Sellel plaanil tundub jumet olevat.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Kuna nädalavahetuse möödudes saavad päris mitmed inimesed betsafe boonusraha, siis ma loodan esmaspäeva jooksul saada Betsafe andmeid (kasutajanimi või meil vms) järgnevatelt isikutelt:
1. SBT võitja 50€
2. SBT 2. koht 20€
3. SBT 3. koht 10€
4. SBT kvartalitevõitjad (iga kvartalivõit 10€)
5. Betsafe ennustusmängu oktoobri võitja 20€
6. Betsafe ennustsmängu oktoobri teine 10€
Betsafe ennustusvõistlus läheb edasi uuele formaadile.
7. SBT18 ennustusmängu võitja 10€ (selle ma üritan esmaspäeva jooksul kokku liita)
Loomulikult need inimesed võivad kattuda. Igal juhul ootan infot esmaspäeva jooksul, et saaksin teisipäeval asju teile orgunnida.
Kommentaar
-
See on ootusärevus, mida tingib magusa võidu lähedus.Algselt postitas richardkoppel154 Vaata postitustJa Pärnu koef 1.90, kokku õige. Ei tea, mis mul täna viga
Kommentaar
-
Mul on 189,5 ühikut ja 1 panus järgi. Kui keegi teab mõnda kiiresti jooksvat hobust, siis ootan vihjeid.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa pakun, et Richard mängib meid kõiki under 50 punktile. Ja siis tuleb giga viimase hetke hobuse panusega ja võtab turniirivõidu vms.
Kommentaar
-
-
Ma praegu ei viitsi ametlikku statistikat vaadata, ata wtf algus SBT karjäärile tõesti.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustRK on siis 8 väga korralikku kvartalit teinud. SBT kõige stabiilsem algus ja ehk kõige stabiilsemad 8 järjestikust kvartalit?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar