et Kalju hakkab selles mängus hiilgama, aga taseme poolest on tegelikult Eesti meeskond üle täna. Tuleb lihtsalt külma närviga minna ning rahulikult endale vajalik tulemus ära vormistada.
                            Instagram

                            Twitter

                            Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                            telekavaataja.blogabet.com

                            Kommentaar


                              Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
                              Reaalsuses ma ei mängiks edasi, kuna tõenäosus, et tuleb veel üks viik on nüüd väiksem.

                              Ehk seletad oma mõttekäiku? Kuidas peaks üks tulemus MM-il mõjutama teisi mänge? Kui ma olen münti visanud ja tuleb kiri, siis kas järgmine kord on kirja tulemise tõenäosus väiksem?

                              Kommentaar


                                Ühe mängu tulemus ei mõjutagi järgmiste mängude tulemusi. Küll aga on vähem tõenäoline, et 7-st mängus 1 lõppeb viigiga kui 8st mängust üks. Pealegi olid mu süsteemil reeglid, mis ütlesid, et kui viimase 8 mängu seas tuleb viik, siis ma lõpetan.
                                Instagram

                                Twitter

                                Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                                telekavaataja.blogabet.com

                                Kommentaar

                                Working...
                                X