Sellist bookiet kasutaks isegi meeleldi, kes 12 pakub 1,8ga. Kui viik on 3+ (ainult erandolukorades on see oluliselt alla 3), siis kuidagimoodi ei saa 12 olla 1,8. Mõelge ka natuke loogiliselt.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKas ma muudan koefi 1.38-ks? Või tühistan panuse?
Maroko-Iraan Topeltšanss 1-poolaeg 1-2 @1,8 panus 10
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSee on 1 poolaja kohta. Sorry minu tähelepanematus.
Maroko-Iraan Topeltšanss 1-poolaeg 1-2 @1,8 panus 10
Ja kujuta ette nüüd 30+ panust päevas korra läbi lapata õhtul veidi joogisena pärast tööpäeva ja nähtud mänge.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustC
Maroko vs Iraan
Over 3 cards @ 2.08 (bet365)
20 yhikut
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustSee peaks +21.6 olema
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustB
Brazil - Switzerland
Brazil -1AH@1.77 1xbet 50 ühikut
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustSee peaks void olema. Polnud piisavalt ühikuid selle panuse jaoks.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustSee peaks void olema. Polnud piisavalt ühikuid selle panuse jaoks.
Muidugi see Brasiilia mäng on ikka normaalne laks mööda kastaneid. Vaatad kavast, et õhtune mäng on Brasside oma ja ootad korralikku tulevärki, aga tüübid lihtsalt ei viitsi. Faking alagrupimängud.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust45.4 läheb maha.
40.4 ühikut oli alles muidu.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustOops. Turna läbi siis
40.4 ühikut oli alles muidu.
Kommentaar
-
Algselt postitas underdoggie Vaata postitustjõhker värk, sihuke küte käib Belgia händikäppidele (-2 ja -3 nagu nalja, isegi -4 on näha ) mulle tundub, et siin on küll tugevalt Belgia poole kaldu kogubusiness, telekavaataja ehk oskab kommenteerida, kuidas bookiede seisukohalt paistab?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar