Algselt postitas Nurmekas
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Telekavaataja blogi
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustIgatahes mingi hetk ma avasin endale blogabet konto ja nüüdsest (järgmisest nädalast kindlasti), hakkan oma bet365 mõtteid sinna jagama. Ilmselt ka kõik mõtted. Kontodesse jätan oma 100 eurot ehk, et vahepeal for fun bettida.
https://telekavaataja.blogabet.com/
Leave a comment:
-
Algselt postitas ltrubetsky2 Vaata postitustUues Krassavas siis vennad Mirantšukid. Kõike oli huvitav jälgida, aga üks asi jäi kripeldama, nimelt Anton Mirantšuk kes veetis Levadias ühe aasta, tegi maha Eesti liiga.Ei tea kas tõesti on asjad nii halvad, kui ta Levas mängis ,siis oli ta suht allakäigutrepil, et suht tänu Eestis/Levadias mängimisele sai ta oma hea vormi kätte ja tema asemel ma kiidaks klubi jne.
Telekavaataja, teie teete väga head tööd ja iga osaga toimub areng.Seda on näha, kui isegi võrrelda esimest osa järgnevate osadega.
Minu pöial on igal osal!
PS! Ma pole veel seda Krasava osa näinud.
Leave a comment:
-
Uues Krassavas siis vennad Mirantšukid. Kõike oli huvitav jälgida, aga üks asi jäi kripeldama, nimelt Anton Mirantšuk kes veetis Levadias ühe aasta, tegi maha Eesti liiga.Ei tea kas tõesti on asjad nii halvad, kui ta Levas mängis ,siis oli ta suht allakäigutrepil, et suht tänu Eestis/Levadias mängimisele sai ta oma hea vormi kätte ja tema asemel ma kiidaks klubi jne.
Telekavaataja, teie teete väga head tööd ja iga osaga toimub areng.Seda on näha, kui isegi võrrelda esimest osa järgnevate osadega.
Minu pöial on igal osal!
Leave a comment:
-
Balaball nr. 18 - Milline on Moskva Spartaki fänni elu?
Balaball leidis ühe Tallinnast pärit Moskva Spartaki fänni, kes käib regulaarselt ka lemmikklubi mängudel
-Miks on ta Spartaki fänn?
-Mis staadionitel on käinud?
-Kui palju on osalenud fännide kaklustes?
-Mis staadionil on kõige hullemad kogemused?
-Kas Peterburis võib saada Spartaki särgis käies lõuga?
-Mis on Spartaki probleemide ruutjuur?
-Mis kohale jääb Spartak uuel hooajal?
Loosime välja ülivinge auhinna.
Leave a comment:
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustLevadiat ikka alahinnatakse ikka ülivõimsalt.
Olles näinud see aasta päris mitut Stjarnani mängu, siis minu hinnangul on Levadia edasipääs ca 70-80%.
Leave a comment:
-
Levadiat ikka alahinnatakse ikka ülivõimsalt.
Olles näinud see aasta päris mitut Stjarnani mängu, siis minu hinnangul on Levadia edasipääs ca 70-80%.
Leave a comment:
-
Tegelt on nii, et Nõmme Kalju edasipääs on jaburalt kõrge. Kahekohaline see koef küll olla ei tohiks.
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustShkendija jorsid istuvad praegu tuimalt vesipiibukohvikus. Tundub professionaalne sats!
Leave a comment:
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustAndsin ka ühe clicki. Muide Aleksei on päris hea jalgpallur, isegi Nõmme Kalju vastu skoorinud.
Samasnaljakas, et paar aastat enne ei näinud Šapovalov temas isegi nii palju, et teises liigas vahetusest sisse lasta.
Leave a comment:
-
Andsin ka ühe clicki. Muide Aleksei on päris hea jalgpallur, isegi Nõmme Kalju vastu skoorinud.
Leave a comment:
-
Balaball nr. 17 - Mida on ühist JK Voltal ja Peterburi Zeniidil?
-saatekülaliseks JK Volta noortetreener Aleksei Naariste, kes on ammustest aegadest Peterburi Zeniidi toetaja
-mis mängudel on Aleksei käinud?
-mis on tema ootused uuele hooajale?
-Kas Kokorini karjäär on läbi?
-Venemaa superkarikale eelnev penaltiseeria saatejuhi ja Aleksei vahel
Leave a comment:
-
-
-
Balaball nr. 14 - Copa Järve
Balaball on väljasõidul Kohtla-Järve klubil JK Järvel.
Andrei Škaleta - mees, kelle peal püsib kogu jalgpall Kohtla-Järvel
-millised on klubi visioonid?
-mida oleks klubil vaja?
-milline näeb välja Andrei igapäevane töö?
Duvan Torres ja Yuri Sousa - leegionäärid raske saatuse ja suurte unistustega.
-kuidas nad elavad?
-mida arvavad esiliigast?
-millest unistavad?
-millest tunnevad puudust?
Leave a comment:
-
Algselt postitas jermor Vaata postitustenam ennustada ei saagi ve
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse