Eesti Meistriliiga
19:00 Tammeka - Kuressaare
Kuressaare AH +1.5 @2.03 (Optibet)
20e
19:00 Flora - Kalev
Kalev goals under 0.5 @1.7 (Optibet)
20e
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Telekavaataja blogi
Collapse
X
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustBet365 omanik saigi ainult 265 miljonit naela eelmine aasta palka maksta endale, loogiline, et pankroti vältimiseks tuleb telekavaatajat 20 euriste panuste pärast kottida.
Kahju on veidi selle blogi kulgu arvestades. Sest bet365 käive oli samasuur, kui teised kokku.
Leave a comment:
-
Bet365 omanik saigi ainult 265 miljonit naela eelmine aasta palka maksta endale, loogiline, et pankroti vältimiseks tuleb telekavaatajat 20 euriste panuste pärast kottida.
Leave a comment:
-
Aa... näiteks minu piiramine on seda naljakam, et kolmapäeval pakuti veel freebetti.
Aga ma tean küll, kust see tuleb. Pakun, et Betsafel juhtub ka seda suht tihti.
Leave a comment:
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust365 on läinud juba nii kaugele, et omavoliliselt pärast panuse seadmist muudetakse panuse koefitsienti ka täiesti tippmängudes (EL poolfinaal), kuna hind oli esialgselt vale. Vahet pole, et ka teised bookied samamoodi väljas olid, aga eks see on see teineteise pimedalt kopeerimine. Ei olnud veel mingi räme misclick, et 1,8 asemel oli 8, vaid standard alla 20% erinevus.
Ilmselt pole kaugel aegki kui kogu turg on 1,6 peal ning mingi sait 1,7 ning saab laksud kirja ja ka see hind on vale.
Leave a comment:
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust365 on läinud juba nii kaugele, et omavoliliselt pärast panuse seadmist muudetakse panuse koefitsienti ka täiesti tippmängudes (EL poolfinaal), kuna hind oli esialgselt vale. Vahet pole, et ka teised bookied samamoodi väljas olid, aga eks see on see teineteise pimedalt kopeerimine. Ei olnud veel mingi räme misclick, et 1,8 asemel oli 8, vaid standard alla 20% erinevus.
Ilmselt pole kaugel aegki kui kogu turg on 1,6 peal ning mingi sait 1,7 ning saab laksud kirja ja ka see hind on vale.
A kas ma saan õigesti aru, et b365-s ei ole seda Manual Requesti võimalust?
Leave a comment:
-
365 on läinud juba nii kaugele, et omavoliliselt pärast panuse seadmist muudetakse panuse koefitsienti ka täiesti tippmängudes (EL poolfinaal), kuna hind oli esialgselt vale. Vahet pole, et ka teised bookied samamoodi väljas olid, aga eks see on see teineteise pimedalt kopeerimine. Ei olnud veel mingi räme misclick, et 1,8 asemel oli 8, vaid standard alla 20% erinevus.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMis su max bet on?
Naiste liigale oli max stake 0.00.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustJa mulle tundub, et lõpuks limiteeriti mind ka b365-s ära. Ja kohe väga korralikult. Mingite uute kontodega küll jebida ei viitsi.
Leave a comment:
-
Ja mulle tundub, et lõpuks limiteeriti mind ka b365-s ära. Ja kohe väga korralikult. Mingite uute kontodega küll jebida ei viitsi.
Leave a comment:
-
Rootsi 3. div Mellersta Götaland
04.05 14:00 Trollhattan - Holmalunds
Trollhattan @4.5 (bet365)
Viik @5 (bet365)
Ma ei saanud sellele üle euro panna ja ei hakanud proovima.
Leave a comment:
-
Üldiselt olen ma vägagi salliv inimene ja suvatsen kiita isegi tegelase toimetamisi, kes minu suhtes erilist austust avaldanud pole. See tähendab, et olen ka seda balaballi jälginud ja üpris huvitav. Miks mitte, kuulan isegi, aga ma siiski veel ei ütle, mida nimelt.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ltrubetsky2 Vaata postitustNatuke rämpsu ka
Youtube lemmikud Balaball(külaline saates teeb asja veel põnevamaks) ja Krasava(soovitan kõigile siiralt)
Ilmselgelt eestikeelne foorum pole õige koht, kus seda saab.
Krasava tase me pole (kunagi ei saa ja ei taotle) aga siiski suuremaks tahame saada.
Leave a comment:
-
Euroopa Liiga
Arsenal - Chelsea finaal Euroopa Liigas @2.55 (paf)
20e
Ärge followige, see on mu moraalne kompensatsioon.
Leave a comment:
-
Korvpall, I Liiga
03.05 20:15 Tarvas - Viimsi
Viimsi AH +15.5 @1.83 (bet365)
20e
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: