Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
Väga sümboolne, et jään see turna 13. kohale. On mida tulevikuks õppida.Kommentaar
-
Ma jõudsin ise ringiga algusesse tagasi. Eile oli üldse kohutav päev. Kaotades ka siin päris palju ühikuid(oleks võind ju uurida Barca statistikat võõrsil Sociedadi vastu aga polnud aega.), kaotasin ka live bettimisega enamus panuseid. Aga nagu ütles ka telekavaataja, tuleb teha omad järeldused ja nendest õppida.Kommentaar
-
No ma peaksin juba vähe kogenud vend olema, aga eelmise turniiri võit ja osalejate suur arv tõstsid hasardi väga kõrgeks. Ja mis seal salata, kohati olid tulemused ikka väga absurdsed.
Küll aga soovin ise kõigile osavõtjatele edu. Ennustan, et kui karl54 ei tee enam ühtegi panust, saab ta vähemalt 3nda koha.Kommentaar
-
Pisut statistikat ka - päriselus panustan ma 1unit single bettidena, siin aga parlaydena pulli mõttes. Tegu siis täpselt samade bettidega:
Panuseid kokku: 65
Wins-losses-pushes: 37-23-5
Profit: +11,75units
ROI: 18.08%
Vahepealne jooks oli pisut halb, aga 65 beti kohta ROI 18% on üsna laadna - pisut bet selectionit ei teeks paha, et upitada ROI üle 20%.Kommentaar
-
Ma ei tea Inglise mängust suurt midagi, aga minu meelest Bilbao AH 0 on sitaks suur väärtus täna.21:45, combo, 10u, DafaBet @ 4.1
England » Championship » Wigan +0,5 @ 2.07
Spain » LaLiga » Ath Bilbao 0 @ 1.98
Feidin populaararvamust, et Huddersfied Wiganile koti pähe tõmbab. Liiga lihtne on selliste oddsidega Huddersfieldi valida, nii et siin on mingi kala sees...Kommentaar
-
Juhendis on nii:
Kommentaar
-
Juhendis on õige. Minu tabel oli vale. Parandasin tabeli ära.Kommentaar
-
Mis mudel?21:00 - Combo, 20u, Pinnacle @ 7.07
Denmark » Superliga » FC Copenhagen -1 @ 1.77
Spain » Copa del Rey » Leganes +0.25 @ 2.06
Belgium » Belgian Cup » Club Brugge KV -1 @ 1.94
Ma kohe kardan, kui mudel soovitab favoriitide peale panustada, aga hetkel ma kuuletunKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar