Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Telekavaataja blogi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• telekavaataja
    replied
    10.30 Newcastle Jets - Adelaide
    Newcastle Jets kaardid üle 2.5 @2.8 (paf)
    10e

Ma siin kogemata panin tähele, et pafis/Unibetis on see 2.8 ning bet365-s 2.25.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Pärnu @1.9 vs. Kalju

Levadia @2.75 vs. Kalev

Kuressaare @2.1 vs. Elva

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Tulevik DC @1.86 vs. Narva

Kuressaare DC @2.57 vs. Tammeka

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Viljandi @2.34 vs. Leva.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Vaprus DC @2.17 vs. Kalev

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Tammeka @1.3 vs. Kalju

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Muidu on tore for fun panustada, aga Kuressaare äravajumist Tuleviku ja (eriti) Vapruse äraimemist Transi vastu oli kurb vaadata. Eriti kui arvestada, et mõlemad ei suutnud 1-mehelises ülekaalus sittagi teha.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Narva @1.25 vs. Elva

Ärge küsige, miks Betsafes palju kõrgem koef on.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Kalev @1.5 vs. Nõmme Kalju

Fakk, jälle läks kümnekas

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Kuressaare DC @1.67 vs. Tulevik

Sellele läks kogemata kümnekas.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Kalev DC @1.79 vs. Narva

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Kuigi see Aastalõputurniir on kõige puhkustvajamal hetkel aastas üldse, siis on see mu aasta lemmikhetk kahtlemata. Eelnev statistika muidugi loeb natuke, aga üldiselt on selline full-gamble ka bookie poolt ja see on magus. Selliste hetkede pärast ma seda tööd naudingi ja kuna ma naudin seda, siis usun, et olen õiges kohas.

Esimesed mängud on tehtud puhtalt koosseisude pealt. Kui Coolbeti Outrighti uskuda, siis nad MINU MEELEST hindavad üle Kalevit ja Nõmme Kaljut ning alahindavad Vaprust ja Kuressaaret. Aga ega väga vahet pole. Ralli alaku!

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    See nädalavahetus mängin Coolbetis for fun. Kuna ilmselt mängin kogu raha maha, siis teen panused 5 euro kaupa.

Elva DC @1.7 vs. Kalev
    Pärnu DC @3.25 vs. Narva
    Kuressaare DC @1.7 vs. Levadia

Edasi vaatame homme.
    Jätkame...

Tulevik @1.5 vs. Nõmme Kalju.

Tammeka vs. Flora on trikikas, kuigi Betsafes on 1.4, ja Coolbetis on 1.65, siis ma jätan sellele panustamata.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Tõsta natuke Aastalõputurniiri limiite.

Palju ei taha, aga päris ühe Ampsu õlle eest ei saa ka funi kätte, et betsafes turniiri kaasa mängida. See nii random turniir, et marginaalidega väga keeruline biitida nvn. Kui ei eksi, siis tundub, et Betsafe võiks aastalõpukaga hetkel plussis ka olla.

aga coolbeti valikuid kiidan. endal samad asjad tehtud, et esimesed kolm mängu on hästi pricetud.
    Pärast esimest vooru tõstangi veidi. Teisel päeval tõstan veel. See ongi random ja enne peab ise aru saama, mis värk toimub. Kuigi tavakasutajal on täitsa fain panustada, küsimus on ka sinu kasutajaprofiilis.

Aga jah, õnneks Coolbet pakub ka midagi. Kui töö/tegemiste/enda ravimise kõrvalt jõuan, siis teen panuseid ka. Aga mulle tundub, et see on selline for fun rohkem.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    See nädalavahetus mängin Coolbetis for fun. Kuna ilmselt mängin kogu raha maha, siis teen panused 5 euro kaupa.

Elva DC @1.7 vs. Kalev
    Pärnu DC @3.25 vs. Narva
    Kuressaare DC @1.7 vs. Levadia

Edasi vaatame homme.
    Tõsta natuke Aastalõputurniiri limiite.

Palju ei taha, aga päris ühe Ampsu õlle eest ei saa ka funi kätte, et betsafes turniiri kaasa mängida. See nii random turniir, et marginaalidega väga keeruline biitida nvn. Kui ei eksi, siis tundub, et Betsafe võiks aastalõpukaga hetkel plussis ka olla.

aga coolbeti valikuid kiidan. endal samad asjad tehtud, et esimesed kolm mängu on hästi pricetud.

Leave a comment:

Working...
X