Võimalik, et jõin viimati õlut siis, kui eelmine kord sai seda üritust tehtud. Minu mälu järgi kuidagi tervisele halvasti ei mõjunud. Kui sul kohti jätkub võid mind sisse arvestada reedel.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Algselt postitas janiion Vaata postitustVõimalik, et jõin viimati õlut siis, kui eelmine kord sai seda üritust tehtud. Minu mälu järgi kuidagi tervisele halvasti ei mõjunud. Kui sul kohti jätkub võid mind sisse arvestada reedel.
Aga need, kes veel liituda soovivad, ärge kartke, andke julgelt teada ja küll kõik tahtjad mahuvad. Laud on borneeritud minu eesnimele.
Need, kes mu eesnime ei tea (ehk siis need, kes pole kunagi SBT sissemakset teinud), võite privas üle küsida.
Kommentaar
-
Algselt postitas lauri432 Vaata postitustMiks Kalevi händi nii suur on Tartu vastu juba +13 ja suureneb, kas keegi täna ei mängi mida lai avalikus ei tea?
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustSarnane stsenaarium oli hooaja esimeses m2ngus Kalevi ja Rapla vahel. Kalev oli enne m2ngu favoriit, m2ngu alguses juba selge autsaider ja muidu v6rdses m2ngus s66deti teisel veerandil lihtsalt 10 korda pall vastastastele k2tte.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar