Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Pole enam väga jälginud, mia seis on. Olen lihtsalt niimodi aru saanud, et kui Trump läheb kohtusse, siis ei kinnitata VEEL Bidenit presidendiks. Või olen milleski valesti aru saanud?Kommentaar
-
Mul ka küsimus, kas bet seisneb selles,et Trump kuidagi tulemusi vaidlustada suudab (0.0% tõenäosus) või selles, et 78-aastane mees elab keset koroonapandeemiat järgmised 2 kuud üle riigis, kus 70 miljonit relvastatud alaarenguga inimest paremtsentristlikku poliitikut saatana poolt saadetud kommunistiks peavad?Kommentaar
-
Ma üldiselt pean enda ainsaks riskiks seda, et Biden sureb ära, jah.Mul ka küsimus, kas bet seisneb selles,et Trump kuidagi tulemusi vaidlustada suudab (0.0% tõenäosus) või selles, et 78-aastane mees elab keset koroonapandeemiat järgmised 2 kuud üle riigis, kus 70 miljonit relvastatud alaarenguga inimest paremtsentristlikku poliitikut saatana poolt saadetud kommunistiks peavad?Kommentaar
-
100 ja 5. kinnitan.kaala ja Veel1v2rav ütlevad, et ei ole 21.jaanuar Biden president?
LaRaBla ütleb, et on?
Ja kui ei ole president selleks päevaks, siis maksab LaRaBla mõlemale 200 eur ja kui on president siis maksavad kaala ja Veel1v2rav kumbki 5 eur? Täitsa off ju risk, või saan ma valesti aru?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
-
seni päris hästi, 4 mängu kodus ja loodame, et KC ja TB väravafestivali ei korraldaKommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
selle panuse võitmise tõenäosus oli 2.8%, kui arvestades, et koefitsiendid näitavad tõenäosust. eks tulevikus proovib veel.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar