Kuna pole eriti tihti siin enam käinud, siis wooooooooooow, kui palju on siin vahepeal blogisid ja äktšionit tekkinud!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Siin peab hakkama tegutsema nüüd
25.10 18:30
Balti Liiga
Vytautas vs Tsmoki Minsk
Pick: Vytautas -23.5
Odds: 1.92
x
25.10 19:30
LBL
VEF vs Valga
Pick: Over 155.5
Odds: 1.93
x
25.10 21:00
Käsipall
Bosnia vs Eesti
Pick: Eesti +6 AH
Odds: 1.94
Total: 7.19 (1xbet)
Stake: 20
Tegelikult oli vahepeal isegi 4 ainult vahe aga kuna bosnia puurivaht tegi väga hea mängu ja meil oli palju lihtvigu siis nii ta läks.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMis seis praegu on? Kas RK läheneb kvaratliv¨idule?
Kommentaar
-
Kuulge, mul tuli seoses Betsafe ennustusvõistlusega idee, kuidas muuta seda vähe dünaamilisemaks.
Ma näen, et ca. 20 (vb isegi 30) inimest võtab sellest osa. Aga kuu aega on päris pikk aeg ning terve hooaeg on üldse superpikk aeg.
Ma teen ettepaneku selle vooru lõpuks jagada 12 parimat nelja kolmesesse alagruppi ning ülejäänud 2. divisjoni. Turniir toimuks viies voorus (a la 1 weekend on 1 voor või euro-midweek). 5 vooru järel alagruppide viimased langeksid 2. divisjoni, alagrupi võitjad saaksid üldarvestusse 1 punkti (läheb vaja lõppmängus) ning 5 eurot boonusraha Betsafe'lt (vooru parim 10). Samas alagruppide koosseisud ka vahetuksid (nii viimased, kui ka esimesed liiguksid).
2. divisjonis ennustavad siis kõik need, kes parasjagu ei ole alagruppides ning 5. vooru järel 4 paremat asendavad alagruppide viimaseid. Loomulikult saab 2. divisjoni parim ka 5 eurot Betsafe panustamisraha.
Kuidas idee muidu või on liiga keeruline?
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKuulge, mul tuli seoses Betsafe ennustusvõistlusega idee, kuidas muuta seda vähe dünaamilisemaks.
Ma näen, et ca. 20 (vb isegi 30) inimest võtab sellest osa. Aga kuu aega on päris pikk aeg ning terve hooaeg on üldse superpikk aeg.
Ma teen ettepaneku selle vooru lõpuks jagada 12 parimat nelja kolmesesse alagruppi ning ülejäänud 2. divisjoni. Turniir toimuks viies voorus (a la 1 weekend on 1 voor või euro-midweek). 5 vooru järel alagruppide viimased langeksid 2. divisjoni, alagrupi võitjad saaksid üldarvestusse 1 punkti (läheb vaja lõppmängus) ning 5 eurot boonusraha Betsafe'lt (vooru parim 10). Samas alagruppide koosseisud ka vahetuksid (nii viimased, kui ka esimesed liiguksid).
2. divisjonis ennustavad siis kõik need, kes parasjagu ei ole alagruppides ning 5. vooru järel 4 paremat asendavad alagruppide viimaseid. Loomulikult saab 2. divisjoni parim ka 5 eurot Betsafe panustamisraha.
Kuidas idee muidu või on liiga keeruline?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar