22:00 Tottenham - Dortmund
Sancho löögid raami üle 0.5 @1.8 (bet365)
10e
Son löögid raami üle 1.5 @2.25 (bet365)
10e
22:00 Ajax - Real Madrid
Tadic löögid raami üle 0.5 @1.83 (bet365)
10e
Benzema löögid raami üle 1.5 @2.2 (bet365)
10e
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Telekavaataja blogi
Collapse
X
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustÄra seda oma lõputöös kasuta
Lisatud failid
Leave a comment:
-
22:00 Tottenham - Dortmund
Thomas Delaney saab kollase @3.2 (paf)
10e
Leave a comment:
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustTänud, et võtsid aega vastata!
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustNo ma jätan Betsafe välja, kuna see oleks alatu reklaam.
Aga kui me räägime Premium Liigast, siis ma ei usu, et väga vahet on, ausalt öeldes. Kõik pakuvad suht samu asju ja minu meelest suhteliselt piisavas koguses. Võib-olla Optibet jääb nagu suurema händi ja o/u arvuga silma. Peab arvestama, et kui TOP3 mängib kotikutega (ja võidu koef on 1.01 kandis, siis on neid turge ka vähem).
Kui me räägime madalamatest liigadest, siis siin on juba keerulisem, sest üldjuhul neid ei pakuta. Betsafe on ainuke, kes (kui ma tööl olen) pakub Premium liigast kuni II liigani välja panustamiseks midagi. Samas, kui bet365 tuleb madalamate liigadega välja, siis on kindlalt rohkem valikuid seal.
Kui me räägime Eesti spordist üleüldiselt, siis jällegi suuremad liigad on enam-vähem igal pool kaetud ja suht normaalsete liinide arvuga. Kui me räägime sellistest teisejärgu-võistlustest, siis kahtlemata omab bet365 suurimat valikut.
Nii et ma soovitaks teha konto bet365-sse ja proovida seal.
Leave a comment:
-
Norra jääkohi, 1. divisjon
20:00 Comet - Grüner
Comet @2.05 (bet365)
10e
Leave a comment:
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustTurgude arv oleks põhiline kriteerium.
Aga kui me räägime Premium Liigast, siis ma ei usu, et väga vahet on, ausalt öeldes. Kõik pakuvad suht samu asju ja minu meelest suhteliselt piisavas koguses. Võib-olla Optibet jääb nagu suurema händi ja o/u arvuga silma. Peab arvestama, et kui TOP3 mängib kotikutega (ja võidu koef on 1.01 kandis, siis on neid turge ka vähem).
Kui me räägime madalamatest liigadest, siis siin on juba keerulisem, sest üldjuhul neid ei pakuta. Betsafe on ainuke, kes (kui ma tööl olen) pakub Premium liigast kuni II liigani välja panustamiseks midagi. Samas, kui bet365 tuleb madalamate liigadega välja, siis on kindlalt rohkem valikuid seal.
Kui me räägime Eesti spordist üleüldiselt, siis jällegi suuremad liigad on enam-vähem igal pool kaetud ja suht normaalsete liinide arvuga. Kui me räägime sellistest teisejärgu-võistlustest, siis kahtlemata omab bet365 suurimat valikut.
Nii et ma soovitaks teha konto bet365-sse ja proovida seal.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustLu koefiks Betsafe pakub juba 4.35, et kas seal on mingeid olulisi muutusi tulnud või turuliikumine?
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustLäti-Eesti kossuliiga
19:30 Liepaja - Latvijas Universitate
LU @2.39 (Optibet)
10e
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa võin sulle vastata, kui sa täpsustad kriteeriumid sõnale "parim".
Mis sinu jaoks ennekõike loeb? Turgude arv, väärtuste hulk, lehekülje hea funktsionaalsus, spordialade valik, kui vara koefid ülevad on?
Leave a comment:
-
Läti-Eesti kossuliiga
19:30 Liepaja - Latvijas Universitate
LU @2.39 (Optibet)
10e
Leave a comment:
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustPeremees, mis portaal on parim Eesti jalgpalli(ja miks mitte ka muude alade) ennustamiseks?
Mis sinu jaoks ennekõike loeb? Turgude arv, väärtuste hulk, lehekülje hea funktsionaalsus, spordialade valik, kui vara koefid ülevad on?
Leave a comment:
-
Peremees, mis portaal on parim Eesti jalgpalli(ja miks mitte ka muude alade) ennustamiseks?
Leave a comment:
-
NBA
03:00 Phi 76 - Boston
Boston @3.35 (bet365)
10e
Jällegi ärge pange tähele.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
12.02 ManU - PSG
ManU AH 0 @1.625 (bet365)
10e
See on rohkem selleks, et saada Live-Panus.
Manu võidab 1-0 @4.75 (bet365)
10e
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: