Kas mazzi Juventus - Sevilla mängu panus on lubatud? Tauril sama mängul panus. Ei otsi siin mingeid teiste vigu, vaid kontrollin kas olen ise õigesti aru saanud, et kellegi poolt panustatud mängu tohib kasutada ainult kombos, mille ülejäänud koef on vähemalt 1,5?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Samale mängule võid ikka panustada, samale tulemusele mitte. Ehk siis Tauri panustas viigile, mazz panustas Juve võidule (või oli vastupidi), siis on nii lubatud. Või kui mazz panustas Juve võidule (mis on -0,5), saab keegi samale tulemusele panustada vaid juhul, kui lisab sinna 1,5AH, ehk siis Juve AH -2 on ka lubatud.Kas mazzi Juventus - Sevilla mängu panus on lubatud? Tauril sama mängul panus. Ei otsi siin mingeid teiste vigu, vaid kontrollin kas olen ise õigesti aru saanud, et kellegi poolt panustatud mängu tohib kasutada ainult kombos, mille ülejäänud koef on vähemalt 1,5?Kommentaar
-
Asi selge, tuleks endal vist tähelepanelikumalt reegelid lugeda enne võistust. Aga tänud vastuse eest.Samale mängule võid ikka panustada, samale tulemusele mitte. Ehk siis Tauri panustas viigile, mazz panustas Juve võidule (või oli vastupidi), siis on nii lubatud. Või kui mazz panustas Juve võidule (mis on -0,5), saab keegi samale tulemusele panustada vaid juhul, kui lisab sinna 1,5AH, ehk siis Juve AH -2 on ka lubatud.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
See SBT läheb küll aia taha.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ma ei saa Benficast üle. 55ndal minutil tšekkasin, oli seis 0-3. Poole tunni pärast tulin arvuti taha uuesti, seis oli 2-3. Fakk no. Ega siis midagi, profiil madalaks ja jääme teiste eksimusi ootama.Kommentaar
-
Kohe tuleb korrektne tabel. Panin hommikul ise ka tähele, etarvutasin sinu omi õhtul valesti.Kommentaar
-
Kusjuures ma arvasin, et mul peaks olema ühikuid vähem. kirjas vist oli ~101 aga ma arvasin, et mul on ~81. Kordan aga veel, et see oli puhtalt selline enda peas olev kahtlus. Aga tänud, et üle kontrollisid ja nüüd rahu majas on. Jõudu.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar