Algselt postitas QRkood
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Ahah, vastus oli kuhugi mujale maetud. Sain.Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustSama küsimus minugi poolt.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
GOLDEN RULE 8: Never bet when angry, tired, emotional or under the influence of drink or drugs.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustVäsinud peaga unustasin lisada veel, et kõik mängud on täna öösel.
Kommentaar
-
Haha, ei tegelt mul olid panused päeval valmis vaadatud, aga siis ei saanud veel postitada ja nüüd väsinuna kui kirja panin, siis veits feilisin.Algselt postitas cabron Vaata postitustGOLDEN RULE 8: Never bet when angry, tired, emotional or under the influence of drink or drugs.
Kommentaar
-
Järgmises tabelis olemas.Algselt postitas lauri432 Vaata postitustMul on jäänud gulbise eraldi võit arvestamata mis panin 25 ühikut
Kommentaar
-
Minu panuseid tasub followida vist.
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustEesti II Liiga,
12:00 Türi - Vaprus II
Türi @2.52
14:00 Raplamaa - VIljandi II
Raplamaa @2.39
Kombona @6.02 (NoxWin)
10 ühikut
Kommentaar
-
Olgu öeldud, et vihkan su .25 kombosid ja nende kontrollimist. See on lihtsalt emotsioon, midagi isiklikku.Algselt postitas cabron Vaata postitustKuigi Dynamo +0.25 ei võtnud SBT raames, olen õnnelik et mõte liikus õies suunas telekavaataja mängumaal...
Keegi tahab rehkendusharjutusi? Võtke cabroni tänased kombod näiteks. Öelge, kaua teil läpaka taga ja kalkukaga läheb.
Kommentaar
-
Kui ma õigesti mäletan, siis see laud seal kohe sisenemisel ja kõik registreeritakse ära. Olümpicu kodulehel ei ole ka seda märgitud registration freeks seega usun, et sinna niisama ei saa.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKuulge, kas see Vana-Viru Olybet Sportsbar (see, mis Venuse kõrval on) on registreemisvaba?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar