Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Telekavaataja blogi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• telekavaataja
    replied
    Eesti Meistriliiga
    19:00 Tammeka - Kuressaare
    Kuressaare AH +1.5 @2.03 (Optibet)
    20e

19:00 Flora - Kalev
    Kalev goals under 0.5 @1.7 (Optibet)
    20e

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
    Bet365 omanik saigi ainult 265 miljonit naela eelmine aasta palka maksta endale, loogiline, et pankroti vältimiseks tuleb telekavaatajat 20 euriste panuste pärast kottida.
    Mind kusjuures mingi kasumi mõttes ei koti see üldse. Varem või hiljem ma teadsin, et bet365 selle ära teeb. Eriti kui nad nii magusaid asju pakuvad. Kusjuures paljude 2. liiga asjad võtsin ma lihtsalt for fun. Aga see selleks.

Kahju on veidi selle blogi kulgu arvestades. Sest bet365 käive oli samasuur, kui teised kokku.

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Bet365 omanik saigi ainult 265 miljonit naela eelmine aasta palka maksta endale, loogiline, et pankroti vältimiseks tuleb telekavaatajat 20 euriste panuste pärast kottida.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Aa... näiteks minu piiramine on seda naljakam, et kolmapäeval pakuti veel freebetti .

Aga ma tean küll, kust see tuleb. Pakun, et Betsafel juhtub ka seda suht tihti.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    365 on läinud juba nii kaugele, et omavoliliselt pärast panuse seadmist muudetakse panuse koefitsienti ka täiesti tippmängudes (EL poolfinaal), kuna hind oli esialgselt vale. Vahet pole, et ka teised bookied samamoodi väljas olid, aga eks see on see teineteise pimedalt kopeerimine. Ei olnud veel mingi räme misclick, et 1,8 asemel oli 8, vaid standard alla 20% erinevus.

Ilmselt pole kaugel aegki kui kogu turg on 1,6 peal ning mingi sait 1,7 ning saab laksud kirja ja ka see hind on vale.
    See on märk, et Sport bettingusse tuleb pidevalt aina rohkem lolli raha juurde ning kontorid saavad rahus omavoliliselt tegutseda kartmata, et käive vähenema hakkaks.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    365 on läinud juba nii kaugele, et omavoliliselt pärast panuse seadmist muudetakse panuse koefitsienti ka täiesti tippmängudes (EL poolfinaal), kuna hind oli esialgselt vale. Vahet pole, et ka teised bookied samamoodi väljas olid, aga eks see on see teineteise pimedalt kopeerimine. Ei olnud veel mingi räme misclick, et 1,8 asemel oli 8, vaid standard alla 20% erinevus.

Ilmselt pole kaugel aegki kui kogu turg on 1,6 peal ning mingi sait 1,7 ning saab laksud kirja ja ka see hind on vale.
    (facepalm)

A kas ma saan õigesti aru, et b365-s ei ole seda Manual Requesti võimalust?

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Mis su max bet on?
    No oleneb liigast. Premium Liiga max win on 5-7 eurot. (1x2 marketile).

Naiste liigale oli max stake 0.00 .

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Ja mulle tundub, et lõpuks limiteeriti mind ka b365-s ära. Ja kohe väga korralikult. Mingite uute kontodega küll jebida ei viitsi.
    Mis su max bet on?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Ja mulle tundub, et lõpuks limiteeriti mind ka b365-s ära. Ja kohe väga korralikult. Mingite uute kontodega küll jebida ei viitsi.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Rootsi 3. div Mellersta Götaland
    04.05 14:00 Trollhattan - Holmalunds
    Trollhattan @4.5 (bet365)

Viik @5 (bet365)

Ma ei saanud sellele üle euro panna ja ei hakanud proovima.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Üldiselt olen ma vägagi salliv inimene ja suvatsen kiita isegi tegelase toimetamisi, kes minu suhtes erilist austust avaldanud pole. See tähendab, et olen ka seda balaballi jälginud ja üpris huvitav. Miks mitte, kuulan isegi, aga ma siiski veel ei ütle, mida nimelt.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas ltrubetsky2 Vaata postitust
    Natuke rämpsu ka
    Youtube lemmikud Balaball(külaline saates teeb asja veel põnevamaks) ja Krasava(soovitan kõigile siiralt)
    Ükski tagasiside pole rämps. Ja positiivne tõstab tuju laeni. Praegu iga arvamus kõrvalt on täiega hea.

Ilmselgelt eestikeelne foorum pole õige koht, kus seda saab.

Krasava tase me pole (kunagi ei saa ja ei taotle) aga siiski suuremaks tahame saada.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Euroopa Liiga
    Arsenal - Chelsea finaal Euroopa Liigas @2.55 (paf)
    20e

Ärge followige, see on mu moraalne kompensatsioon.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Korvpall, I Liiga
    03.05 20:15 Tarvas - Viimsi
    Viimsi AH +15.5 @1.83 (bet365)
    20e

Leave a comment:

Working...
X