Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Algselt postitas underdoggie Vaata postitustma pakun, et Lauri võidab ja teised kõik tõmbavad teda tagaajades end nulli, niiet 3. kohal on 0
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSee võib täitsa juhtuda. Et aga osaleda "SBT7 for free" kampaanias, pidi ennustama enne 00.00 eile.
Kommentaar
-
Algselt postitas underdoggie Vaata postitustno problem, selle 12 EUR ikka leiab, aga tahtsin südamelt ära öelda...
lauri432 oleks hetkel mingi 1,10? Sellisel juhul Any other oleks minu silmis väärt bet.
Kommentaar
-
ma paneks ikka enda peale 1000€ bet ja maast leitud 100€...aga jah mul on nii kui ma ise pärisraha ei pane ja panen siin virtual bette siis lähevad täppi hakkaks oma raha ka mängu panema siis oleks lost lost lost...pärisrahaga mängides olen ikka kõvas miinuses olen siin ikka võitnud ja nii aga kuukokkuvõttes tekib ikka miinus...3 korda vist olen nii bettimist maha jätnud kui minu pandud panus tennises matspalli pealt kaotab või siis geimidega 5-3 eduseisul või siis 93 minutil lüüakse jalkas minu kahjuks...seni polnud näinud seda valemit kuidas igakuu teenida palgalisa pigem on see et maksad lõivu ja sööd makarone kuna läks vastu taevast taas
Kommentaar
-
Algselt postitas lauri432 Vaata postitustma paneks ikka enda peale 1000€ bet ja maast leitud 100€...aga jah mul on nii kui ma ise pärisraha ei pane ja panen siin virtual bette siis lähevad täppi hakkaks oma raha ka mängu panema siis oleks lost lost lost...pärisrahaga mängides olen ikka kõvas miinuses olen siin ikka võitnud ja nii aga kuukokkuvõttes tekib ikka miinus...3 korda vist olen nii bettimist maha jätnud kui minu pandud panus tennises matspalli pealt kaotab või siis geimidega 5-3 eduseisul või siis 93 minutil lüüakse jalkas minu kahjuks...seni polnud näinud seda valemit kuidas igakuu teenida palgalisa pigem on see et maksad lõivu ja sööd makarone kuna läks vastu taevast taas
Kommentaar
-
Minu meelest see turniir kajastab suurepäraselt panustajate psühholoogiat ja panustamises tehtud vigu üleüldiselt. Inimesed tahavad kõike ja kohe (mina kaasa arvatud). Võimalik, et see on antud turniiri jurues paratamatu ja 12 euro eest üritataksegi saada lihtsat rahalisa. Minu jaoks oleks näiteks pettumus, kui ma langeks kohe alguses välja. Ma tahaks kuni viimse päevani šansse omada.
Selles suhtes on sul õigus, et siin ei ole tavapärase panustamisega midagi teha. Kui muidu panustamises võib 10%-line juurdekasv hea olla, siis siin ei anna see midagi, või kas ikka ei anna?
Analüüsime hetkeks, kui palju punkte on saanud erinevate turniiride võitjad:
SBT1 - 224
SBT2 - 248
SBT3 - 300
SBT4 - 332
SBT5 - 110
Ehk siis, oletame nüüd, et mingi mängiaj suudab 10% iga kvartal oma punktide arvule lisada. See teeks mingi 135-140 ühikut.
Ja kas ta ei oleks siis viimane päev enam mängus? Minu meelest küll oleks. Igal juhul vajab viimane päev kiireid, riskantseid otsuseid ning tavapärasemast suuremat riski, eriti kui on rohkelt vastaseid.
Minu jaoks seisnebki tegelikult selle turniiri võlu mõnes mõttes viimases päevas, kus sa mängid mitte ainult numbrite, vaid reaalsete inimeste vastu. Teadatuntud saates Kuldvillak on ka lõpp-mäng, kus tervet mängu juhtinud mängija võib kaotada lõpus kõik.
Küll aga on selles ka mingi point, et kuidas premeerida neid, kes on stabiilsed, aga esikohta väga ei saa. Pärast eelmist turniiri alustasin hooaja edetabelit. Hetkeseisuga juhib seda NoCheating. Kindlasti saab hooaja üldvõitja eraldi väljatoomist ja suure tõenäosusega ka mingi lisaauhinna või mingi meene. See osa on selgitamisel.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar