Balaball #43 on veidi pikem projekt, mis nõudis natuke rohkem pühendumist ja viitsimist.
Eesti jalgpallist on viimasel ajal väga kvaliteetset ja huvitavat sisu hakatud tootma ja raske on seda latti hoida. Usun, et ilma Paide Linnameeskonna kannatuseta ja abita, poleks me sinna lähedale saanud.
See episood on pikk, aga lühemalt eriti ei saanud. Eks, kes viitsib, vaatab üle.
Jätan selle siia ka, aga ma usun, et enamik näeb seda Paide Linnameeskonna postituses nagunii.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Telekavaataja blogi
Collapse
X
-
Tahaks see hooaeg ka midagi panustada. Mõelda ei viitsi, aga mingit kaasaelamist ja suuremat võitu nagu tahaks oodata ka, siis otsustasin sedasi, et...
See hooaeg, iga mängulaupäev, panen ühe euro sellele, et kõik Saksamaa Bundesliga kell 16.30 algavad mängud jäävad viiki. Fully for fun. Kui korra juhtub, olen plussis, kui ei juhtu, noh olen leppinud selle kaotatud 30 euroga.
Kuigi 1. vooru kõrgeim koef sellele on Eestis minu tööandjal (728), siis valin Coolbeti, ta on praegu teistest teisel kohal.
1. voor
Union - Leverkusen
Arminia - Freiburg
Augsburg - Hoffenheim
Stuttgart - Fürth
Wolfsburg - Bochum
Koef 673,64
Let's go!
Leave a comment:
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustNyyd lendab raudselt kaala, nasfal vōi nimestain teemasse ja ytleb, et Ukraina naised on mõnusad kyll, aga Donetski naised pigistavad suhuvõttes tagumiste hammastega nii, et katus lendab ära
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustNoorte Ukraina naiste seltsis ikka lõbusam.
Leave a comment:
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustMiks sellest kahju, et naist kodus polnud?
Leave a comment:
-
Polegi ammu proper Balaballi teinud.
Balaball #42 Vladislav Khomutov ja Andriy MarkOvich
- natuke rohkem Markovichist, kuna ta ei satu eriti kaamerate ette
- kodus Khomutoviga (kahjuks tema naist polnud siis kodus
- mida nad arvavad Eesti jalgpallist ja Flora edust
- mida nad arvavad KTM reeglist
- Kiievi Dinamo vs. Skakhtar
- mis on Eestis väga hea ja tasub mainimist
- käime NK trennis, kes treenib Flora harjutusväljakul
- ja noh, külastame ka Flora - NK mängu ja vaatame, mis olid poiste esimesed mängujärgsed emotsioonid
Sorri, supakaid pole.
Leave a comment:
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKuidas hindad Venemaa koondise võimalusi täna õhtul Belgia vastu? Kas minnakse punkti peale mängima? On reaalne?
Leave a comment:
-
Kuidas hindad Venemaa koondise võimalusi täna õhtul Belgia vastu? Kas minnakse punkti peale mängima? On reaalne?
Leave a comment:
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustHea vaatamine, üks asi oli millest tundsin puudust nii controversial teema puhul. Kui oleks show lõpus jalgpalli liidu kommentaar, noh, võiks ju proovida nendega ühendust võtta ja vaadata mis nad vastavad sellele? Või siis vähemalt disclaimer et nad ei soovinud vastata.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Leave a comment:
-
-
Viimasest vestlusest oligi liiga palju aega möödas. Fikseerin selle, et oma lapsepõlve rivaali ja sõbra - Albert Prosaga sai erinevaid asju arutatud.
Henri Anier praegu ja lapsepõlves
Kuidas tema vastu tunti huvi Türgist, aga Floras oli sellega keeruline
Probleemid õlaga ja millest see kõik algas
Karjääri algus ja legendaarne Tammeka-90
Kuidas me Albertiga koos Eurovisiooni vaatasime
Millest tuleb tema "sinikas" silma all
Pikalt Norbert Hurdist
Mis läks Floral tiitlijärgsel hooajal valesti
Meenutus toonasest kaotuses Gibraltari tiimile
Infonet aastal 2016 ja sõprus Voskoga
Jalgpall Maltal ja miks see on kõva
Töötamine ehituspoes ja tagasitulek Eesti jalgpalli
Mihhail Artjuhov ja tema ditsipliin
Veits Reio Laabusest ja miks ta kõrgemal tasemel läbi ei löönud
Kuna pole supakaid, siis jätan enda teemasse.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Algselt postitas Juanito Vaata postitustSügav kraaps Sulle telekavaataja. Oled ja olete vägevat asja ajanud ja edu Sulle uutes tegemistes. Praegusel ajal sellised saated ja podcastid on huvitavamad kui mõnigi CLi mäng kuigi ma olen alati mõelnud, et hull vajadus foorumis siin promoda mõnda pealehel olevat uudist(ei mõtle selle all Sind) näeb ju kui soccernet.ee avad. Aga aitäh, et oled siin jaganud betsafe videosid, tänu Sinu Betsafe pribaltika kihlveo osa jagamise, tekkis huvi ka Balaballi, pribaltika ja Vosko time osas. Sai jälgitud ka Sinu panustamissoovitusi. Aga selles Voskotime Pareiko osas jäi mulle arusaamatuks, et miks ikkagi see Celticu allkiri panemata jäi?
Удачи
Aitäh heade sõnade eest! Kõige lahedam oleks muidugi Balaballi võimalikult palju teha, aga kahjuks on reaalsus see, et entusiasmist ja vabast ajast mingit asja ajada, mille vastu on huvi väiksem kui suvalise Betsafe Live striimi, on keeruline.
Mingi hetk tegin ettepaneku teha venekeelse kanali ja kaasata Läti. Lätis on sport ja jalgpall natuke populaarsem (venekeelse elanikkonna seas väga palju).
Ja nüüd tuli ettepanek, mida oli loogiline vastu võtta. Kõige raskem on venekeelne leht ja kanal õigetesse kätesse üle anda.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: