Ma arvan, et sind jinxitakse rõvedalt lihtsalt.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Kurb jah. Iiri jalka viik lõppes loogiliselt. Mõlemad tiimid vajasid viiki, et oma hooaja eesmärke täita, kuid ahnena pidin koefitsiendi kõrgendamiseks mänge lisama kuna ainult üks panus oli alles.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSamas SBT17 kunn on ilmselt mängust väljas...
Homne tennise offer on päris hea. Äkki suudan Leicesterit teha.
Kommentaar
-
Ma võtan viimased 8 turniiri ja 2 parameetrit. Järeldusi võib igaüks ise teha (võrdluses siis 1. kvartalid):Algselt postitas QRkood Vaata postitustEi hakanud eelmisi SBT-si läbi lappama, kuid kas see kvartal võis olla üks kesisemaid viimasel ajal või üldse üks kesisemaid esimesi kvartaleid üldse? Telekavaataja, sul vähe lihstam seda statistikat välja võtta?
SBT18 - 5 inimest üle 100 ühiku, parimal 159
SBT17 - 9 inimest üle 100 ühiku, parimal 320
SBT16 - 13 inimest üle 100 ühiku, parimal 240
SBT15 - 8 inimest üle 100 ühikut, parimal 239
SBT14 - 12 inimest üle 100 ühiku, parimal 471
SBT13 - 8 inimest üle 100 ühiku, parimal 200
SBT12 - 6 inimest üle 100 ühiku, parimal 150
SBT11 - 5 inimest üle 100 ühiku, parimal 179
Kommentaar
-
Koefitsient on kindlasti liiga suur. KrisPliskova on nii kehvas vormis, et Gavrilova eilne võit väga märkimisväärne ei ole, ning Gavrilova on viimase nädala jooksul nii palju tennist mänginud (3 setiseid mänge) ja lisaks sellele mängis eile hilisõhtust kohtumist. See kõik räägib Lapko kasuks, seega usun et Gavriloval võib kumm tühi olla. Mänguliselt peaks ta muidu Lapkost üle olema.Algselt postitas lauri432 Vaata postitust@ j6u1uv4n4 kas tänane Lapko ime jätkub? Gavrilova minu arust oli eile ikka väga õnnetu ja usun Lapkol head sansid
Ma ise võtsin selle panuse + Kasatkina, Sasnovich(Mladenovic kaotanud viimased 18 setti), Vandeweghe ja Cornet.
Kommentaar
-
Seda küll, kuid mina panustan nii kaua tema vastu kuni ta lõpuks kaotab. Olen tema streak'i juba 5 korda mänginud. Pigem on tõenäoline, et ta hakkab jaanuaris-veebruaris võitma kui uus hooaeg algab. Hetkel paistab, et tema probleem on psühholoogiline. Ma kusjuures arvasin, et ta võidab oma eelmise mängu kuna enne seda mängu andis ta WTA-le intervjuu kus ta tunnistas, et ta on elu kõige sitemas vormis.Algselt postitas lauri432 Vaata postitustMillalgi peab ju Mlade ka võidu saama
....tõenäosus suureneb kogu aeg, aga pigem jah vist viimane mäng ja siis saab puhkama ära
Kommentaar
-
Arvestades, et kaks duubli kutti on kaartidega väljas, siis juhul kui soovitakse ikka 11 mehega mängida, siis tuleb esindusmeeskonnast mängijaid võtta jah. Teine küsimus on muidugi Sillamäe olukord, kus tõusta ega langeda pole kuskile ning üleüldine olukord klubis. Aga võib eeldada nimeliselt päris tugevat satsi jah.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKõik märgid näitavad, et Sillamäe duubel tuleb täna kõva koosseisuga Raasikule. Võimalik, et eksin muidugi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar