ja Lapko möllab 1 sett käes hoiame pöialt et ka teise saab
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Algselt postitas lauri432 Vaata postitustja Lapko möllab 1 sett käes hoiame pöialt et ka teise saab
Kommentaar
-
Algselt postitas lauri432 Vaata postitustei saanud aru Bookid maksavad? Fakk just ma ei näinud mängupilti et miks nii pikk paus peale seda oli veel cashout aga ei kasutanud ja nüüd ei saanud midagi tagasi peale algpanuse fakk fakk fakk
Kommentaar
-
Algselt postitas lauri432 Vaata postitustfakk betrallys on nii :
Winner Full Time including Live Betting
If the full statutory number of sets hasn’t been completed, all bets will be deemed as void.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustArvestades, et kaks duubli kutti on kaartidega väljas, siis juhul kui soovitakse ikka 11 mehega mängida, siis tuleb esindusmeeskonnast mängijaid võtta jah. Teine küsimus on muidugi Sillamäe olukord, kus tõusta ega langeda pole kuskile ning üleüldine olukord klubis. Aga võib eeldada nimeliselt päris tugevat satsi jah.
Kommentaar
-
Kui coopiga vedas ja viimase hetke väravast sain tsipa paremaks sbt seisu siis anderlecht jäi 30 sekundit hiljaks, et oleks ka teine bet pihtas olnud.. tegi natuke kurjaks . Aga kes richardkoppelit peaks püüdma seda ma ei tea .
Väike hirm, et tuleb taas 4 kvartalivõitja juurde . Aga 18ne kombo.. no krt , ma loodan, et sa paned ka päris raha oma bettidele alla :P
Kommentaar
-
Tulen jälle sama vana jutuga, ega sa telekavaataja rohkem pole mõelnud selle ennustusvõistluse eraldi teema tõstmise alla? Sinu enda ennustused ja töökohaga seotud pikemad postitused, mis mulle näiteks endale rohkem huvi pakuvad, kaovad nende ennustusmängu postide sisse ära.
Luban, et rohkem seda teemat ei tõstata, kui see sinu enda jaoks parim lahendus nii.
Kommentaar
-
Algselt postitas QRkood Vaata postitustTulen jälle sama vana jutuga, ega sa telekavaataja rohkem pole mõelnud selle ennustusvõistluse eraldi teema tõstmise alla? Sinu enda ennustused ja töökohaga seotud pikemad postitused, mis mulle näiteks endale rohkem huvi pakuvad, kaovad nende ennustusmängu postide sisse ära.
Luban, et rohkem seda teemat ei tõstata, kui see sinu enda jaoks parim lahendus nii.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar