Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
-
Eks ta ole jah. Mõne venna tegutsemine oli kohati küll väga küsitav. Samas teades, mis tase meie korvpallis on, siis sellised täieliku ajusurnu lahendused on üsna tavapärased, kus ilma pressita ei suudeta 8 sekundiga palli üle tuua.Inter - ausaim klubi Itaalias.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Saage tegutsemine platsil ei tohiks ilmselt samuti kaheti m6istetav olla.Giggs will tear you appart.Kommentaar
-
Sorri, aga teist korda järjest pean ma olema see tolgus, kes viimasel hetkel alt ära hüppab. Mitteilmumise koef on hetkel umbes 1,05.Ma just mõni sekund tagasi bronnisin DUBLINERIS laua 4-5 inimesele. Reedel, Kell 19.00 olete siis oodatud. Ise tulen ehk 10-15 min varem ja üritan kõiges veenduda. Panin neile südamele, et telekas oleks ka enam-vähem nähtav (noh ikkagi klubivutt käib ka ja nii). Aga eks see pole kõige olulisem.
Aga need, kes veel liituda soovivad, ärge kartke, andke julgelt teada ja küll kõik tahtjad mahuvad. Laud on borneeritud minu eesnimele.
Need, kes mu eesnime ei tea (ehk siis need, kes pole kunagi SBT sissemakset teinud), võite privas üle küsida.Kommentaar
-
Kontaveit - Kanepi mõtted
Olen suht kindel, et see on kergelt fixed ja 3 setti on rohkem kui tõenäoline. Koef 2.0
Oleks natukene imelik kui raha maksnud inimesed näeksid halvimal juhul 6:2 6:1 mängu.
Coolbet annab veel 2:1 võiduks mõlemale poole 4.3 koefitsendi. Mis isegi parem kui 3 setti, ehk 2.3 koef.
Over 22,5 1.75
Teisi kontoreid pole veel uurinudKommentaar
-
Teen konkurendile reklaami.Kontaveit - Kanepi mõtted
Olen suht kindel, et see on kergelt fixed ja 3 setti on rohkem kui tõenäoline. Koef 2.0
Oleks natukene imelik kui raha maksnud inimesed näeksid halvimal juhul 6:2 6:1 mängu.
Coolbet annab veel 2:1 võiduks mõlemale poole 4.3 koefitsendi. Mis isegi parem kui 3 setti, ehk 2.3 koef.
Over 22,5 1.75
Teisi kontoreid pole veel uurinud
Kommentaar
-
Metz võtab mängib 60 minutit vähemuses ning Toulouse ei suuda ära lüüa.. Käärlöögid latti, 5m pealt täiesti vabana värava keskelt väravavahile pikki larfi
Lõpptulem 0:0Kommentaar
-
Kommentaar
-
Fekiri väravaküsimus oli küll alatu. Aga noh vedas neil, kes "ei" vastasid.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar