Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
kas ma saan õigesti aru, et sa panustad Reali kuivale jäämisele? või on mingi trikk seal taga? võõrsilmeeskonna väravad normaalajal alla 0,5 on näiteks PAFis koefiga 3,5 praegu.
Ma panustan Real Madridi kuivale jäämisele. Kuid kui Real Madrid peaks siiski lööma 1 värava, siis saan raha tagasi. Kui Real lööb 2 või enam, noh siis panin mööda. Lihtne.
Minu kopikad on ka täna Sampa peal. Mõnda soovitust õhtusteks mängudeks?
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Esmaspäev on nagu esmaspäev ikka. Mulle jäi silma NEC - PSV noorte omavaheline mäng praegu silma. NEC on kõik kodused mängud see hooaeg võitnud. PSV noored pole ühtegi võõrsil mängu võitnud. Kas siit annab midagi välja pigistada?
21.00 NEC - PSV Jong First Half goals Over 1,5 @2,07 (Sbobet)
Mõtlesin siin omaette, et NEC on teistest siin liigas üle. Kodus vormistatakse suht lihtsaid võite. Juba esimesel poolajal ollakse ees. Samas ma mõtlesin, et tavaline 1. poolaja võit oleks mõttetu väärtus olnud. Samas panustades väravale... Jah riskin rohkem, riskin jubedalt, aga kui NEC nii tugev on, siis lähevad ründama, lähevad väravat lööma. PSV reservtiim on aga suht pask võõrsil, lastakse kergelt neid väravaid. Ühesõnaga ma panustan sellele, et NEC on palju tugevam oma vastastest ja tahavad juba esimesel poolajal selle vahe maksma panna.
21.00 NEC - PSV Jong First Half goals Over 1,5 @2,07 (Sbobet)
Mõtlesin siin omaette, et NEC on teistest siin liigas üle. Kodus vormistatakse suht lihtsaid võite. Juba esimesel poolajal ollakse ees. Samas ma mõtlesin, et tavaline 1. poolaja võit oleks mõttetu väärtus olnud. Samas panustades väravale... Jah riskin rohkem, riskin jubedalt, aga kui NEC nii tugev on, siis lähevad ründama, lähevad väravat lööma. PSV reservtiim on aga suht pask võõrsil, lastakse kergelt neid väravaid. Ühesõnaga ma panustan sellele, et NEC on palju tugevam oma vastastest ja tahavad juba esimesel poolajal selle vahe maksma panna.
Pigem siis näiteks HT result NEC ja total goals over 1,5 koos - 2,50 (bet365)
Kommentaar