Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustPSV poiste kaheväravalist imet oleks hädasti vaja!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustJa nüüd juba läinud rong. Mul ka siin suht kehv seis
Kommentaar
-
Algselt postitas giga204 Vaata postitustJah, ma juba valin endale hobuseid 23:57 algavale jooksule
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust820 ühikut oleks päris magus praegu, aga noh, eks Sveniid pani pinge peale.
Kommentaar
-
Omapärane fakt:
Kui oleks sellel hooajal viies suures jalkaliigas panustanud pimedalt kõikides mängudes viigile, kus viigi koef on madalam kui 3.70 ehk välistades nii kõik suuremate favoriitidega mängud, siis oleks normaalseid kihlveokontoreid kasutades praegu 60-70 ühikuga plussis tootlusega ligi 10%.
Kahjuks on tegemist ainult selle aasta statistilise veaga, sest näiteks 2 aastat tagasi 2013/14 hooajal sama taktikat kasutades oleks korralikult miinusesse jäänud.
Samas mulle ikkagi tundub, et viik on jalka bettimise juures raudselt kõige alahinnatum valik ja omab avastamata potentsiaali.
Kommentaar
-
Jah, loomulikult on iga hooaeg erinev, aga see hooaeg oleks neid sobivaid viigipanuseid olnud üle 800 mängu võrreldes Leicesteri 31 mänguga
Kui mul oleks kuskil blogabetis või mõnes sarnases kohas 800 panusega 10% tootlikust, siis mul oleks tõenäoliselt 100 matsi, kes maksaksid mulle iga kuu tippide eest 50€ per nägu. Aga nagu näha, siis ei ole ka 800 panust piisav valim, et tõestada strateegia pikajalist kasumlikkust.
Kommentaar
-
Algselt postitas giga204 Vaata postitustSamas mulle ikkagi tundub, et viik on jalka bettimise juures raudselt kõige alahinnatum valik ja omab avastamata potentsiaali.
Infonet - Flora 2,7 - 3,4 - 2,3
Levadia - Kalju 2,25 - 3,4 - 2,8
Mängivad kaks enam-vähem võrdset meeskonda, kelle mängude puhul on pea võimatu öelda kuhu suunas kukub. Kui me eeldame, et iga tulemuse tõenäosus on täpselt 33,3%, mis sinna kanti minu hinnangul jääb, siis viigiga korjame taoliste mängude puhul alati väärtust.
Kommentaar
-
Uue kasutajana lähevad martha88 postitused automaatselt modereerimisele. Acceptin neid nii kiiresti kui võimalik, ükski panus kaotsi ei lähe. Kui ma ei eksi, siis moderaatorina peaks ka telekavaataja saama neid aktsepteerida, nii et SBT korraldajani jõuavad kõik postitused koheselt.
See on foorumi spämmifiltri tobe kõrvalnäht, mis kulub varsti iseenesest maha.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar