Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma ei ole kusjuures nii kindel selles. Päris mitmel on sinna 300 kanti juba. See tähendanuks vaid kahese koefitsiendi õnnestumist. Ja rohukas võib veel rahulikult tagasi rebida.
Sellist sitta annab välja mõelda. 15st viskest 6 on NYI sisse lasknud, s.h ülekaalus mängides. Täielik huumor. Edu kõigile kaasvõistlejatele, mul polnud selles SBTs kordagi lootustki.
Praegune SBT tase on küll selline, et kui enamus panustajate mõtteid kaasa mängida, siis oleks väga korralik profit. Nii et ehk saab sellest projektist miskit enamat kui meelelahutuski.
Rohuka üleeilsed 500+ ühikut oleks selle turna suht tõenäoliselt kinni pannud imo
aga eks näis palju võitja lõpuks saab
Ei taha ka nõustuda. Siin lihtsalt ei tasu liialt rapsida. Sa võid tõusta kiiresti tippu ja sealt ka alla tulla. Mina ja Rohukas vist kõige rohkem pendeldanud üles-alla.
"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Ei taha ka nõustuda. Siin lihtsalt ei tasu liialt rapsida. Sa võid tõusta kiiresti tippu ja sealt ka alla tulla. Mina ja Rohukas vist kõige rohkem pendeldanud üles-alla.
Rapsite päris mehiselt. Aga see teeb asja põnevaks ja palju huvitavamaks. Aiteh
Kommentaar