10.30 Newcastle Jets - Adelaide
Newcastle Jets kaardid üle 2.5 @2.8 (paf)
10e
Ma siin kogemata panin tähele, et pafis/Unibetis on see 2.8 ning bet365-s 2.25.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Telekavaataja blogi
Collapse
X
-
Pärnu @1.9 vs. Kalju
Levadia @2.75 vs. Kalev
Kuressaare @2.1 vs. Elva
Leave a comment:
-
Muidu on tore for fun panustada, aga Kuressaare äravajumist Tuleviku ja (eriti) Vapruse äraimemist Transi vastu oli kurb vaadata. Eriti kui arvestada, et mõlemad ei suutnud 1-mehelises ülekaalus sittagi teha.
Leave a comment:
-
Narva @1.25 vs. Elva
Ärge küsige, miks Betsafes palju kõrgem koef on.
Leave a comment:
-
Kuressaare DC @1.67 vs. Tulevik
Sellele läks kogemata kümnekas.
Leave a comment:
-
Kuigi see Aastalõputurniir on kõige puhkustvajamal hetkel aastas üldse, siis on see mu aasta lemmikhetk kahtlemata. Eelnev statistika muidugi loeb natuke, aga üldiselt on selline full-gamble ka bookie poolt ja see on magus. Selliste hetkede pärast ma seda tööd naudingi ja kuna ma naudin seda, siis usun, et olen õiges kohas.
Esimesed mängud on tehtud puhtalt koosseisude pealt. Kui Coolbeti Outrighti uskuda, siis nad MINU MEELEST hindavad üle Kalevit ja Nõmme Kaljut ning alahindavad Vaprust ja Kuressaaret. Aga ega väga vahet pole. Ralli alaku!
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSee nädalavahetus mängin Coolbetis for fun. Kuna ilmselt mängin kogu raha maha, siis teen panused 5 euro kaupa.
Elva DC @1.7 vs. Kalev
Pärnu DC @3.25 vs. Narva
Kuressaare DC @1.7 vs. Levadia
Edasi vaatame homme.
Tulevik @1.5 vs. Nõmme Kalju.
Tammeka vs. Flora on trikikas, kuigi Betsafes on 1.4, ja Coolbetis on 1.65, siis ma jätan sellele panustamata.
Leave a comment:
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustTõsta natuke Aastalõputurniiri limiite.
Palju ei taha, aga päris ühe Ampsu õlle eest ei saa ka funi kätte, et betsafes turniiri kaasa mängida. See nii random turniir, et marginaalidega väga keeruline biitida nvn. Kui ei eksi, siis tundub, et Betsafe võiks aastalõpukaga hetkel plussis ka olla.
aga coolbeti valikuid kiidan. endal samad asjad tehtud, et esimesed kolm mängu on hästi pricetud.
Aga jah, õnneks Coolbet pakub ka midagi. Kui töö/tegemiste/enda ravimise kõrvalt jõuan, siis teen panuseid ka. Aga mulle tundub, et see on selline for fun rohkem.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSee nädalavahetus mängin Coolbetis for fun. Kuna ilmselt mängin kogu raha maha, siis teen panused 5 euro kaupa.
Elva DC @1.7 vs. Kalev
Pärnu DC @3.25 vs. Narva
Kuressaare DC @1.7 vs. Levadia
Edasi vaatame homme.
Palju ei taha, aga päris ühe Ampsu õlle eest ei saa ka funi kätte, et betsafes turniiri kaasa mängida. See nii random turniir, et marginaalidega väga keeruline biitida nvn. Kui ei eksi, siis tundub, et Betsafe võiks aastalõpukaga hetkel plussis ka olla.
aga coolbeti valikuid kiidan. endal samad asjad tehtud, et esimesed kolm mängu on hästi pricetud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: