320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
SBT22-te on jäänud veel alla 8 päeva ning kõikide pilgud on suunatud sellele, kas Romario suudab lõpuks selle võidu ära võtta või mitte.
Senimaani aga väike eelvaade sellele, mis pärast SBT22-te juhtuma hakkab.
1. Lõppmäng. Veerandfinaalid algavad juba 18. mail kell 12.00.
2. Panustamis alafoorumi kokkusaamine? Pakuksin 1. või 2. juunit esialgu. Aega veel on selleni, aga hakkake vaikselt vaatama seda.
3. SBT MM-eri. Kohe kui SBT hooaeg läbi saab, avan SBT MM-i teema. Kohtade arv on esialgu piiratud (16). Edasi on juba keerulisem sisse saada. Stay tuned, nagu öeldakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas richardkoppel154 Vaata postitustKorvpalli Meistriliiga 19:10 Tartu - Rapla
Talts alla 12.5 punkti @1.75
panus 29
Coolbet
Fenerbache mängis ka viimasel veerandil 17 punktise edu maha ja ka selle händikäp ei toitnud.
Kommentaar
-
täna siis huvitav mäng Copa Sudamericana » Nacional Potosi (Bol) - Fluminense (Bra). Kuigi Fluminense võitis esimese mängu 3-0, siis teises mängus on Nacional 1.78 suurune favoriit - ilmselt siis kuna koduväljak on kõrgmäestikus. Soccerway järgi väga palju Boliivia-väliseid mansasid pole nende kodustaadionil käinud, viimati käis Estudiantes juulis 2017, kes võitis 1-0 Nacionali.
Fluminense on täitsa soliidne sats, küss on et kuidas nende võimalusi nii väikseks hinnatakse. Ma ise jõudsin järeldusele, et Flum +0.75 oleks hea valik, aga kuna terve maailm (oddsportalis näiteks 67 kasutajat 73st on valinud, et Fluminense võidab, muudes tippimisportaalides samuti Fluminense all over the place), siis on ilmselgelt midagi valesti. Portaalid on nimme Fluminense oddsi nii kõrgeks ajanud, et rahvas lendaks samamoodi peale, nagu venelased II maailmasõjas. Sestap ise ei panusta, vaid jälgin hommikul huviga recapi. Puhtalt turu pealt ennustaks siiski Nacionali võitu.
Kommentaar
-
Ärge siis enda paarile panustage. Ja panin, et üle 10 euro väga panustada ei saa. Tegelikult on see veidi isetegemine ja Betsafes keegi pai mulle selle eest ei tee.
Aga panustada saab SIIN!
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustÄrge siis enda paarile panustage. Ja panin, et üle 10 euro väga panustada ei saa. Tegelikult on see veidi isetegemine ja Betsafes keegi pai mulle selle eest ei tee.
Aga panustada saab SIIN!
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustÄrge siis enda paarile panustage. Ja panin, et üle 10 euro väga panustada ei saa. Tegelikult on see veidi isetegemine ja Betsafes keegi pai mulle selle eest ei tee.
Aga panustada saab SIIN!
Kommentaar
-
Algselt postitas giga204 Vaata postitustMasendav Lazio pask, mul ei ole lihtsalt midagi muud öelda.
Kõik paarides said viimase panuse omajad edasi. Olgem ausad, see on ikka jõhker relv lõpus. Edu poolfinalistidele.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustWTA Nürnberg
12.10 Cepede - Kozlova
Over 19.5 @1.62
12.10 Bondarenko - Watson
Over 19.5 @1.62
Kombona @2.62 (BetOlimp)
15 ühikut
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse