Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla (panustamine)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kehtib. Siis saab võitja 100% pangast. OK tunnistan, et minu pang. Ma praegu ei hakka ära muutma ja kui keegi lükkab turniiri kinni 3 kvartalivõiduga, saab 150 EUR.

Lihtsalt huvist küsin, kas 150 on siis nii palju suurem motivaator kui 140?
    Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Mulle jäid reeglid segaseks lihtsalt, aga okei eks üritan siis mõne 22:00 mänguga correct score pihta saada, et Busbyle konkurentsi pakkuda.

Kommentaar

Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
        Mulle jäid reeglid segaseks lihtsalt, aga okei eks üritan siis mõne 22:00 mänguga correct score pihta saada, et Busbyle konkurentsi pakkuda.

Selles suhtes, et need ei pea tingimata esimesed 3 kvartalivõitu olema.

1,3,4 kvartalivõiduga üldvõit annaks sama tulemuse.
        Instagram

Twitter

Kommentaar

Algselt postitas gd77 Vaata postitust
          Iga kord kui SBT käib mõtlen, et kurat küll kui põnev ja kahju, et ise ei osale. Aga iga kord kui registreerimine toimub, mõtlen, et ei viitsi küll line-shoppamisega tegeleda. Raske olukord.
          Üldiselt see ongi selline veidi teist tüüpi meelelahutus. Sa maksad mingi teatud summa (mis meie puhul ei ole kuigi suur) ning arvestad, et 2 nädalase "fun-time" eest sul see summa läheb. Lisaks enda progressile, saad võistelda samal hetkel, online ka teistega. See teistega vastasseis ongi see, mis antud üritust teistest eristab.

Muidugi see turniiri ei näita, kes on hea panustaja, kes mitte. Või ütleme nii, et ei saa teha väga suuri järeldusi. On ka juhuseid, kus inimene lahmib ja võidab. Ja igal juhul peab teiste osavõtjatega arvestama.

Ja nüüd kasutades sinu postitust mõtisklen, mis on üldse SBT variandid arenguks. No, mis mina teeksin: aja jooksul läheks ikkagi eraldi internetilehekülje arendamise poole. Lehekülg igasuguste IT-mugavustega, erinevate võimalustega (erienvad turniirid jne.).

See oleks ju ülimalt tore, mul oleks võimalus palju kergemini leida koostööpartnereid, luua mingeid sidemeid ettevõtetega. Aga isegi kui mul oleks kas oskusi või sellist ressursi, mis oskaks IT poolepealt seda korda saata, siis on siis üks suur aga. Kõige selle juures on tegu hasartmänguga. Ja hasartmänge tohivad korraldada vaid selleks litsenseeritud juriidilised isikud. Ehk siis ma peaksin taotlema seda litsensi või korraldamisluba vms. Selline luba aga maksab... noh ütleme sellist summat, mida mul ei ole üldse kusagilt võtta. Seega jääb igal juhul SBT soccerneti siseseks "sõprade omavaheliseks madinaks". Ja seetõttu on veidi keeruline ka midagi muud ja kvaliteetsemat enda poolt pakkuda.
          Instagram

Twitter

Kommentaar

Tigres del Licey on dominikaani pesapall, algab kell 23:00

mõtlesin pikalt kas Interi mäng over 2.5 või Interi võit, otsustasin viimasel hetkel viimase kasuks....fingers crossed!

Kommentaar

Siit saab pesapalli tulemuse:

Kommentaar

Interi võõrsilvorm on üsna kohutav olnud, ise ei oleks julgend näppida.

Kommentaar

Peruu kossu tulemuse saab siit:

Kommentaar

ITF tulemusi näeb siit:

Kommentaar

See oli 1xbet, unustasin märkida, samas selle pildi järgi võib ka ära tunda

Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
                      17:00, 20 ühikut

Kommentaar

Tegelt ka jõululuvana, kust kuradi kohast sa võtad neid eksootilisi mänge? Täiega kihvt iseenesest, aga mulle täiesti arusaamatu, millest sa valikul lähtud, kas kellegi arvamusest, statistikast, millestki kolmandast?

Kommentaar

Ma alahindan Spartakit see hooaeg juba mitmendat korda.
                          Instagram

Twitter

Kommentaar

Kurja no, olin juba kirja pannud, et Benfica X2, aga muutsin viimasel hetkel selle X1 peale... Braga on selgelt domineerivam pool ka olnud, aga Benfica on oma võimalused poolajaks 100% ära löönud.

Kommentaar

Algselt postitas Fouree Vaata postitust
                              Tegelt ka jõululuvana, kust kuradi kohast sa võtad neid eksootilisi mänge? Täiega kihvt iseenesest, aga mulle täiesti arusaamatu, millest sa valikul lähtud, kas kellegi arvamusest, statistikast, millestki kolmandast?
                              Tennist jälgin ise, ning teen netist saada info põhjal omad järeldused. Korvpalli jaoks on paar tuttavat kes ise tegelevad selle peale panustamisega, ning kellel allegedly on omad tuttavad l-ameerika riikides kes lineuppide ja statistika kohta infot jagavad

Dominikaani pesapall oli suht rändom, kuna oli vaja mängu mis algaks 1h enne 0:00 kellaaega, kuid netist leidus piisavalt inffi starting pitcherite kohta ja mõlemad olid endised MLB pitcherid kellel oli sel hooajal väga madal ERA dominikaani liigas, seega under oli mõistlik panus

Jalka panuseid otsin ise, naiste jalka on hea kuna domineerivad meeskonnad ei ole nagu meeste satsid kes hakkavad pärast 4:0 eduseisu keskväljal palli hoidma ja hoopis millegi muuga peale väravatelöömisega tegelema. Naised lähevad sirgjooneliselt lõpuni.
                              Samamoodi on näiteks Aasia MM-i kvalifikatsioonides, seal loeb väravatevahe, seega 10:0 jms resultaadid on alati võimalikud, ning eriti veel hilised väravad, v.a Korea ja Jaapani mängudes - need on kaks eriti frustreerivat tiimi.
                              Aafrika jalka jaoks on üks tuttav kohalik, kes ise ka panustab, ning teeb asja lihtsamaks

prematch panuseid on jalkas üsna raske võita imo, koefitsientide poolest on kõige magusam lives panustades teise poolaja late corners+goals

Kommentaar

Praegune all in tundus loogilisem kui lõpus samas seisus minna all ini kus j6u1uv4n4l on 2 kvartalivõitu käes ja on üldkokkuvõttes esimesel positsioonil. Ehk siis ma lähen esikohta püüdma, vastasel juhul võtaks j6uluv4n4 terve poti.

Kommentaar

Working...
                                X