Marathoni oddsid:
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Telekavaataja blogi
Collapse
X
-
Algselt postitas El President Vaata postitustkas ma saan õigesti aru, et sa panustad Reali kuivale jäämisele? või on mingi trikk seal taga? võõrsilmeeskonna väravad normaalajal alla 0,5 on näiteks PAFis koefiga 3,5 praegu.
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMarathoni oddsid:
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustIdeaalne näide, et see Barcelona mäng ei tähendanud mitte essugi
Tänase päeva küsimärgid:
Kas Monaco mängus tuleb jälle alla 2 värava?
Kas Sampdoria - Sassuolo O2,5 nii kõrge koefitsent on ikka õigustatud?
Kas Mallorca suudab võõrsil halvasti mängivat Leganest võita?
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustIdeaalne näide sellest, kuidas oleks Atletico pidanud Barcelona vastu mängima. Ja noh Real on hetkel madalseisus.
Tänase päeva küsimärgid:
Kas Monaco mängus tuleb jälle alla 2 värava?
Kas Sampdoria - Sassuolo O2,5 nii kõrge koefitsent on ikka õigustatud?
Kas Mallorca suudab võõrsil halvasti mängivat Leganest võita?
Kommentaar
-
21.00 NEC - PSV Jong
First Half goals Over 1,5 @2,07 (Sbobet)
Mõtlesin siin omaette, et NEC on teistest siin liigas üle. Kodus vormistatakse suht lihtsaid võite. Juba esimesel poolajal ollakse ees. Samas ma mõtlesin, et tavaline 1. poolaja võit oleks mõttetu väärtus olnud. Samas panustades väravale... Jah riskin rohkem, riskin jubedalt, aga kui NEC nii tugev on, siis lähevad ründama, lähevad väravat lööma. PSV reservtiim on aga suht pask võõrsil, lastakse kergelt neid väravaid. Ühesõnaga ma panustan sellele, et NEC on palju tugevam oma vastastest ja tahavad juba esimesel poolajal selle vahe maksma panna.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust21.00 NEC - PSV Jong
First Half goals Over 1,5 @2,07 (Sbobet)
Mõtlesin siin omaette, et NEC on teistest siin liigas üle. Kodus vormistatakse suht lihtsaid võite. Juba esimesel poolajal ollakse ees. Samas ma mõtlesin, et tavaline 1. poolaja võit oleks mõttetu väärtus olnud. Samas panustades väravale... Jah riskin rohkem, riskin jubedalt, aga kui NEC nii tugev on, siis lähevad ründama, lähevad väravat lööma. PSV reservtiim on aga suht pask võõrsil, lastakse kergelt neid väravaid. Ühesõnaga ma panustan sellele, et NEC on palju tugevam oma vastastest ja tahavad juba esimesel poolajal selle vahe maksma panna.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar